Paşabahçe Nova Su - Meşrubat - Kahve Yanı Bardak Takımı -18 Parça Fma07090 045oa 228

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
125 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.300 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.310,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Nova Su - Meşrubat - Kahve Yanı Bardak Takımı -18 Parça Fma07090 045oa 228

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KULVAR Satıcı Ünvanı: ODABAŞI MAĞAZACILIK ZÜCCACİYE GIDA TEKSTİL İTHALAT VE İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0633080067100001 Vergi Kimlik Numarası: 6330800671
    Bu ürün KULVAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe nova su | meşrubat | kahve yanı bardak takımı 18 parça Kutu içeriği 6 adet paşabahçe 420695 nova meşrubat bardağı - 360 cc
  • 6 adet paşabahçe 420154 nova su bardağı - 310 cc
  • 6 adet paşabahçe 420522 nova kahve yanı su bardağı - 135 cc

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Su Bardağı
  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Nova Su - Meşrubat - Kahve Yanı Bardak Takımı - 18 parça

Paşabahçe Nova Meşrubat Takımı, 6 adet su bardağı, 6 adet meşrubat bardağı ve 6 adet kahve yanı bardağından oluşur. Yemek sofralarının yanı sıra restoran ve evlerin vazgeçilmez züccaciye eşyaları arasında gösterilir. Orijinal ve kaliteli yapı özellikleri sayesinde uzun ömürlü kullanılabilir. Sofralarınızı keyifli hale getirerek özel, şık sunumlar yapmanızı sağlar. Uzun yıllar boyunca kendine has kaliteli dokusunu muhafaza eder. 18 kişilik Paşabahçe Nova Su Bardağı Takımı seti, altılı özel form bardaklardan oluşur. Son dönemin revaçta olan modellerinden olup zarif, hoş ve dikkat çekici tasarımıyla ön plana çıkar.

 
  • Klasik, nostaljik ve şık gibi pek çok farklı duyguya ve vizyona hitap eder.
  • Paşabahçe Nova Su Bardağı Takımı, evlerinizin sıcak atmosferine uygun olarak dizayn edilmiştir.
  • 18 parçadan oluşan set, kalabalık misafir ve aile sofralarının vazgeçilmezidir.

Paşabahçe Nova Meşrubat Takımı Özellikleri

Paşabahçe Nova Meşrubat Takımı Özellikleri

Paşabahçe Nova Kahve Yanı Bardak Takımı sade ve şık tasarımı ile her zaman göze çarpan özel üretim bir takımdır. Cam tasarımı ve yüksek kalitesiyle su, yemek ve kahve sunumlarınızı zevkli hale getirir. Görsel zenginliği yüksek ürünlerle kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Misafirinize verdiğiniz önemi ön plana çıkaran orijinal, şık ve özel üretim bardaklardır. Marka kalitesi ve set içeriğine göre fiyatları farklılık gösterebilir. Saydam, sade modeller mutfağınızda muhteşem dekor oluşturur. Paşabahçe Nova Su Bardağı Takımı, keyif alabileceğiniz özel bardak sunumları yapmanıza imkan tanır. Sevginizin karşılığı olarak özel sunum kahve, su ve meşrubat bardaklarınızla pek çok özel ikram yapabilirsiniz.

 

Paşabahçe Nova Meşrubat Takımı Kullanımı

Paşabahçe Nova Meşrubat Takımı Kullanımı

Paşabahçe Nova Su Bardağı Takımı 18 parça, şık sunumuyla yemek masalarınızı süslerken sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmenizi sağlar. Arkadaşlıkları pekiştiren Paşabahçe Nova Set, ruhunuzu en güzel şekilde yansıtır. Sanatsever yapı özelliğine sahip, orijinal tasarımlı ürünler doğal ve gösterişlidir. Göze hitap eden bu ürünler kullanışlı, özel sunum özellikleriyle öne çıkar. Uzun süre kullanılmak üzere özel olarak tasarlanan Paşabahçe Nova Su Bardağı Takımı, zevkinize hitap edebilir. Özel günlerin yanı sıra gündelik olarak tercih edebileceğiniz cam bardaklar farklı stil ve zevkleri yansıtır.

 

Paşabahçe Nova Kahve Yanı Bardak Takımı Fiyatı

Paşabahçe Nova Kahve Yanı Bardak Takımı Fiyatı

Paşabahçe Nova Su Bardağı Takımı, kullanımı kolaylığı ve pratikliği ile ön plana çıkar. Kendiniz, aileniz ve sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz bu ürün, gözünüze ve zevkinize hitap edebilir. Severek kullanabileceğiniz ve titizlikle tasarlanan işçilikli, özel tasarım ürünlerdir. Sağlıklı, faydalı alışkanlıklar kazanmanıza yardım eder. Günlük su ihtiyacınızı karşılarken birbirinden özel, şık meşrubat, kahve ve yemek sunumları yapmanıza olanak sağlar. Görsel yaratıcılık barındıran zevkinize özel tasarlanan son moda bardak takımıdır. Paşabahçe Nova Meşrubat Takımı fiyatı her dönem uygulanan kampanya seçenekleriyle bütçenize uygun olabilir. Kolay temizlenebildiği için hijyenik kullanım deneyimi yaşatır. Darbelere karşı dayanıklı olup sağlam ve kaliteli yapı özellikleriyle uzun süreli kullanılabilir. Paşabahçe Nova Meşrubat Takımı yorumlarına Trendyol’dan tek tıkla ulaşabilirsiniz.