Paşabahçe 3'lü Semaver Büyük Çay Bardağı

120 TL
(40 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe 3'lü Semaver Büyük Çay Bardağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENTRENDAVM Satıcı Ünvanı: ÖMER ÇİFTÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2550056463
    Bu ürün ENTRENDAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3'lü Semaver Büyük Çay Bardağı 42801 Fma04354

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Çay Bardağı
  • Parça Sayısı 3 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe 3'lü Semaver Büyük Çay Bardağı

Sık tüketilen bir içecek olan çay, içilen bardağın oldukça çeşitli olduğu bir içecektir. Kişisel zevkinize hitap eden bardak türünü bularak çay keyfinizi katlayabilirsiniz. Paşabahçe 3'lü semaver büyük çay bardağı 42801 FMA04354 sahip olduğu geniş ağız yapısı ve geniş hacmiyle çay severlerin beklentilerini karşılar. Semaver ismi modelin sahip olduğu geniş hacimden gelir. 285 cc gibi büyük bir hacme sahip olan parçalar sürekli tekrar çay koyma derdi olmadan kullanılabilecek işlevsel bir modeldir. Set halinde satışa sunulan semaver tasarımlı bu modeller 3’lü şekilde paketlenir. Set içerisinde bulunan bardak modellerinin hepsi aynıdır. Sade bir tasarıma sahip olan bu ürünü kahvaltı sofralarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Göz yormayan tasarımlardan hoşlanan biriyseniz siz de bu modelden edinebilirsiniz. Ürün özellikleri şunlardır:

  • Geniş ağızlı
  • Kullanışlı set
  • Büyük hacimli

Şık Tasarımlı Paşabahçe 3’lü Çay Bardağı Seti Özellikleri

Şık Tasarımlı Paşabahçe 3’lü Çay Bardağı Seti Özellikleri

Çay bardağı seçimi kişiden kişiye büyük farklılıklar gösterebilir. Kişisel tercihinize uygun yapıda olan bir model kullanarak içeceğinizden keyif alabilirsiniz. Paşabahçe 3'lü semaver büyük çay bardağı sahip olduğu geniş ağız ve ince belli tutuşu ile içimi kolay bir modeldir. Müşterilerin kullanımı göz önünde tutularak tasarlanan bu model kullanım sırasında size büyük kolaylık sağlar. Geniş ağız yapısı sayesinde çayınızı rahatça yudumlamanıza imkan tanır. 3’lü set halinde satışa sunulan modeli 6’lı veya 12’li bir takım haline getirilerek kullanabilir, kalabalık misafirleriniz için şık sunumlar yapabilirsiniz. 285 cc geniş hacmi ile bardağı doldurduktan sonra uzun süre tekrar doldurma derdi olmadan çay keyfi yapabilirsiniz. 3'lü semaver büyük çay bardağı özel davet sofralarında yemek takımlarıyla da uyum sağlayabilir. Desenli olmayan sade ve şık tasarımı diğer mutfak eşyalarınızla uyumlu olmasını sağlar.

Paşabahçe 3’lü Semaver Büyük Çay Bardağı Fiyatları

Paşabahçe 3’lü Semaver Büyük Çay Bardağı Fiyatları

Bardakların kaliteli yapıda olması kullanım ve temizlik sırasında büyük oranda rahat etmenizi sağlar. Paşabahçe markası tarafından üretilerek satışa sunulan Semaver büyük çay bardakları kullanım sırasında güvenlik sağlar. Aynı zamanda elde ve makinede yıkamaya uygun olan modeller kolaylıkla temizlenebildiğinden hijyen konusunda endişe etmenize gerek kalmaz. İşlevsel yapısı pratik şekilde her daim rahatlıkla bardaklarınızı kullanmanıza olanak verir. Paşabahçe 3'lü semaver büyük çay bardağı fiyatları belirlenirken modellerin sahip olduğu bu gibi avantajlı özellikler göz önünde bulundurulur. Oldukça bütçe dostu bir fiyata sahip olabileceğiniz bu 3’lü çay bardağı seti sayesinde siz de şık sunumlar yapabilirsiniz. Farklı desenlerdeki çay tabakları ile kullanabileceğiniz bu sade modeller sunumlar sırasında size kolaylık sağlar. 285 cc gibi büyük hacimli bardakları kolaylıkla temizleyebilir ve rahatça kullanabilirsiniz.

Paşabahçe 3’lü Semaver Büyük Çay Bardağı Yorumları

Paşabahçe 3’lü Semaver Büyük Çay Bardağı Yorumları

Paşabahçe 3'lü semaver büyük çay bardağı yorumları ürünlerin büyük boyutuna ve kaliteli yapısına odaklanır. Oldukça uygun bir fiyata sahip olabileceğiniz bu semaver tasarımlı büyük çay bardağı modelleri kullanışlı oldukları kadar dayanıklıdır. Bulaşık makinesinde ve elde yıkamaya uygun olduklarından rahatlıkla temizlenebilir. Uzun yıllar rahatlıkla kullanabileceğiniz tasarımı eskimeyen bu modelleri kullanarak etkileyici ve sade sunumlar hazırlayabilirsiniz. Elinizde olan diğer bardak ve yemek takımlarına uygun olan bu model kullanım sırasında kolaylıklar sağlar. Set halinde satışa sunulan Paşabahçe 3'lü semaver büyük çay bardağı kullananlar gibi siz de modellerin avantajlarından yararlanabilirsiniz. Geniş belli ve geniş ağızlı yapısı sayesinde çay severlerin beğenisini kazanabilecek bir modeldir. 285 cc gibi geniş hacimli, sade tasarımlı Paşabahçe 3’lü semaver bardak setine siz de Trendyol’dan rahatlıkla sahip olabilirsiniz.