Paşabahçe Storemax Kilitli Saklama Kabı 2400 Cc

53,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Storemax Kilitli Saklama Kabı 2400 Cc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BereketGross Satıcı Ünvanı: CN BEREKET MARKET SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Mersis Numarası: 0211106387200001 Vergi Kimlik Numarası: 2111063872
    Bu ürün BereketGross tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hacim:2400ml Yükseklik:100mmAğız çapı:20 cm Kolay yıkanır, yıkandıkça şeffaflığı buğlanmaz.Kilitli kapağı sayesinde uzun süreli gıda muhafazası sağlar.Paşabahçe cam kalitesi ile STOREMAX kapaklı saklama kabı.Cam sağlıktır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Storemax Kilitli Saklama Kabı 2400 cc

Bir gün önceden yaptığınız sulu bir yemeği ertesi gün tekrar ısıtıp tüketmenin sağlıklı yolu, Paşabahçe Storemax kilitli saklama kabı 2400 cc modelinden geçer. Camdan üretilen saklama kabı olması sebebiyle tüm yemeklerin besin değerini yitirmeden muhafaza edilmesine olanak sağlar. 2400 ml iç hacmi sayesinde birçok yemeği kolayca saklayabilirsiniz. Buzdolabında da muhafaza edebilirsiniz. Ertesi gün sevdikleriniz için yemek yapma telaşına girmeden kolayca hoş ve şık sofralar hazırlayabilirsiniz. Paşabahçe marka Storemax kilitli saklama kabını, sade ve pratik kullanım sağlayan tasarımıyla dilediğiniz zaman kolayca yıkayabilirsiniz. Ürünün hijyeninden bu sayede emin olabilirsiniz. Paşabahçe kilitli saklama kabı, asidik seviyesi yüksek birçok ürünü besin değerini koruyarak saklar. Turşu ve peynir gibi ürünleri buzdolabında muhafaza etmenin sağlıklı bir aracıdır.

  • Gıda muhafaza performansı
  • Sağlıklı cam yapı
  • Kolay yıkanabilir gövde

Sağlıklı Cam Materyaliyle Paşabahçe Kilitli Saklama Kabı

Sağlıklı Cam Materyaliyle Paşabahçe Kilitli Saklama Kabı

Paşabahçe Storemax ile birçok farklı ürünü muhafaza edebilirsiniz. Bozulmaya yaklaşan meyve ve sebzeleri Storemax'la saklarsanız, hiç hava almayan başarılı performansıyla uzun süreli tüketim sağlayabilirsiniz. Böylece ürünleri eklediğiniz yemeklerin de sağlıklı olduğundan emin olabilirsiniz. Çocuklarınız ve sevdikleriniz için yemek hazırlarken ilk kriter, yemeğin sağlıklı içerikler barındırmasıdır. Bu sebeple tüm malzemelerin tazeliğini koruması ve besin değerinin yüksek düzeyde korunması gerekir. Tüm bunları sizin için yapan Paşabahçe Storemax kilitli saklama kabı kare 2400 cc modelinin derin hacmi size saklama konusunda oldukça kolaylık sağlar. Tüm hazır market ürünlerini ve çeşitli süt ürünlerini içinde saklayabileceğiniz boyutta üretilir. Aynı zamanda sağlıklı kuru bakliyatları saklamak için ideal tercihtir. Paşabahçe Storemax 2400 cc ile gönül rahatlığı ile tüm gıda ürünlerinizi serin ve kuru ortamlarda muhafaza edebilirsiniz.

Kaliteli Paşabahçe Storemax Saklama Kabı

Kaliteli Paşabahçe Storemax Saklama Kabı

Marketten aldığınız her gıdayı anında tüketmek genellikle mümkün olmayan bir durumdur. Bu sebeple birçok kişi satın aldığı gıdaları sağlıklı ve güvenli bir şekilde saklamanın yollarını arar. Paşabahçe Storemax kilitli saklama kabı yorumları, ürünün gıdaları uzun süreli saklama performansı hakkında memnuniyet bildirir. Çünkü yemek yapan pek çok kişi, gıdaları uzun süre bekletmenin bakteri oluşumuna ortam hazırladığını bilir. Sıkı cam haznesi ve kilitli açılıp kapanma sistemi vardır. Paşabahçe marka Storemax modeli, mevsim geçişlerinde gıdaların küflenmesini ve bozulmasını engeller. Zararlı bakterilerin ve kirlerin besinlerinizin üzerinde üremesini önler. Aynı zamanda cam gövdesi sayesinde kolay temizlenebilir. Böylece ürünün tüm kirden arındığından emin olabilirsiniz. Tempolu iş hayatında pratik çözümler arayan kişiler için kilitli haznesiyle ideal tercihtir. Geceden sulu veya kuru yemeğinizi bu üründe muhafaza ederek işe götürebilirsiniz.

Paşabahçe Storemax Kilitli Saklama Kabı 2400 Cc Fiyatı

Paşabahçe Storemax Kilitli Saklama Kabı 2400 Cc Fiyatı

Bir saklama kabının uzun ömürlü performans göstermesi önemlidir. İçinde saklanan gıdaları temiz ve sağlıklı tutması ancak kaliteli materyallerden üretilmesiyle mümkün olabilir. Bu sebeple doğru ürün tercihi önemli bir konudur. Paşabahçe marka kilitli saklama kabı, 2400 ml’lik hacmiyle birçok besini kolayca saklamanıza yardımcı olur. Çantanıza sığacak hacmiyle dilediğiniz yemeği çocuğunuz veya kendiniz için yanınızda taşıyarak sağlıklı bir öğün geçirebilirsiniz. Hava almayan ve sızdırmayan tasarımı sayesinde ürünün çantanıza akmayacağından emin olmanız mümkündür. Hava almaması, aynı zamanda içine koyduğunuz yemeklerin bozulmayacağı anlamına da gelir. Böylece gönül rahatlığıyla Paşabahçe marks kilitli saklama kabına bütçe ayırabilirsiniz. Kaliteli cam hazneyle ve dayanıklı kilitli açılıp kapanma sistemiyle tasarlanan Paşabahçe storemax kilitli saklama kabı 2400 cc fiyatına Trendyol’da göz atabilirsiniz. Ailenize ve kendinize dayanıklı bir saklama kabı hediye edebilirsiniz.