Paşabahçe Borcam Dikdörtgen Tepsi Premium P59324

238,77 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
125 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
277,10 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Borcam Dikdörtgen Tepsi Premium P59324

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EBR HOME Satıcı Ünvanı: GÜLPINAR ÜSTÜNDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9210265854
    Bu ürün EBR HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe 59324 Dikdörtgen Borcam 2500 Cc 1 adet ürün fiyatıdır. Ölçüler Uzun Kenar: 28,7 cm Kısa Kenar: 19,7 cm Bulaşık makinesine dayanıklı, fırına dayanıklı, Mikrodalga fırına dayanıklı , buzluğa dayanıklıdır. Dikdörtgen açıların yarattığı modern çizgiler. Göz kamaştıran modern tasarım. Sofra sunumları için zarif seçim. Önemli Not: Siz Değerli Müşterilerimize alışverişlerinizden ötürü teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince iyi paketleyerek zamanında gönderim yapmayı kendimize prensip edindik. Hep daha iyisini yapmak için uğraşıyor olduğumuzu bilmenizi isteriz. Firmamızdan aldığınız ürünü iade ederken size gönderirken, paketlemede göstermiş olduğumuz öz veriyi ürünü geri yollarkende göstermenizdir. Sizin tarafından gönderilecek ürünün kargoda zarar görmesi durumunda gönderim şekli ve paketleme dikkate alınarak iade süreci gerçekleşecektir. Ürünlerimizin bazıları kırılabilecek ürünler olduğu için bu duruma hassasiyet göstermenizi isteriz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat 30 x 20
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Borcam Dikdörtgen Tepsi Premium

Sağlıklı bir yaşam için beslenmenin önemi büyüktür. Pek çok kişi diyetine dikkat etmek için yeni tarifler dener. Paşabahçe borcam dikdörtgen tepsi Premium fırında yaptığınız tariflerde yanınızda olur. Tavuk, sebze ya da tatlı tariflerinizi yaparken kolayca kullanabileceğiniz Paşabahçe borcam, mutfak hünerlerinizi göstermenizi sağlar. İdeal derinliği sayesinde çeşitli pastalar yapmanızı kolaylaştırır. Yüksek derece ısıya dayanıklı olan bu ürünü gönül rahatlığıyla fırın gereken tariflerinizde kullanabilirsiniz. Kir tutmama özelliği ile temizlemek için çok zaman harcamanıza gerek kalmaz. Paşabahçe kalitesiyle üretilen Borcam tepsi, uzun süreli kullanımlarınız için tasarlanır. Herhangi bir çatlama ya da kırılma olmadan yıllar boyu kullanabilirsiniz. Siz yeni tarifler denerken Borcam her an kullanıma hazırdır. Borcam tepsiyi zarif tasarımı sayesinde çeyiz hazırlığınız için de tercih edebilirsiniz.

  • Dikdörtgen tasarım
  • Yüksek derecede ısıya dayanıklılık
  • Sağlıklı materyal

Paşabahçe Borcam Tepsi Premium Özellikleri

Paşabahçe Borcam Tepsi Premium Özellikleri

Evinizde misafir ağırlamayı ve kalabalık sofralar kurmayı seviyor olabilirsiniz. Bu özel günlerinizde Paşabahçe borcam ile pratik bir şekilde davetleriniz için geniş sofralar kurabilirsiniz. Ürünün boyutları, kalabalık masalar için yeterli yemek hazırlamanıza yardımcı olur. Tavuk veya etli tariflerinizi yaparken yağ ve çeşitli baharatlar kullanabilirsiniz. Yüksek ısıda yağ dolayısıyla baharat karışımı yanıp tepsiye yapışabilir. Fakat temizliği oldukça kolay olan bu ürünü kullanırken kir tutmayan teknolojisi sayesinde temizlik için endişelenmenize gerek kalmaz. Böylece sevdiklerinizle birlikte enfes tariflerinizin tadına bakarken sonrasını düşünmeden anın tadını çıkarabilirsiniz. Satın alma işlemi yapmadan önce ürün değerlendirmelerine göz atmak sizin için faydalı olabilir. Paşabahçe borcam dikdörtgen tepsi Premium yorumları size ürünün kullanımına dair püf noktaları verebilir. Ürün hakkında daha detaylı bilgi sahibi olurken müşteri görüşleri sayesinde içiniz rahat bir şekilde satın alma işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Kullanışlı Paşabahçe Borcam Tepsi Avantajları

Kullanışlı Paşabahçe Borcam Tepsi Avantajları

Tasarımı şık olan ürünler dikkatinizi çekebilir. Paşabahçe dikdörtgen borcam, beyaz rengiyle hoş bir tasarıma sahiptir. Mutfaktaki şık yardımcılarınızdan biri olan bu ürün, hem görüntüsü hem de performansı ile sizi kendine hayran bırakır. Kullanışlı ve estetik görünümlü olan bu ürün dikdörtgen bir yapıya sahiptir. Modern çizgide üretilen Paşabahçe borcam, çeyiz paketiniz için ideal bir parça olabilir. Eskimeyen tasarımıyla her zamanda kullanılabilecek bir üründür. Sevdiklerinize hediye almak istediğinizde aklınıza mutfak gereçleri gelebilir. Farklı tariflerin yapımında kullanılabilen Paşabahçe borcam tepsi sizin için harika bir seçenek olabilir. Bu ürün, bir yandan mutfakta yardımcı olurken diğer yandan uzun yıllar kullanılabilecek kaliteli bir tepsidir. Yemekleriniz yüzeye yapışmaz ve görünümü bozulmaz. Böylece misafirleriniz geldiğinde şık tasarımlı borcam sayesinde yemek servisinizi kolayca yapabilirsiniz.

Paşabahçe Borcam Dikdörtgen Tepsi Premium Fiyatı

Paşabahçe Borcam Dikdörtgen Tepsi Premium Fiyatı

Zaman geçse de ilk günkü gibi sağlam kalan ve kalitesinden ödün vermeyen ürünler her zaman bir adım öne çıkar. Borcam dikdörtgen tepsi bu ürünlerden biridir. Pratik kullanımı ve estetik tasarımıyla beğeni toplar. İsterseniz şerbetli tatlı isterseniz de pasta yapabileceğiniz borcam, cam materyali sayesinde sağlığınız için hiçbir zararlı madde barındırmaz. Fırın gerektiren tariflerinize yönelik tasarlanan Paşabahçe borcam premium, yüksek ısıyla karşılaştığında çatlama yapmaz veya kırılmaz. Sizin için güvenli bir kullanımı vardır. 30 x 20 cm ebatlarına sahiptir ve her an kullanıma hazırdır. Paşabahçe borcam dikdörtgen tepsi Premium fiyatı ürünün kalitesi ve sağladığı kullanım kolaylığı ön plana alınarak belirlenir. Mutfakta eşsiz bir deneyim yaşatan bu ürün pek çok tarifte kullanım imkanına sahiptir. Siz de mutfaktaki favori parçalarınızdan biri olacak bu ürünü güvenli bir şekilde Trendyol’dan satın alabilirsiniz.