Paşabahçe Elysia Bardağı 4’lü 210 Cc Fma05258

380 TL
(95 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL
2 Adet ve Üzeri 18 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Elysia Bardağı 4’lü 210 Cc Fma05258

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKSHOME Satıcı Ünvanı: AYTEN IŞKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4690405151
    Bu ürün AKSHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe Beyaz 4lü Meşrubat Bardağı 520014 Paşabahçe elysia serisi 4'lü viski bardağı seti. Tüm içecek sunumlarında da kullanabilirsiniz.Hacim :210 cc yükseklik: 85 mm çap73 mm.
  • Alışverişinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Panayırhome.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 200-249 ml
  • Ürün Tipi Viski Bardağı
  • Parça Sayısı 4 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Elysia 4'lü 520014 Meşrubat Bardağı 210 cc

Günlük hayatta sıklıkla kullanılan ürünler arasında bardaklar yer alır. Su ya da farklı bir içecek içerken ihtiyaç duyulan bardaklar birçok farklı marka tarafından üretilir. Sevilen bardak modelleri arasında yer alan Paşabahçe Elysia meşrubat bardağı tasarımıyla müşterilerin dikkatini çekmeyi başarır. Şık ve sade bir tasarıma sahip olan alternatif, 210 cc hacime sahiptir. Geniş hacmi sayesinde içeceğinizi dilediğiniz kadar doldurabilme imkanı sunan bardak, 4’lü set olarak sunulur. 4 adet olması bardakları takım şeklinde kullanmayı seven müşteriler tarafından beğeniyle karşılanır. Sofralarınıza şıklık katacak olan Paşabahçe Elysia 4’lü bardak seçeneğini dilerseniz Türk kahvesi servis ederken de kullanabilirsiniz. Sadece sofranızda değil, aynı zamanda mutfağınızda da hoş bir görüntü yakalamanızı sağlar.

  • Dörtlü bardak seçeneği
  • Kaliteli ham maddelerle üretim
  • Şık bardak tasarımı

Şık Görüntüsüyle Paşabahçe Elysia

Şık Görüntüsüyle Paşabahçe Elysia

Kolay kullanımı ve kaliteli yapısıyla müşterilerin dikkatini çekmeyi başaran 4’lü bardak seti, misafirlerinizi ağırlarken sizlere yardımcı olur. Dilerseniz bardaklarınızı günlük olarak da kullanabilir, kaliteli ürün kullanmanın keyfini her gün yaşayabilirsiniz. Paşabahçe Elysia 210 cc hacme sahiptir. Bu geniş hacmi, içeceklerinizi bol miktarda içerisine ekleyebilirsiniz. Bu sayede sürekli olarak içeceğinizi tazelemenize gerek kalmaz. Bardağın üzerinde yer alan ince işlemeler ürüne farklı bir hava katar. Hafif yapıya sahip olan seçeneği dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. 85 mm yüksekliğe sahip olan model dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreli kullanımınız için uygundur. Paşabahçe Elysia 4’lü 520014 meşrubat bardağı 210 cc modelini kullanırken çizilme gibi olumsuz durumlarla karşılaşmazsınız. Seçeneği dilerseniz bulaşık makinesinde, dilerseniz elinizde kolaylıkla yıkayabilirsiniz. 73 cm çaplı alternatif sayesinde sizlere keyifli bir içim sunar.

Kullanışlı Paşabahçe Elysia Bardak Özellikleri

Kullanışlı Paşabahçe Elysia Bardak Özellikleri

İçecek ihtiyacının karşılanabilmesi için sıklıkla kullanılan bardak seçenekleri arasında meşrubat bardakları da bulunur. Sevilen bardak setleri arasında yer alan Paşabahçe Elysia bardak 210 cc modeli sofralarınızda hem şık görünüm yakalamanızı sağlar, hem de bardak ihtiyacınızı tamamen karşılar. Müşterilerin ürünleri seçerken dikkat etmeleri gereken birkaç unsur bulunur. Bu unsurlardan birisi bardağın ihtiyaç ve isteğinizi karşılamasıdır. Doğru şekilde seçilen üründen daha yüksek verim alınmasını sağlar. Bir diğer seçim kriteri ise zevkinize hitap etmesidir. Keyifle kullanabileceğiniz modeller tercih etmeniz sizin için daha doğru olur. Sade ve modern ürünler tercih eden müşteriler için Paşabahçe Elysia 4’lü meşrubat bardağı 210 cc seçeneği uygundur. Model oldukça zarif bir tasarıma sahiptir. Estetik görünüşü sayesinde beğenileri toplayabileceğiniz model 85 mm yüksekliğe sahip olduğu için muhafaza etmeniz oldukça kolay olur.

Uygun Fiyatlarla Paşabahçe Elysia Meşrubat Bardağı

Uygun Fiyatlarla Paşabahçe Elysia Meşrubat Bardağı

Müşteriler takım şeklinde seçenekler tercih etmeyi severler. Paşabahçe Elysia meşrubat bardağı kullananlar üründen oldukça memnundur. Geniş hacimli, şık ve kullanışlı olması memnun kalma sebeplerinden birkaçıdır. Takım olarak da sofralarda güzel bir ahenk oluşturabilir. Müşteriler ürünü birbirlerine de tavsiye ederler. Paşabahçe Elysia 4’lü 520014 meşrubat bardağı 210 cc fiyat konusunda da oldukça başarılıdır, bütçe dostu fiyata sahip olması ile bilinir. Bu sayede dileyenler dörtlü bardak setine kolay bir şekilde sahip olabilir. Ürünü rahatlıkla inceledikten sonra dilerseniz Paşabahçe Elysia meşrubat bardağı yorum kısmına göz atarak modeli daha önce kullanmış olan müşterilerin düşüncelerini öğrenebilir, sizin için uygun olup olmadığına kolaylıkla karar verebilirsiniz. Bu sayede ürünü satın almadan hakkında birçok bilgiye sahip olabilirsiniz. Seçenek hakkında diğer bilgileri aynı zamanda özellikler kısmını inceleyerek de öğrenebilirsiniz. Siz de yorumları inceledikten sonra bütçe dostu olan bu alternatifi keyifle ve güvenle satın alabilirsiniz.