Paşabahçe Bölmeli Ve Kapaklı Kahvaltılık

139,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
3.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
2.500 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179,99 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Bölmeli Ve Kapaklı Kahvaltılık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Feyzan Home Satıcı Ünvanı: İSA DEMİREZEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1614185558400019 Vergi Kimlik Numarası: 2870162925
    Bu ürün Feyzan Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çift taraflı, bölmeli ve kapaklıdır. Her türlü kahvaltılık sunum için uygundur. Hacim: 480 cc. Yükseklik: 53 mm. T: 170x102 mm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 1-5
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Bölmeli ve Kapaklı Kahvaltılık

Kahvaltılık kaplar, kahvaltıda yenen yiyecekleri muhafaza etmek için kullanılan ürünlerdir. Birçok farklı modelde tasarlanan bu ürünler yiyeceklerin kokmasını ve bozulmasını engeller. Paşabahçe bölmeli ve kapaklı kahvaltılık, tamamen camdan üretilen gövdesi ile büyük beğeni toplar. Hiçbir zararlı madde barındırmayan bu saf cam, yiyeceklere kimyasal bulaşmasını engelleyerek sağlıklı bir şekilde tüketebilmenizi sağlar. Üzerinde bulunan kalın camdan kapağı, yiyecek kokularının birbirine karışmasını önleyerek buzdolabında kötü koku oluşumunun da önüne geçer. Camı, kalın bir katman halinde şekillendirerek oluşturulan bu ürün, darbelere karşı dayanıklıdır. Kırık ve çatlak oluşumunu engelleyerek uzun süreli kullanım avantajı sağlar. Kahvaltılık yiyeceklerinizin tazeliğini korumak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Yiyeceklerinizi bu kutu sayesinde istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Yiyeceklerin kurumasını önlemek için bu cam kapaklı kutuda saklayabilirsiniz.

  • Saf cam malzeme
  • İki bölmeli tasarım
  • Kapaklı kullanım avantajı

Paşabahçe Bölmeli ve Kapaklı Kahvaltılık Özellikleri

Paşabahçe Bölmeli ve Kapaklı Kahvaltılık Özellikleri

Dayanıklı malzemelerden üretilen mutfak gereçleri her zaman ön plana çıkar. Yüksek hijyen ve sağlık için sıklıkla tercih edilen cam malzeme, Paşabahçe bölmeli kahvaltılık üretiminde kullanılır. Saf cama şekil verilerek üretilen bu kahvaltılık, dayanıklı yapısı ile sizi her anlamda memnun eder. Üzerine tamamen oturan cam kapağı bulunur. Bu kapak sayesinde kabın içerisindeki hava akışı durdurulur. 17 cm uzunluğu ile içerisine birçok yiyecek koyabilme avantajı sağlar. 2 adet bölmesi bulunan bu kap, gün içinde yemek istediğiniz malzemeleri ayrı ayrı taşıma fırsatı sunar. Kabın dış yüzeyi tırtıklı tasarıma sahiptir. Bu çıkıntılar sayesinde kahvaltılık kaymaz ve sabit bir şekilde durabilir. Paşabahçe bölmeli ve kapaklı kahvaltılık kullananlar, sağlam yapısı için bu ürünü tercih eder. Tüm yiyecek çeşitlerini pratik şekilde saklama imkanı sunan bu ürünü gönül rahatlığıyla siz de tercih edebilirsiniz.

Paşabahçe Bölmeli ve Kapaklı Kahvaltılık Yorumları

Paşabahçe Bölmeli ve Kapaklı Kahvaltılık Yorumları

Pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan ürünler sıklıkla tercih edilir. Mutfak gereçlerinde besinlerle olan temastan dolayı sağlıklı malzeme kullanımı çok önemlidir. Tamamen camdan üretilen Paşabahçe kahvaltılık kap, hijyenik ve sağlıklı bir ortam oluşmasını sağlar. Leke tutmayan yüzeyi temizleme sırasında vakit kaybetmenizi önler. Kullandıktan sonra ister elinizde ister bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. İki bölmeli tasarımı birbiri ile uyum sağlayan yiyecekleri yan yana koyma fırsatı sunar. Bal ve kaymak, pekmez ve tahin gibi kahvaltıda bir arada lezzetli bir şekilde tüketilen yiyecekleri birlikte servis edebilme avantajı sağlar. İş yerine ya da okula yiyecek götürürken bir bölmeye yemeğinizi bir bölmeye tatlınızı koyabilirsiniz. Satın almadan önce Paşabahçe bölmeli ve kapaklı kahvaltılık yorumları ve müşteri önerilerini inceleyebilirsiniz. Böylece ürünün kalitesi ve kullananların tavsiyeleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Paşabahçe Bölmeli ve Kapaklı Kahvaltılık Fiyatları

Paşabahçe Bölmeli ve Kapaklı Kahvaltılık Fiyatları

Paşabahçe bölmeli ve kapaklı kahvaltılık fiyatları belirlenirken ürünün tüm kullanışlı özellikleri göz önüne alınır. İki ayrı bölmesi bulunan bu kahvaltılık, farklı yiyecekleri pratik bir şekilde taşıma avantajı sağlar. Sağlıklı materyallerden üretilerek, vücuda zararlı maddelerin yiyecek ile temas etmesini engeller. Kapağı sayesinde yiyeceklerin bozulmasını ve kurumasını önleyerek israftan kaçınma fırsatı sunar. Hava almayan yiyecekler besin değerlerini koruyarak vitaminli bir şekilde tüketim imkanı tanır. Şık ve parlak tasarımı kahvaltı sofrasında modern bir görünüm elde etmenizi sağlar. Kaliteli cam malzemesi çizilmeye karşı dayanıklıdır. Böylece uzun yıllar parlaklığını kaybetmeden ilk günkü gibi kullanım avantajı sunar. Kahvaltı yaparken birbirine yakışan yiyecekleri yan yana servis edebilmek için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Pikniğe ya da kampa giderken yiyeceklerinizi taşıyabileceğiniz bu kapaklı kaselere Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.