Paşabahçe Çay Tabağı Cam Çay Tabağı 6'lı

110 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
400 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Çay Tabağı Cam Çay Tabağı 6'lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cem Yün Hobi Dünyası Satıcı Ünvanı: OSMAN UNUL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8920036533
    Bu ürün Cem Yün Hobi Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çay Tabağı Cam Çay Tabağı 6'lı

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Çay Tabağı Cam Çay Tabağı 6'lı A3049

Hem Türk kültüründe hem de dünyanın çeşitli ülkelerinde önemli yere sahip olan çay keyifle tüketilen bir içecektir. Tüm içecek türleri arasında ayrıcalıklı bir konumu olan çayın sunumu ve içimi için estetik tasarımlı materyaller kullanılır. Bardağın kaymasını önlemek, masayı ıslatmamak ve kaşığın konulmasını sağlamak için çeşitli tabaklar üretilir. Üretim yapan markalar arasında kalitesi ile adını duyuran Paşabahçe yıllardır bulunduğu konumu müşteri memnuniyeti ile ayakta tutan bir isimdir. Yuvarlak formu ile klasik bir tasarım olan Paşabahçe cam çay tabağı kullanışlı alternatiflerden biridir. Bu modeli ev ve ofis gibi yerlerin mutfağında kullanabileceğiniz gibi gıda üzerine çalıştırdığınız işletmenizde de tercih edebilirsiniz. Her çeşit çay bardağı için standart ebatlarda üretilen bu tabak dayanıklı cam materyali ile öne çıkar.

  • Klasik şık tasarım
  • Kırılmaya dayanıklı yapı
  • Makinede yıkanabilir özellik

Paşabahçe Çay Tabağı Cam Çay Tabağı 6'lı A3049 Özellikleri

Paşabahçe Çay Tabağı Cam Çay Tabağı 6'lı A3049 Özellikleri

Paşabahçe çay tabağı cam çay tabağı 6'lı A3049 kodu ile sunulan standart klasik bir modeldir. Estetik formu sayesinde her mutfağa yakışan ürün günlük kullanım veya misafir sunumları için tercih edilebilir. Son teknoloji ile donatılan Paşabahçe cam üretim tesislerinde imal edilen ürünün ham maddesi birinci sınıftır. Çatlama, çizilme ve kırılmaya karşı dayanıklılık gösteren bu sağlam cam ürünü çeyiz tamamlamak için de satın alabilirsiniz. Farklı formlara sahip olan bardakları zarafet ile tamamlayan bu tabaklarla çok adetli takımlar yapabilirsiniz. Sağlığa zararlı olan herhangi bir madde barındırmayan bu ürünü evinizde güvenle kullanabilirsiniz. Ürünü isterseniz elde isterseniz de bulaşık makinesinde gönül rahatlığı ile yıkayabilirsiniz. Bulaşık makinelerinde kullanılan agresif deterjanların kimyasalları ile rengi bozulmayan ve parlak şeffaf olarak kalan ürün uzun yıllar kullanım ömrü vadeder.

Paşabahçe Çay Tabağı Cam Çay Tabağı 6'lı A3049 Yorumları

Paşabahçe Çay Tabağı Cam Çay Tabağı 6'lı A3049 Yorumları

Paşabahçe çay tabağı cam çay tabağı 6'lı A3049 yorumları ürün kalitesine ve şık tasarımına yapılan övgülerle doludur. Alıştığı tarzdan vazgeçemeyenler için kült bir model olan bu tasarım güçlendirilmiş kenarları ile çatlamaya karşı direnç gösterir. Kolay kırılmayan yapısı ile yüksek memnuniyet yaratan ürün müşterilerine ekonomik bir alternatif yaratır. Siz de yorumları okuyarak ürünün hangi alanlarda ne amaçla kullanıldığı hakkında geniş fikir sahibi olabilir ve öneriler alabilirsiniz. Ürüne verilen değerlendirme puanları da müşterilerin memnuniyet seviyesi ile ilgili önemli değerler yansıtır. Bu verileri objektif olarak inceleme fırsatından yararlanabilirsiniz. Bardak dibi uyumlu olan kulplu çay fincanları ile kullanılabilen bu ürün yoğun tüketimin olduğu işletmelerde sık tercih edilir. Desenli ve renkli çay bardaklarının tasarımının öne çıkmasını istiyorsanız bu sade renkli düz modelden faydalanabilirsiniz.

Paşabahçe Çay Tabağı Cam Çay Tabağı 6'lı A3049 Fiyatı

Paşabahçe Çay Tabağı Cam Çay Tabağı 6'lı A3049 Fiyatı

Paşabahçe çay tabağı cam çay tabağı 6'lı A3049 fiyatı modelin üretim sürecindeki maliyetleri ve ham madde kalitesine göre belirlenir. A kalite bir üretim sürecinden geçen ürün çeşitli kalite kontrol testlerine tabi tutulur. Testlerden başarı ile geçen tabaklar müşterisine güvenle sunulur. Uzun yıllar kullanım imkanı tanıyan cam tabaklar hem sağlıklı hem de dayanıklıdır. Materyal hassasiyetine oranla güçlendirilmiş bir tasarımla sunulan bu ürünler uzman mühendislerin verdikleri geometrik form sayesinde kolay şekilde kırılmaz. Piknik, deniz kenarı veya kamp gibi alanlara da rahatlıkla götürebileceğiniz cam tabaklarınız ile keyifli bir çay içebilirsiniz. Misafirlerinize veya ailenize kaliteli bir içim keyfi sunmak için Paşabahçe imzası taşıyan bu 6’lı seti kullanabilirsiniz. Ürünle ilgili detaylı bir araştırma yapmak için Trendyol’a özel avantajlardan faydalanabilir ve güvenli ödeme sistemi ile sipariş verebilirsiniz.