Paşabahçe Nude Oil&vinegar Yağlık&sirkelik 2 Adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Nude Oil&vinegar Yağlık&sirkelik 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Yükseklik: 255mm / Çap: 75mm / Hacim: 220cc

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Nude Oil&Vinegar Yağlık&Sirkelik 2 Adet

Yemeklere lezzet katan soslar arasında yer alan sirkenin ve pişirme esnasında kullanılan yağın saklanması için özel kaplar kullanılır. Kullanım kolaylığı sunan bu kaplar, yağ ve sirke damlatmak için özel olarak tasarlanır. Cam şıklığı taşıyan Paşabahçe Nude Oil & Vinegar Yağlık & sirkelik 2 Adet EL-PB-ASK90259 saydam yapısıyla içerisinde ne kadar yağ ya da sirke olduğunu gözlemlemenize fırsat sunar. Ergonomik tutuşu ile sunumlar esnasında profesyonel bir şekilde yemeklere gereken sosu gezdirmenize yardımcı olur. Geometrik şekliyle şıklık ve zarafetin öncüsü olan ürün, sofralarınızda sunum esnasında yer verebileceğiniz görünüme sahiptir. Mutfak dekorasyonunuzu şık bir şekilde tamamlar. Tezgah üzerinde çok yer kaplamadan ergonomik bir kullanım sunar. Satın alacağınız Paşabahçe sirkelik modelini sunumlarınızda değerlendirebilir, yemek pişirirken pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.

  • Ergonomik kullanım
  • Şık görüntü
  • Dayanıklı tasarım

Kullanışlı Özellikleri ile Paşabahçe Nude Yağlık & Sirkelik

Kullanışlı Özellikleri ile Paşabahçe Nude Yağlık & Sirkelik

Yağ ve sirkenin damlatılması esnasında hassas ölçülerin gözetilmesi gerekir. İçerisinde bulunan maddeler için özel bir tasarım sağlanan Paşabahçe Nude Oil & Vinegar yağlık & sirkelik 2 adet ince bir şıklığa sahiptir. Yağ ve sirkenin ince bir şekilde damlatılarak yiyecekler üzerinde gezdirilmesine imkan tanır. İnce bir şekilde tasarlanan ağız kısmı, yağ ve sirkeleri damlatırken hassas ölçüleri takip etmenize olanak sağlar. Tezgahta şık bir görünüm sunan Paşabahçe sirkelik 2 adet kibar ve şık bir tasarıma sahiptir. Geometrik bir şekilde tabana doğru genişleyen ürün, üst kısmın daralmasıyla gerekli miktarların kontrol altında tutulmasını kolaylaştırır. Uygun fiyatlar üzerinden satın alabileceğiniz ürün ile mutfakta geçireceğiniz zamanı kolay bir şekilde yönetebilirsiniz. Pratik kullanıma sahip olan yağlık Paşabahçe ürününü satın alarak tariflerinizi hassas bir şekilde hazırlamanın rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Rahat Kullanımı ile Nude Oil & Vinegar

Rahat Kullanımı ile Nude Oil & Vinegar

İnce bir tasarıma sahip olan ürün, güvenli ve pratik bir kullanıma sahiptir. Metal görünüme sahip kapaklarla güvenliği sağlanan Paşabahçe Nude Oil kullanılmadığında içerisinde bulunan maddelerin dışarıya sızmasını engeller. Pratik oluşu ile Paşabahçe Nude Oil & Vinegar yağlık & sirkelik 2 adet kullananların mutfakta kaliteli ve verimli bir şekilde zaman geçirmesini sağlayan ürün, ergonomik bir tutuşa sahiptir. Minimal yapısı ile kolay bir şekilde kaldırılıp yiyecekler üzerinde gezdirilebilen ürün, yemeklerinizi kolay bir şekilde tatlandırmanıza imkan tanır. Sağlıklı tasarımıyla saklama esnasında herhangi bir koku oluşumunun gözlenmeyeceği yağlık sirkelik Paşabahçe markası tarafından cam materyal kullanılarak tasarlanır. İçerisinde bulunan ürünlerin kokusunu dışarıya vermeyen yapısıyla hijyenik bir çalışma ortamı sunar. Avantajlı özellikleri ve pratik kullanımı ile öne çıkan ürünü satın alarak tezgah üzerini şık bir şekilde dekore edebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Nude Oil & Vinegar

Uygun Fiyatlı Nude Oil & Vinegar

Özel kapak tasarımı ile hijyenik kullanım imkanı sunan ürün, sızdırmaz yapısıyla tezgah üstünün temiz kalmasına yardımcı olur. Hava almayan yapısı sayesinde içerisinde bulunan ürünün dışarıdaki maddelerle temasını engeller. Pratik kullanımı ve ergonomik yapısı ile dikkat çeken Paşabahçe Vinegar yağlık modelini satın alarak mutfakta sunduğu pratik özellikleri deneyimleyebilirsiniz. Yemek pişirme esnasında ve sonrasında yardımcı olan ürün, incelikli geometrik tasarımı ile sofralarınıza ve mutfağınıza şık bir dokunuş yapar. Şık duruşu ile dikkat çeken Paşabahçe Nude Oil & Vinegar yağlık & sirkelik 2 adet yorumlarını okuyarak ürünün kullanımı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Paşabahçe Nude Oil & Vinegar yağlık & sirkelik 2 adet fiyatlarını değerlendirerek bütçeniz doğrultusunda bir değerlendirme yapabilirsiniz. Avantajlı fırsatlardan faydalanarak bütçe dostu ürüne Trendyol üzerinden kolaylıkla sahip olabilir, ürünü deneyimleyebilirsiniz.