Paşabahçe Aware Su Bardağı 4 Lü 340cc

370 TL
(92,50 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Aware Su Bardağı 4 Lü 340cc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tomurcuk Home Satıcı Ünvanı: AHMET HEMEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2716118598800001 Vergi Kimlik Numarası: 4610206552
    Bu ürün Tomurcuk Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Şekli İçecek sunumları için kullanılır,bulaşık makinasında güvenle yıkayabilirsiniz. Bakım Elde Yıkama Yapılabilir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Meşrubat Bardağı
  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Aware Su Bardağı 4'lü 340 cc

Paşabahçe kalite ile zarafetin ön plana çıktığı ürünler tasarlar. Ayrıca bu parçaları üretirken doğa dostu olmasına dikkat eder. Paşabahçe Aware su bardağı 4’lü 340 cc PSB420224 bu doğa dostu seçeneklerden birisidir. Bardaklar tasarım olarak farklı, dalgalı bir görüntüye sahiptir. Paşabahçe Aware su bardağının tasarımındaki dalga formu modern bir görüntü sunar. Özel günlerdeki masalarda gösterişli sofralar kurmanıza yardımcı bir üründür. Farklı içecekler için kullanabileceğiniz bu ürün sıra dışı bir sunum yapmanıza yardımcı olur. 340 cc boyutunda olması sayesinde rahatlıkla su, meşrubat ya da kokteyl sunumlarınızı yapabilirsiniz. Çok yönlü kullanılabilmesiyle içecek sunumlarında kolaylık sağlar. Kalın cam yapısı sayesinde dayanıklıdır ve uzun kullanım ömrüne sahiptir. Sofranın göze hitap etmesi için kullanılan bu ürünün özellikleri şunlardır:

  • Doğa dostu
  • İşlevsel ve şık
  • Kolay yıkanabilir tasarım

Farklı Tasarımıyla Öne Çıkan Paşabahçe Aware Su Bardağı

Farklı Tasarımıyla Öne Çıkan Paşabahçe Aware Su Bardağı

Özel günlerde, davetlerde gösterişli içecek sunumları yapmak önemlidir. Paşabahçe Aware su bardağı 4’lü 340 cc, ilgi çekici sunumlar yapmanıza yardımcı olur. İçeceğin görsel açıdan da özenli ve hoş olması için kullanılan bardakların doğru seçilmesi önemlidir. Doğru yerde doğru ürünü kullanmak sunumun güzel şekilde tamamlanmasına yardımcı olur. Özellikle küçük detaylar ve ince dokunuşlar yaparak içeceklerinizi görsel olarak güzel hale getirebilirsiniz. Dalga formlu tasarımı, modern bir görünüm sunar. Geniş bir yapıya sahip olan bu ürün 340 cc boyutunda olduğu için özellikle kokteyl sunumları için elinizi rahatlatabilir. Bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliği sayesinde kullanışlı bir üründür. Paşabahçe Aware su bardağı 4’lü 340 cc kullananlar özel davetlerde, arkadaş toplantılarında şık içecek sunumlarını kolayca hazırlayabilir. Fonksiyonel ve şık tasarıma sahip olması ile bu ürün müşterilere konforlu kullanım sağlar.

Paşabahçe Aware Su Bardağı Özellikleri

Paşabahçe Aware Su Bardağı Özellikleri

Bu ürün 4’lü set halinde satılır. Her bir bardak çapı 9,5 cm, hacmi 340 cc ve yüksekliği 9,5 cm boyutlarında tasarlanır. Aware su bardağı 4'lü 340 cc %100 geri dönüştürülmüş cam materyalden üretilir. Bu sayede Paşabahçe’nin Aware serisi doğa dostu olmasıyla öne çıkar. Dalga formlu tasarımı sayesinde modern bir görünüm sunar ve ürüne ayrı bir şıklık katar. Bu ürün yalnızca su için değil, kokteyl ya da meşrubat sunumları için de idealdir. Özel davetlerde şık kokteyl içecek sunumların hazırlanmasına yardımcı olur. İç hacmi 340 cc olduğu için yeterli derecede içecek alabilir. Fonksiyonel ve şık tasarıma sahip bu ürün bulaşık makinesinde de rahatlıkla yıkanabilir. Makinede yıkandığında parçalarda çizilme ya da formda bozulma görülmez. Böylece Aware su bardağı 4'lü seti zahmetsizce temizleyerek yeniden kullanabilirsiniz.

Paşabahçe Aware Su Bardağı Fiyatları ve Yorumları

Paşabahçe Aware Su Bardağı Fiyatları ve Yorumları

Paşabahçe Aware su bardağı 4’lü 340 cc fiyatları ürünün yapısına, kullanılan maddelere ve özelliklerine göre belirlenir. Bu bardakların üretiminde %100 geri dönüştürülmüş cam materyaller kullanılır. Şık ve zarif tasarıma sahip olan bu ürün 4’lü set halinde satılır. Su bardağı olarak kullanılmasının dışında meşrubat veya kokteyl bardağı olarak kullanımı için de tercih edilebilir. Bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliği ile bir sonraki kullanımınız için hızlıca yıkayıp kaldırabilirsiniz. Paşabahçe Aware su bardağı 4’lü 340 cc yorumları ürünü daha önce satın alıp kullanan müşterilerin değerlendirmelerini içerir. Siz de bu yorumları okuyarak merak ettiklerinizi öğrenebilir, detaylı bilgi edinebilirsiniz. Bu ürün sayesinde şık sunumlar hazırlayabilir, sevdiklerinizle keyifli içecekler içebilirsiniz. Zarif ve doğal görüntüye sahip bu Paşabahçe bardakları uygun fiyatlarla online alışverişin güvenli ve keyifli adresi Trendyol üzerinden temin edebilirsiniz.