Paşabahçe Basic Şeffaf Tereyağlık 98402

99,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
139,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Basic Şeffaf Tereyağlık 98402

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: camelglassware Satıcı Ünvanı: CAM EL ELMAS KİMYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0196072626900019 Vergi Kimlik Numarası: 1960726269
    Bu ürün camelglassware tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Basic Şeffaf Tereyağlık 98402

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 1
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Basic Şeffaf Tereyağlık

Paşabahçe Basic şeffaf tereyağlık 98402 kodlu model, muhafaza ya da sunum için gerekli olan ürünlerden biridir. Ürün, şeffaf ve modern tasarımı ile 71,50 mm yüksekliğe sahiptir. Şeffaf rengi sayesinde tüm sunumlarınıza ve sofralarınıza uyum sağlar. Kaliteli malzemesi ile kullananlara kolaylık sunar. İçerisine kaymak ve tereyağı koyabileceğiniz bu ürün, kapağı sayesinde buzdolabında koku almadan koruma sağlayabilir. Bu sayede tereyağınız ilk günkü tazeliğini ve lezzetini korur. Ürün, elde ve makinede yıkamaya uygundur. Paşabahçe Basic şeffaf tereyağlık modelinin hafif yapısı sayesinde rahat bir kullanım elde edebilirsiniz. Sunduğu kullanım kolaylığı ile ürünü tercih edebilir, güvenle kullanım sağlayabilirsiniz. Ürünün özelliklerini, kullananların değerlendirmelerini ve görsellerini detaylı olarak inceledikten sonra karar verme aşamasını kolaylaştırabilir ve bu modele kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

  • Kullanışlı şeffaf tereyağlık
  • Şeffaf renkli kaliteli malzeme
  • Zarif tasarım

Şık Paşabahçe Şeffaf Basic Tereyağlık Özellikleri

Şık Paşabahçe Şeffaf Basic Tereyağlık Özellikleri

Sofralarınıza ve masalarınıza şık bir görünüm kazandırmak ve tereyağı, kaymak gibi yiyeceklerinizin korunmasını sağlamak için Basic şeffaf tereyağlık ürününü kullanabilirsiniz. Şeffaf renge sahip olan ürünün 71,50 mm yüksekliği bulunur. Kolay ve rahat bir kullanım avantajı sağlayan ürün, sofralarınızın vazgeçilmez parçalarından biridir. Model hem kullanışlı olması hem de şeffaf rengi ile tüm sofralara uyum sağlar. Tüm masalarda ve sunumlarda kullanılabilir. Tereyağlık Paşabahçe ürünün kullanışlı ve yer kaplamayan boyutu sayesinde tereyağ ve kaymak gibi yiyecekleri sürerken rahat bir kullanım elde edebilirsiniz. Ürünün uzun süre kullanım sağlayan dayanıklı malzemesi, dikkat çeken özellikleri arasında yer alır. Model, hafifliği sayesinde kolay kavranarak rahatça taşınabilir. Sunduğu kullanım kolaylığı ve rahatlığı ile ürünü tercih ederek içerisine farklı gıdalar da koyabilirsiniz. Dilerseniz ürünü sevdiklerinize hediye olarak da alabilirsiniz.

Kullanışlı Paşabahçe Şeffaf Basic Tereyağlık Avantajları

Kullanışlı Paşabahçe Şeffaf Basic Tereyağlık Avantajları

Bu ürün kaymak, tereyağı gibi farklı gıdaların korunmasına yardımcı olur. Paşabahçe Basic tereyağlık kullananlar modelin dayanıklı yapısından memnuniyet duyarlar. Sofralarınıza şıklık katacak bu ürün sayesinde verimli bir kullanım elde edebilirsiniz. Ürünün uzun süreli kullanım sağlayan dayanıklı ve kaliteli cam malzemesi bulunur. Cam, her gıdayı sağlıklı bir şekilde muhafaza edebilir. Gıdalarla temasa uygun olan bir madde olmasıyla bilinir. Sağlıklı kullanımına ek olarak bu model sahip olduğu sade tasarım ile sofraya uyum sağlar. Elde veya bulaşık makinesinde yıkamaya uygun olan model, temizlik konusunda da kolaylık sunar. İçerisine farklı gıdalar konabilmesi de ürünün avantaj sağlayan bir diğer özelliğidir. Paşabahçe Basic şeffaf tereyağlık kullananlar tarafından birçok yorum ve görsel paylaşımı yapılır. Yapılan bu değerlendirmelerden yola çıkarak ürünle ilgili detaylı bilgilere sahip olabilir, istediğiniz zaman sipariş oluşturabilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Paşabahçe Şeffaf Basic Tereyağlık

Uygun Fiyatlarla Paşabahçe Şeffaf Basic Tereyağlık

Paşabahçe markasına ait bu ürün, sofralara uyum sağlayan özelliği ile bütçenizi korumanıza yardımcı olur. Paşabahçe Basic şeffaf tereyağlık fiyatları belirlenirken modelin özellikleri ve kalitesi göz önünde bulundurulur. Aynı zamanda ürün bütçe dostudur. Şeffaf renkli cam malzemeye sahiptir. Kolay kullanım imkanı sunan ürünün birçok avantajlı özelliği bulunur. Modelin kaliteli ve sağlam malzemesi ile uzun süreli bir kullanım elde etme imkanı sağlanır. Aynı zamanda pratik ve kolay şekilde temizleme işlemini gerçekleştirmeniz mümkündür. Bu şık ve dekoratif ürünü mutfakta pek çok amaçla kullanabilirsiniz. Paşabahçe Basic şeffaf tereyağlık yorumları ve önerilerini göz önünde bulundurarak ürün hakkında merak ettiğiniz detayları öğrenebilirsiniz. Yeni modern tasarımı ve şeffaf rengi ile dikkatleri üzerine çeken bu ürüne güvenilir alışverişin adresi Trendyol’dan sipariş vererek kolaylıkla sahip olabilirsiniz.