Paşabahçe 44044 Tower Bardak 6'lı 220 Cc

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
429,99 TL
100 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
497,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe 44044 Tower Bardak 6'lı 220 Cc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tomurcuk Home Satıcı Ünvanı: AHMET HEMEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2716118598800001 Vergi Kimlik Numarası: 4610206552
    Bu ürün Tomurcuk Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe 44044 tower bardak 6'lı hacim:220 cc hacim uk:7 3/4 oz hacim us:7 1/4 oz yükseklik:112 mm. 4 1/2" ağız çapı:70 mm. 2 3/4" taban çapı:62 mm. 2 1/2" max genişlik:72 mm. 2 3/4"

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 100 - 249 cc
  • Boyut/Ebat 14 x 14
  • Ürün Tipi Çerezlik
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe 44044 Tower 6'lı Bardak

Özenle tasarlanmış sunum bardakları, mutfakların lezzetlerini sofraya taşır. Birbirinden değerli malzemelerle hazırlanmış özel tatlılar, sunum bardaklarıyla birleştiğinde lezzetine lezzet katar. Paşabahçe Tower bardak seti, en lezzetli tatlıları kusursuz sunumlarla birleştirmek üzere üretilmiştir. Camdan üretilen ayaklı şeffaf bardaklar; puding, magnolia ve dondurma gibi lezzetleri şık sofralarla birleştirir. Sunumları değerli kılmak üzere üretilen set, 6 adet cam bardaktan oluşur. Her anınıza lezzet katmayı başaran sunum bardakları, çok amaçlı bir kullanıma sahiptir. Özellikle tatlılar ile harika sunumlar oluşturmaya imkân tanıyan Paşabahçe tower bardak seti, kaliteli malzemesi sayesinde darbelere ve çizilmelere karşı ekstra dayanıklılık gösterir. Paşabahçe Tower bardak seti, uzun yıllar her sofrayı özel kılmaya adaydır.

  • Paket: 6’lı Takım
  • Malzeme: Cam
  • Renk: Şeffaf

Paşabahçe 6’lı Tower Bardağın Özellikleri Nelerdir?

Paşabahçe 44044 Tower 6'lı Bardak Çeşitleri

Paşabahçe 44044 Tower bardak 6'lı set, lezzetli sunumları benzersiz kılacak tasarım detaylarına sahiptir. Şeffaf renkli cam malzemeden üretilen bardaklar, içerisinde yer alan lezzetleri kusursuz bir görünümle birleştirir. Bu sayede değerli misafirleriniz için sofralarınızda yer alacak sunum ekipmanlarının başında yer almayı başarır. Ayaklı tutma bölmesi sayesinde ergonomik bir kullanım sağlar. Paşabahçe tower bardak seti kullanıcının tüm isteklerine hitap etmeyi başarır ve her mutfağın vazgeçilmez malzemesi olmaya adaydır. Paşabahçe Tower bardak seti hem sağlıklı hem de güvenli cam malzemeden üretilmiştir. Bu sayede özenle ağırladığınız küçükten büyüğe her misafirin beğenisini kazanacak sunumlar yapabilirsiniz. Ekstra dayanıklılık gösteren cam malzemesi sayesinde Paşabahçe tower bardak makinede yıkansa dahi çizilme ve matlaşma problemlerine maruz kalmaz. En kıymetli sofralarınıza hem farklı hem de estetik bir hava katar.

Paşabahçe 6’lı Tower Bardak Kaliteli midir?

Paşabahçe 44044 Tower 6'lı Bardak Çeşitleri

Paşabahçe Tower 6'lı bardak yorumları incelendiği zaman kalite ve güvenliğinin kullanıcılar tarafından tescillendiği görülebilir. Bardak seti, kusursuz sunumlarınızı sağlıklı hâle getirmek adına özel cam malzemeden üretilmiştir. Cam malzemenin kimyasal ve mikrobiyolojik etkiye maruz kalmayan özelliği sayesinde sağlıklı sunumları mümkün kılar. Isıya karşı ekstra dayanıklılık gösteren cam malzeme, koyduğunuz ürünler sıcak olsa da erimez ve gıdalarınız  kimyasal temasına maruz kalmaz. Bu sayede her sofrada sağlıklı sunumlar elde etmek mümkündür. Paşabahçe Tower bardak seti, ayaklı bir tasarım detayına sahiptir. Sofralar üzerinde güvenli bir tutunma sağlar ve olası kazaların önlenmesine yardımcı olur. Şık bir tasarım detayının yanı sıra ergonomik özellikleriyle de her sofrada vazgeçilmez bir mutfak ürünü olarak yer alır.

Paşabahçe 6’lı Tower Bardak Şık ve Kullanışlı mıdır?

Paşabahçe 44044 Tower 6'lı Bardak Çeşitleri

Paşabahçe Tower bardak seti, görsel açıdan estetik bir hava yaratan cam materyalden üretilmiştir. Camın şeffaf ve parlak malzemesi sayesinde bulunduğu her sofrada kusursuz bir şıklığa ulaşmak mümkündür. Çok amaçlı bir kullanım sağlayan Paşabahçe bardak seti; tatlılar, dondurmalar, yemekler ve salatalar için oldukça kullanışlı özelliklere sahiptir. Cam malzemenin ısıya dayanıklı özelliği sayesinde içerisinde birbirinden farklı malzemeleri güvenle bulundurabilir. Paşabahçe tarafından üretilen Tower model bardak seti, her sofrada pratik bir kullanım sağlamak üzere 220 Cc olarak üretilmiştir. Bu sayede çok amaçlı bir kullanım alanının yanı sıra ekstra kolaylıklar sağlar. Aynı zamanda zemine tutunan ayakları ve ince gövdesi ile el ile kavramayı kolaylaştırır. Bu sayede sofralarınızda şık bir sunumun yanında konforlu yemek keyfine ulaşmak da mümkündür. Tower 6'lı bardak 44044 kodu ile satışa sunulur. Ürün, Trendyol güvencesiyle adresinize hızlı ve sorunsuz teslim edilir.