Paşabahçe Timeless Cay Bardağı 6'lı 160 Cc

298,98 TL
(49,83 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
299 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
368 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Timeless Cay Bardağı 6'lı 160 Cc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LOVER'S KİTCHEN Satıcı Ünvanı: NURULLAH MENEKŞE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6150557871
    Bu ürün LOVER'S KİTCHEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka: Paşabahçe
  • ?Model: 42881 Timeless Çay Bardağı 6'lı
  • Hacim : 155 cc
  • Yükseklik : 96 mm
  • Ağız Çapı : 64 mm
  • Taban Çapı : 37 mm
  • Genişlik : 64 mm
  • Paşabahçe Kalitesi

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Çay Bardağı
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Çay Bardağı Ürünleri Trendyol'da!

Paşabahçe Timeless 6'lı çay bardağı, son derece kullanışlı bir üründür. Çay içmeyi seven bireylerin favori parçası olan bu set, kaliteli cam materyaliyle dikkat çeker. Sağlam malzemesi sayesinde ürünler kolay kolay hasar almaz. Paşabahçe Timeless 6'lı çay bardağını elde ya da bulaşık makinesinde yıkamak mümkündür. Sıcağa karşı dayanıklı olan bu ürün makinede zarar görmez. Aksine parlatıcı kullanarak bardakların pırıl pırıl olmasını sağlayabilirsiniz. Bu ürünü kullanarak sevdiklerinizle keyifli bir şekilde çay içebilirsiniz. Paşabahçe Timeless çay bardağını tercih eden bireyler üründen oldukça memnun kalır. Kaliteli ve dayanıklı camıyla ön plana çıkan bardaklar yıllarca kullanılabilir.

  • Her bardak 160 cc hacme sahiptir.
  • Bardakların yüksekliği 10 cm, genişliği 6 cm'dir.
  • Ağız çapı: 57,5 mm'dir.

Paşabahçe Timeless Çay Bardağının Özellikleri Nelerdir?

Paşabahçe Timeless Çay Bardağının Özellikleri Nelerdir?

Paşabahçe Timeless 6'lı çay bardağı çok parçalı cam bir settir. Ürün, 6 parçadan oluşur. Her bir bardak 160 cc hacme sahiptir. Bu sayede bireyler tek seferde yeterli çayı tüketebilir. Küçük ürünleri sevmeyen bireyler için oldukça ideal bir settir. Bardaklar, 10 cm yüksekliğe ve 6 cm genişliğe sahip olur. Kıvrımlı gövdesi, tutuş rahatlığı düşünülerek tasarlanır. Paşabahçe Timeless 6'lı çay bardağında sıcak içecekleri tüketmek son derece konforludur. Materyal kalınlığı sayesinde bireylerin eli kolay kolay yanmaz. Altlık kullanmanıza gerek kalmadan ürünleri tek tek taşıyabilirsiniz. Paşabahçe Timeless 6'lı ürünün her birinin ağız çapı 57,5 mm'dir. Geniş ağız kısmı, sıcak içeceği rahat bir şekilde yudumlamaya imkân verir. İdeal ölçüleriyle bu bardak seti kullanıcıları tatmin eder.

Paşabahçe Timeless Çay Bardağı Nerelerde Kullanılır?

Paşabahçe Timeless 6'lı çay bardağı, evde ve ofiste kullanıma uygundur. Ürün, çay içmeyi seven bireyler göz önünde bulundurularak özenle tasarlanır. Bardakların cam kalitesi, tutuş rahatlığı ve ebatları beğeni kazanır. Evde kendinize ya da sevdiklerinize çay demledikten sonra bu bardaklarla servis yapabilirsiniz. Paşabahçe Timeless 6'lı çay bardağını kalabalık gruplar için seçebilirsiniz. Sık sık misafir ağırlıyorsanız bu şık ve sade tasarımlı üründen faydalanmanız mümkündür. Setten birkaç kutu alarak kalabalık gruplara aynı bardakla çay ikram edilebilir. Günlük kullanım için son derece uygun olan bu ürün ofiste müşterilere ikram yapılırken kullanılabilir. Timeless 6'lı çay bardağını kafe, restoran işleten bireyler de tercih edebilir. Bütçe dostu olan bu setten birden fazla alarak gelen müşterilere çay verebilirsiniz.

Paşabahçe Timeless Çay Bardağının Tasarımı Nasıldır?

Paşabahçe Timeless 6'lı çay bardağı son derece şık bir tasarıma sahiptir. Şeffaf bardakların kıvrımlı bir görüntüsü vardır. Her üründe aşağıdan yukarı doğru uzanan bir motif mevcuttur. Bardağın yarısına kadar küçük baklava desenleri göze çarpar. Desenlerin içinde yıldız kabartması bulunur. Çay bardaklarına şıklık katan bu görüntü, kullanıcıların beğenisini kazanır. Alt kısma işlenmiş figürler, bardakta bariz görünür. Paşabahçe Timeless 6'lı çay bardağı zarif ve modern tasarımıyla bireylerin ilgisini çeker. Klasik çay bardağının formunu koruyan bu ürün, geleneksel ve modern detayları bir araya getirir. Günlük kullanıma son derece uygun olan bardaklar, tasarımı ve görünümü sayesinde her sofraya yakışır. Kullanımı rahat ve şık bir çay bardağı seti almak isteyen bireyler, bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Satın almadan önce setin kalitesi hakkındaki görüşleri Paşabahçe Timeless 6'lı çay bardağı yorumlarını platformdan okuyabilirsiniz. Ardından bu kaliteli ürünü Trendyol'dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.