Paşabahçe Storemax Peynir Kabı

49 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Storemax Peynir Kabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GARİP ZÜCCACİYE Satıcı Ünvanı: MESUT AKDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Mersis Numarası: 3454392035800017 Vergi Kimlik Numarası: 0200104117
    Bu ürün GARİP ZÜCCACİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PEYNİR KABI STOREMAX Mikrodalga ve Derindondurucuya uygun Hacim:250 780 cc Hacim UK:NaN OZ Hacim US:NaN OZYükseklik:25 mm. 1" Ağız Çapı:154.5 mm. 6"

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat 16 cm
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Storemax Peynir Kabı

Ülkenin en önemli firmalarından olan Paşabahçe, birbirinden şık cam ürünlerinin yanı sıra mutfakların vazgeçilmez seçenekleri arasında yer alan saklama kaplarında da son derece iddialıdır. Son derece geniş bir ürün yelpazesine sahip olan marka, bu anlamda kalitesi ve şık tasarımlarıyla öne çıkar. Bu çerçevede özellikle gıdaların saklanmasında ve sağlığının korunmasında önemli olan Paşabahçe Storemax peynir kabı, hem güvenilir hem de konforlu bir kullanım sunar. Her zaman peynirden daha farklı gıdalara kadar birçok noktada saklama kapları tercih edilir. Pek çok kişinin ihtiyaç duyduğu ve farklı kullanımlar için üretilen seçenek, bu anlamda en çok tercih edilen mutfak ürünlerinin başında gelir. Bu doğrultuda ürünü her türlü saklama ihtiyacınız için çok rahat bir şekilde tercih edebilirsiniz. Böylece gıdalarınızı güvenle saklayabilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Kaliteli malzeme
  • Orta ebat

Kaliteli Paşabahçe Storemax Peynir Kabı Özellikleri

Kaliteli Paşabahçe Storemax Peynir Kabı Özellikleri

Dikkat çeken ürün, son derece fonksiyonel bir şekilde kullanılır. Her gıdanın rahatlıkla saklanabileceği bir alternatif sunar. Bu seçenek aynı zamanda sağlıklı bir kullanım yaşatır. Cam malzemeler kullanılarak dizayn edilen bu seçenek, son derece sağlıklıdır. Dolayısıyla da ürün gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Bu çerçevede Paşabahçe Storemax peynir saklama kabı hem sağlık açısından sunduğu avantaj hem de kullanım odaklı sağladığı pratiklik sayesinde her mutfakta ihtiyaç duyulan ürünlerin başında gelir. Doğal yapısı gereği gıdaları bozulmadan uzun süre başarıyla saklayabilir. Bu noktada son derece etkili bir kullanım sağlar. Gıdaların hava almasını önleyerek sağlıklı bir şekilde diğer günler için de kullanılmalarını sağlar. Pek çok kişiden tam not alan ürünü siz de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ürünün şıklığı ile mutfaklarınızı renklendirebilirsiniz.

Ergonomik Paşabahçe Storemax Peynir Kabı Yorumları

Ergonomik Paşabahçe Storemax Peynir Kabı Yorumları

Paşabahçe markası, hem işlevsel hem de sağlıklı bir şekilde ürettiği saklama kapları ile ön plana çıkar. Pratik bir kullanım amaçlı tasarlanan bu model, pek çok kimsenin ihtiyacını giderir. Kalitesi ile uzun süreli bir deneyim yaşatır. Diğer taraftan peynir saklama kabının sağladığı avantaj ile de kullanım kolaylığı elde edilir. Paşabahçe Storemax peynir kabı kullananlar ürünle ilgili her türlü avantajı ve kolaylığı net bir şekilde ifade ederler. Bununla birlikte ürün, sadece peynir saklama için kullanılmaz. İhtiyaç olan her gıdanın saklanması için de bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Beğeni kazanan ürünle ilgili daha ayrıntılı bilgilere ve müşteri deneyimlerine Paşabahçe Storemax peynir kabı yorumları üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yine bu yorumlar üzerinden ürünle ilgili aklınızdaki sorulara da cevap bularak fikir sahibi olabilirsiniz.

Hesaplı Paşabahçe Storemax Peynir Kabı Fiyatı

Hesaplı Paşabahçe Storemax Peynir Kabı Fiyatı

Paşabahçe kalitesi kapsamında dizayn edilen ürün, son derece uygun ve avantajlı fiyatıyla da dikkat çeker. Bu bağlamda herkes tarafından kolaylıkla temin edilebilir. Diğer taraftan piyasa şartlarına bağlı olarak ürünün fiyat aralıklarının şekil aldığı görülür. Bu çerçevede ürünün markası, kalitesi, malzemesi ve piyasa şartları fiyat aralıkları üzerinde büyük ölçüde rol oynar. Bu bakımdan Paşabahçe Storemax peynir kabı fiyatı için net bir fiyat belirtmek mümkün olmaz. Beğeni kazanan bu seçenek için belirlenen satış rakamları ise geniş kitlelere hitap etmeyi başarır. Siz de Paşabahçe Storemax peynir kabı satın almak pek çok avantaj ve fırsat sunan Trendyol üzerinden kolaylıkla sipariş sürecini tamamlayabilirsiniz. Ayrıca ürünle ilgili fiyat bilgisi de dahil olmak merak ettiğiniz her türlü ayrıntıya da yine buradan kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Bu model ile kaliteli deneyim yaşayabilirsiniz.