Paşabahçe Breakfast 2 Parça Saklama Kabı Kavanoz 43756 1230cc

62,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Breakfast 2 Parça Saklama Kabı Kavanoz 43756 1230cc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ON9 AVM Satıcı Ünvanı: ELVAN ÇITAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Vergi Kimlik Numarası: 2520644860
    Bu ürün ON9 AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1230 cc 2'li Set Özellikleri :
  • Hacim: 1230 cc
  • Yükseklik: 234 mm
  • Genişlik: 90 mm
  • Yükseklik 30 Cm x Genişlik 9,5 Cm

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500-999 ml
  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 7-12
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe 43756 Breakfast 1230 cc 2 Parça Saklama Kabı

Paşabahçe Breakfast 2 parça saklama kabı kavanoz 1230 cc ile katı, sıvı ve toz formdaki malzemelerinizi saklayabilirsiniz. İkili set son derece kullanışlı bir üründür. Bu ürünler şeffaf cam ve sarı vakumlu kapaklardan oluşur. Kavanozların içine koyduğunuz malzemeler bu kapaklar sayesinde hava almaz. Bu sayede kavanozlardaki besinler kolay kolay etkilenmez. Paşabahçe Breakfast kavanoz 1230 cc sayesinde baharat ve bakliyat gibi malzemeleri uzun süre boyunca saklayabilirsiniz. Bu kavanozlar, insan sağlığına zarar verecek herhangi bir madde içermez. Dolayısıyla dilediğiniz malzemeyi bu ürünün içinde güvenle saklayabilirsiniz. Paşabahçe Breakfast saklama kabı pratik, sağlıklı ve şık bir üründür.

  • Ebat: 155 mm x 90 mm
  • Cam materyal
  • Paket içerisinde 2’şer adet kavanoz ve kapak

Paşabahçe Breakfast 2 Parça Kavanoz Özellikleri

Paşabahçe Breakfast 2 Parça Kavanoz Özellikleri

Paşabahçe Breakfast 2 parça sarı kapaklı 1230 cc kavanoz son derece kullanışlı bir üründür. Bireylerin kullanımı göz önünde bulundurularak tasarlanan kavanozlar oldukça pratiktir. Saklama kaplarının gövdeleri cam materyalden üretilir. Bu sayede besinlerinizi uzun süre güvenle saklamak mümkün olur. Cam madde, çevre dostu olup sağlığa zarar vermediği için kullanıcılar gönül rahatlığıyla bu ürünü tercih edebilir. Paşabahçe Breakfast 2 parça 1230 cc kavanoz saklama kabının yüksekliği 155 mm olup eni ise 90 mm’dir. İdeal ebatlara sahip ürünün hacmi 1230 cc’dir. Bu sayede saklama kaplarına iri taneli bakliyatlarınızı sığdırmak da oldukça kolaydır. Aynı renk ve ölçülere sahip ürünleri kullanmayı seven bireyler, Paşabahçe Breakfast kavanozları tercih edebilir.

Paşabahçe Breakfast 2 Parça Kavanoz Ne İçin Kullanılır?

Paşabahçe Breakfast 2 Parça Kavanoz Ne İçin Kullanılır?

Paşabahçe Breakfast 2 parça 1230 cc kavanoz saklama kabı çok amaçlı kullanılabilir. Bu ürünü nohut, fasulye, pirinç ve buğday gibi bakliyatları saklamak için tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra makarna, bulgur, börülce ve şehriye gibi irili küçüklü taneleri olan besinler de bu ürünün içinde muhafaza edilebilir. Toz ürünler için de Paşabahçe Breakfast 1230 cc kavanoz kullanılabilir. Bu kavanozlar, küp şeker ya da kaya tuzu gibi besinler için de idealdir. Bunların yanı sıra konserve hâlinde satın aldığınız salçaları da bu cam ürünlere aktarabilirsiniz. Paşabahçe Breakfast 2 parça 1230 cc kavanoz saklama kabı, ambalajından çıkarılan yiyeceklerin bayatlamasını önlemek için rahatlıkla tercih edilebilir.

Paşabahçe Breakfast 2 Parça Kavanoz Kaliteli mi?

Paşabahçe Breakfast 2 Parça Kavanoz Kaliteli mi?

Paşabahçe Breakfast 2 parça 1230 cc kavanoz saklama kabı, son derece kaliteli bir üründür. Şeffaf cam materyalden üretilen gövdeler, kolay kolay kırılmaz ya da çatlamaz. Paşabahçe kalitesiyle kullanıcılara sunulan bu kavanozlardan maksimum verim elde edebilirsiniz. Bu cam kavanozları elde ya da bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Ürünün kapakları ise vakumların gevşememesi adına elde deterjan ve su yardımıyla temizlenmelidir. Paşabahçe Breakfast 2 parça 1230 cc kavanoz saklama kabının kullanım ömrünü uzatmak için içine çok sıcak ya da soğuk besinler koymamanız tavsiye edilir. Bu ikili üründen birkaç tane daha satın alarak kendi setinizi oluşturabilirsiniz. Söz konusu kavanoz seti, iyi bir hediye alternatifi olarak da değerlendirilebilir. Dilerseniz Paşabahçe Breakfast 2 parça sarı kapaklı 1230 cc kavanoz yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kullanışlı ve şık kavanozlara sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.