Paşabahçe Reçellik 4 Adet 98973 Fma04946

329 TL
(82,25 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
364,99 TL

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Reçellik 4 Adet 98973 Fma04946

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ORTAKÖY CENNETİ Satıcı Ünvanı: RAMAZAN YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9590004821
    Bu ürün ORTAKÖY CENNETİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe 96966 Bal/Reçel Kavanozu, Şekerlik
  • 9CM YÜKSEKLİĞİ VARDIR
  • CAM SAĞLIKTIR
  • Paşabahçe 4 Lİ Reçellik Tereyağlık Seti Hacim: 220 cc Ağız Çapı: 100 m
  • PAŞABAHÇE 96966 MODELİ 4ADET ÜRÜNDÜR Hacim: 220 Cc
  • CAM SAĞLIKTIR.
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafiniza ulastigi sekilde patpata sarili, kutulu ve ambalajı bozulmamiş olarak iade edilmesi gerekmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı Çoklu
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Reçellik Şekerlik 4 Adet

Kahvaltı sofralarını renklendiren Paşabahçe reçellikler, sade ve şık tasarımı ile göz doldurur. Aileniz ve sevdikleriniz için hazırladığınız kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan kapaklı reçellikler Paşabahçe kalitesini masanıza taşır. Özellikle sunum için tasarlanan bu ürün, sofra için önemli gereçlerden birisidir. Reçelin akışkan yapısına uygun olarak üretilen bu parça, kapaklı olması sayesinde dökülme riskini ortadan kaldırır. Cam materyalden üretilen reçelliklerin temizliği oldukça kolaydır. Kapağı ile birlikte veya ayrı olarak bulaşık makinesinde yıkanabilen bu model pratik kullanım sağlar. Göze hitap eden tasarımı ile sofranızda göz dolduran Paşabahçe reçellik 4 adet 98973 seti ile çeşitli reçelleri takım olarak servis edebilirsiniz. Aynı zamanda şekerlik olarak da kullanabileceğiniz bu modeli farklı sunumlarda değerlendirebilirsiniz. Ürünün öne çıkan özellikleri şu şekildedir:

  • Kolay muhafaza etme
  • Sade ve şık tasarım
  • Kapaklı cam ürün

Paşabahçe 4 Adet Reçellik 98973 Özellikleri

Paşabahçe 4 Adet Reçellik 98973 Özellikleri

Cam kapağı ile birlikte tasarlanan Paşabahçe şekerlik setini kahvaltı sofralarında reçellik olarak ya da kahve sunumlarında lokumluk olarak da kullanabilirsiniz. Birden fazla şekilde kullanım olanağı sunan bu set farklı şekillerde sunum yapabilmenize imkan tanır. Paşabahçe 4 adet reçellik kullananlar tarafından beğenilen ve oldukça pratik bulunan mutfak servis ve sunum gereçleri arasındadır. Kapağı kapalı şekilde 12 cm boyutundaki parçalar ebat olarak sunum için idealdir. 100 cc iç hacime sahip reçelliklere malzemenizi koyabilir ve kolay bir şekilde servis edebilirsiniz. Kasesi ve kapağı Paşabahçe kalitesi ile üretilen ürün cam materyaldir. 500 gr ağırlığa sahip olan ürün, taşıma ve muhafaza aşamalarında size kolaylık sağlar. Sunumlarda sizi yalnız bırakmayan bu takım oldukça kullanışlıdır. Paşabahçe reçellik 4 adet fiyatlarını inceleyebilir, bütçenize uygun seçenekler arasından tercih yapabilirsiniz.

Paşabahçe 4 Adet Reçellik ile Eşsiz Sunumlar

Paşabahçe 4 Adet Reçellik ile Eşsiz Sunumlar

Sunumların vazgeçilmez parçalarından biri haline gelen reçellikler Paşabahçe kalitesi ile beğeni kazanır. Özel tasarımı ile her sofraya uyum sağlayan bu ürünü reçellik veya şekerlik olarak kullanabilirsiniz. Cam kapağı sayesinde içerisinde bulunan gıdayı koruyarak size avantaj sağlar. Tek tek muhafaza edebileceğiniz gibi, üst üste koyup sadece en üsttekinin kapağını kapatarak yerden tasarruf edebilirsiniz. Özenle hazırlanan kahvaltı sofralarında sevdiklerinizi bu set ile ağırlayabilir, hoş anılar biriktirebilirsiniz. Sunum ile hafızalara kazınan davetlerinizde size eşlik eden Paşabahçe 4 adet reçellik yorumlarını inceleyerek ürünü daha önce deneyimleyen gerçek müşterilerin fikirlerini öğrenebilirsiniz. Kahve ve çay servislerinin yanında şeker ve lokum ikramı yapabileceğiniz bu ürün işlevselliği ile beğeni kazanır. 4 adet reçellik içeren Paşabahçe set sayesinde sunum ihtiyacınızı karşılayabilir, takım halinde servis yapabilirsiniz.

Avantajlı Paşabahçe 4 Adet Reçellik Fiyatı

Avantajlı Paşabahçe 4 Adet Reçellik Fiyatı

Mutfak ve sofraların önemli servis gereçlerinden biri olan ürün; tasarım, materyal ve kalitesine göre fiyatlandırılır. Farklı servislerde yardımcınız haline gelen reçellik ve şekerlikler Paşabahçe’nin özenli işçiliği ile size sunulur. Şık görüntüsü ve zarif formuyla göz dolduran model kapaklı olması sayesinde oldukça kullanışlıdır. Müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen kapaklı cam reçellikler sunum için idealdir. İçerisindeki gıdayı tozdan koruyan tasarım, aynı zamanda dolapta kokuların birbirine karışmasını da önler. Ailenizi ve dostlarınızı ağırlamak için sunumlarda kullandığınız bu pratik ürünü aynı zamanda sevdiklerinize hediye olarak da tercih edebilirsiniz. Her dekorasyona ve masaya uyum sağlayan bu set birçok kişi tarafından beğenilerek kullanılır. Kahvaltı sofralarında sunumlarınızın vazgeçilmezi haline gelen Paşabahçe 4 adet reçellik fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Bütçenize uygun fiyat aralıklarıyla Trendyol üzerinden bu kullanışlı reçellik setine sahip olabilirsiniz.