2
Tuzluk & Biberlik kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Paşabahçe 2'li Tuzluk / Biberlik

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
79,90 TL64,90 TL
Kurumsal Fatura
79 TL72 TL
Kurumsal Fatura
79,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe 2'li Tuzluk / Biberlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAVASOĞLU DAY.TÜK.MALL.LTD ŞTİ Satıcı Ünvanı: KAVASOĞLU DAY.TÜK.MAL.PAZ.NAK.GID.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0528062891100013 Vergi Kimlik Numarası: 5280628911
    Bu ürün KAVASOĞLU DAY.TÜK.MALL.LTD ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hacim: 40 cc.
  • Yükseklik: 12 cm
  • Ağız Çapı: 1.8 cm
  • Taban Çapı: 3.9 cm
  • Bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkanabilir.
  • 1 adet sipariş vermeniz halinde 2'li Tuzluk / Biberlik gönderilecektir.
  • Ürünlerin başlık kısımları paslanmaz çeliktir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe 2’li Tuzluk Biberlik

Tuzluk ve biberlikler, her evde olması gereken, sofraların vazgeçilmez unsurlarından biridir. Alanının en önemli firmalarından Paşabahçe tarafından kullanıcıların beğenisine sunulan bu ikili tuzluk biberlik, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak niteliktedir. Bu ürün ile sofralarda ortaya çıkabilecek tuz ve biber servisi ihtiyacını en pratik şekilde giderebilirsiniz. Ayrıca bu tuzluk, klasik hâline gelmiş, sade ve şık tasarımı ile sofralara etkili bir tamamlayıcı olarak değer katar. Paşabahçe tuzluk biberlik, bu türden bir ürüne yönelik beklentileri uzun vadeli olarak karşılar. Siz de eviniz ya da iş yeriniz için tuzluk biberik setine ihtiyaç duyuyorsanız bu tünü tereddüt şekilde satın alabilirsiniz.

  • Materyal: Cam
  • Hacim: 40 cc
  • Klasik, kolay kullanılabilir tasarım

Paşabahçe 2’li Tuzluk Biberlik Ürününün Genel Özellikleri Nedir?

Tuzluk Biberlik 2li P80030 Fiyatı

Paşabahçe tuzluk biberlik, cam malzeme kullanılarak üretilmiştir. Bu sayede içine konulan tuz ve baharatları iyi şekilde muhafaza eder. Uç kısımları metalden imal edilmiştir. Metal kısımlardaki delik sayıları, ürünlerin tuz ya da biber için özel olarak tasarlandığını belli eder. Set, 2 adet camdan üretilmiş şişeye benzer formdaki tuzluk ve 2 adet metal kapak olmak üzere toplam 4 parçadan oluşur. İki parça da 40 cc’lik bir hacme sahiptir. Yükseklikleri 120 mm, ağız çapı 18 mm, taban çapı ise 39 mm’dir. Ürün, klasikleşmiş şık ve zarif tasarımıyla sofralara hoş bir görünüm katar. Bu nedenle her türden yemek daveti için uygundur. Büyük olmayan boyutlarıyla dolaplarda fazla yer kaplamaz, kolaylıkla saklanabilir. Sadece ev için değil, kafe ve restoran gibi iş yerleri için de oldukça uygundur.

Paşabahçe 2’li Tuzluk Biberlik Kullanışlı mıdır?

Tuzluk Biberlik 2li P80030 Fiyatı

Tuzluk biberlik takımı türündeki bir üründen en büyük beklenti kullanışlı olmasıdır. Çünkü bu ürünler, tuz ya da biber gibi genellikle daha geniş kaplarda saklanan malzemeleri, en kolay şekilde yemeklere eklemek için kullanılır. Bu anlamda Paşabahçe tuzluk biberlik setinin oldukça kullanışlı olduğunu söylenebilir. Hafif yapıları sayesinde hem kolayca taşınabilir hem de yemeklere en pratik şekilde tuz ya da biber ekmeye olanak verir. Köşeli gövdesi de kavramayı kolaylaştırıcı etki yapar. Metal başlıklarındaki deliklerin boyutları, ideal miktarda tuz ve biber çıkışı sağlamak için özenle ayarlanmıştır. Paşabahçe tuzluk biberlik setini kullanışlı kılan bir diğer özellik de camdan üretilmiş olmasıdır. Sağlıklı yapısı ile cam, uygun şartlarda saklanması hâlinde içine konulan tuz ve baharatların ilk günkü tazeliğini korur.

Paşabahçe 2’li Tuzluk Biberlik Dayanıklı mıdır?

Tuzluk Biberlik 2li P80030 Fiyatı

Tuzluk ve biberlik tipi ürünler, genellikle uzun vadeli bir kullanım hedeflenerek satın alınır. Dolayısıyla dayanıklı olmaları son derece önemlidir. Paşabahçe tuzluk biberlik seti de oldukça dayanıklı bir yapıdadır. Cam kısımları oldukça kalındır. Düşme, çarpma gibi durumlarda kırılmaz, çatlamaz. Kolayca yıkanıp temizlenebilir. Bu esnada zarar görmez. Tuzluk ve biberliği ucundaki metal başlıklar da tıpkı cam kısımlar gibi dayanıklıdır. Şekilleri bozulmaz, kararma yapmaz ya da paslanmazlar. Bu ürünü satın almanız hâlinde çok uzun bir süre boyunca sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Sade ve hoş tasarımı sayesinde, güncelliğini her dönem devam ettirir, modası geçmez. 2li tuzluk biberlik yorum olarak da dayanıklılığını, şıklığını ve kalitesini ön plana çıkartan geri gönüşler almaktadır. Bu ürünü satın almak isterseniz, Türkiye’nin önde gelen alışveriş platformlarından olan, kullanıcılarına her zaman en uygun fiyatları sunan Trendyol’u gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.