Paşabahçe 52790 Timeless Kısa Bardak 345 Cc Viski Bardak 4 Parça

413,22 TL
(103,31 TL / adet)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 18 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe 52790 Timeless Kısa Bardak 345 Cc Viski Bardak 4 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Moorgle Satıcı Ünvanı: KRAL YAPI İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0589102361400001 Vergi Kimlik Numarası: 5891023614
    Bu ürün Moorgle tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe 52790 Timeless Bardak Seti Alışverişinizde Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Çok Teşekkür Ederiz Tekrar Görüşmeyi Dileriz :) İade Koşulları: Ürünlerin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu ve Ambalajı Bozulmamış Olarak İade Edilmesi Gerekmektedir. Aksi Halde Gönderilen İadeler Kabul Edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 300 - 399 ml
  • Ürün Tipi Meşrubat Bardağı
  • Parça Sayısı 4 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe 52790 4'lü Timeless Kısa Viski Bardak 345 cc

Bardaklar, yalnızca mutfaklarda karşınıza çıkan sunum araçları değildir. Alkollü içecekler mutfaktan bağımsız olarak servis edildiği için bardakları da başka alanlarda karşınıza çıkabilir. Çok geniş kullanım alanları olan bu araçlar, her içecek için özel tasarlanan farklı boyut ve şekillerde üretilir. İçki türleri söz konusu olduğunda ayrıntı kazanan bu sunumlar, Paşabahçe markasının her zevke hitap eden tasarımları ile anlam kazanır. Zarif kesim detayları ile müşteriye sunulan Paşabahçe 52790 4'lü Timeless kısa viski bardak 345 cc iç hacme sahiptir. Çeşitli kültürlerde kabul gören içki sunumu ritüellerine uyması adına özel ölçülerle üretilen ürün, içeceğinizi keyifle yudumlamanıza vesile olur. Kesim detayları ile göz dolduran bu şık ve zarif bardağa sahip olarak misafirlerinize gerçek bir viski ikramında bulunabilirsiniz.

  • Zarif kesim detayları
  • İdeal boyut
  • Zevkli tasarım

Paşabahçe Timeless Kısa Viski Bardak Yorumları

Paşabahçe Timeless Kısa Viski Bardak Yorumları

Alkollü içecek servisi için üretilen özel bir model olan Paşabahçe kısa viski bardak, mutfaktan bağımsız bir ürün kabul edilir. Genellikle evin özel bir köşesinde sergilenen içki kadehleri, alkol şişeleri ile birlikte dekore edilen camlı bölmelerde muhafaza edilir. Paşabahçe viski kadehi; şık duruşu, zarif kesim detayları, ideal hacmi ile oldukça hoş bir tasarımdır. Vitrin dekorasyonunda kullanımı ideal ürünlerden biri olan bu zarif bardaklar 4’lü şekilde müşteriye sunulur. Cam materyalden üretilen 4’lü set 96 mm 3 ¾ yükseklik, 48.5 mm 2 ağız çapı, 79.5 mm 3 ¼ taban çapı, 85.5 mm 3 ¼ genişliğe sahiptir. Paşabahçe 52790 4'lü Timeless kısa viski bardak 345 cc yorumları ve incelemelerini okuyarak ürünün kalitesi hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Böylece satın alma sürecini hızlandırabilirsiniz.

Paşabahçe Timeless Kısa Viski Bardak Kullananlar

Paşabahçe Timeless Kısa Viski Bardak Kullananlar

Paşabahçe 52790 4'lü Timeless kısa viski bardak 345 cc kullananlar; ürünün büyük boyutlarından, cam kalınlığından ve kristali andıran kesim detaylarından memnun kalır. Günlük kullanım için de çok şık bir seçenek olan bu kristal kesim model, 345 cc iç hacimle son derece beğenilir. Ürünü alkollü içki tüketimi dışında da birçok alanda değerlendiren müşteriler yorum kısmında deneyimlerini paylaşır. Sütlü tatlılar, büyük boy kadehlerle servis edilen çeşitli içecekler ve şık sofralarda su bardağı takımı olarak değerlendirilebilen ürün, masalara zarafet katar. Siz de Paşabahçe viski bardağı seti sahibi olarak soğuk kahvelerinizi, çeşitli tatlıları, meyveli içecekleri bu büyük ve şık ürünlerle servis edebilirsiniz. Dekor amaçlı değerlendirilmek için dahi elverişli olan özel kesim kadehleri vitrininin ya da camlı mutfak dolaplarının raflarını güzelleştirmek için sipariş edebilirsiniz.

Paşabahçe Timeless 345 cc Viski Bardak Fiyatı

Paşabahçe Timeless 345 cc Viski Bardak Fiyatı

Paşabahçe 52790 4'lü Timeless kısa viski bardak 345 cc fiyatı; modelin üretim materyaline, kalınlık derecesine, kullanım alanlarına ve kesim ayrıntılarına göre belirlenir. Paşabahçe kalitesiyle müşteriye sunulan 4’lü set, kristal görünümlü yüzeyiyle şık ve göz alıcı bir modeldir. Geniş iç hacim ve kalın cam üretimiyle yıllarca değerlendirebileceğiniz kaliteye sahip olan ürün; teşhir, sunum, servis amaçlı kullanılabilir. Misafirlerinize viski ikram ederken, şık sofralar hazırlarken, vitrin dekorasyonlarında, tatlı sunumunda ya da işletmenizin soğuk içeceklerini servis etmek amacıyla Paşabahçe viski bardağı modelinden yardım alabilirsiniz. Tasarım ayrıntılarıyla öne çıkan ürün, set halinde satın alınarak geniş ailelerin ya da kalabalık misafirlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilir. Dilerseniz armağan alternatifi olarak değerlendirebileceğiniz bu zarif modeli, sevdiklerinizin çeyizi için ya da ev hediyesi amacıyla Trendyol’dan kampanya avantajları ile sipariş edebilirsiniz.