Pastel Terracotta Blush-on - Allık 03

479,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
479,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
513,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Terracotta Blush-on - Allık 03

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Revard Ticaret Satıcı Ünvanı: REVARD E-TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734244299400001 Vergi Kimlik Numarası: 7342442994
    Bu ürün Revard Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özel bir teknoloji ve teknikle toprak kalıplar üzerinde hazırlanan bir üründür.
  • Ipeksi ve ince yapısı sayesinde teninize doğal bir ışıltı verirken makyajınız gün boyu tazeliğini korur.
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Işıltılı
  • Form Toz
  • Renk Beyaz
  • Tip Palet
Geri Bildirim Ver

Pastel Allık - Terracotta Profashion No: 03

Pastel allık - Terracotta Profashion no 03 doğal tonlar ile hazırlanır. Bu sayede cildinizde sağlıklı ve canlı bir görüntü oluşturmanıza destek olur. Toprak ve şeftali tonlarından destek alınarak üretilen Pastel Terracotta allık gün içerisinde istenilen saatte, ortamda ve kıyafet kombini ile uygulanabilir. Neredeyse her ortamda kullanılmaya uygun tonlara sahip model birçok ten rengi ile uyumludur. Açık tonlarda veya esmer bir cilt tonunuz varsa çeşitli makyaj malzemelerinden destek alarak gerçekleştirdiğiniz bakıma son dokunuşu pastel allık modeliyle yapabilirsiniz. Avantajlı fiyatlarla sahip olabileceğiniz modelin dokusu oldukça hafif ve kadifemsi olur. Bu yumuşak dokuya sahip ürünü kolayca temiz cildinize uygulayabilirsiniz. Ürünün cildinizde daha pürüzsüz bir görüntü elde etmesini isterseniz yüzünüzü öncelikle nemlendirebilir, allığın rengini ve ışıltısını net bir şekilde göstermesini sağlayabilirsiniz.

  • Sağlıklı ve canlı görüntü
  • Kolayca taşınabilir
  • Kolay kullanım ve kolay temizleme

Terracotta Profashion No 03 Allık Özellikleri

Terracotta Profashion No 03 Allık Özellikleri

Terracotta Profashion no 03 ipeksi doku ve doğal canlılık veren tonlara sahiptir. Cildin sağlıklı ve bakımlı durmasını sağlayan Pastel marka allık gün içerisinde fazla efor sarf etmeden özenli görünmenize yardımcı olur. Az vaktiniz varken dahi uygulayacağınız birkaç makyaj malzemesi gün içerisinde motivasyonunuzu artırmanıza, çevrenize şık görünmenize yardımcı olabilir. Çantanızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz, seyahatlerinize götürebileceğiniz ideal boyutlarda üretilen Pastel Profashion allık uzun dönemler kullanılabilir. Doğru ortam ve koşullarda saklanması durumunda sorunsuz bir şekilde ürünü kullanabilirsiniz. Makyaj yaparken koyu tonlar yerine mümkün olduğunca doğala yakın hafif renklere yöneliyor olabilirsiniz. Bu hafif tonlar arasında yer alan no 03 ürününü kullandığınızda, bulunduğunuz ortamdaki kişiler tarafından oldukça beğenilir. Doğru fırça yardımıyla elmacık kemiklerinize, burun kenarlarına ürünü uygulayabilirsiniz. Modelin uygulaması kadar ciltten temizlemesi de kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Terracotta Profashion No 03 Allık Fiyatları

Terracotta Profashion No 03 Allık Fiyatları

Makyaj malzemelerinin türü, modeli, boyutu ve popülerliği ürünlerin fiyatlarını etkileyebilir. Sıklıkla makyaj yaparken tercih edebileceğiniz allık pastel tonları kadınlar tarafından oldukça ilgi görür. Çabasız fakat bir o kadar da sağlıklı bir görüntü oluşturmanıza yardımcı olabilen Pastel allık - Terracotta Profashion no 03 fiyatları oldukça makul seviyelerde tutularak size sunulur. Yıllardır hayatınızda olan, güvenilir makyaj malzemeleri arasında yer alan allığı size sunan marka müşteri memnuniyetine önem verir. Bu nedenle kaliteli modellere uygun fiyatlarla ulaşmanıza olanak sağlar. Partilerde, ofis ortamında, haftasonu gezmelerinde kullanabileceğiniz, yanınızda taşıyabileceğiniz, ipeksi bir yapıya sahip pastel allığı avantajlı fiyatlar ile alarak alışverişinizi bütçenizi aşmadan gerçekleştirebilirsiniz. Bununla beraber sevdiğiniz arkadaşınıza hediye olarak sunabilirsiniz. Modelin kullanımıyla birlikte elmacık kemiklerinize uyguladığınız şeftali tonları yüzünüzü aydınlatırken kahverengi tonları yanak çukurlarını öne çıkarmanıza destek olabilir.

Terracotta Profashion No 03 Allık Avantajları

Terracotta Profashion No 03 Allık Avantajları

Pastel allık - Terracotta Profashion no 03 kullananlar kadifemsi yapısından, şeftali-kahverengi tonlarından, makul düzeylerdeki fiyatlarından ve kalitesinden memnun kalabilir. Kaliteli malzemelerin sıkıştırılması ile elde edilen ve konforlu bir kullanım imkanı sunan modeli kuru, güneş görmeyen bir ortamda saklayabilirsiniz. Bu sayede ürünün kullanım ömrünü ve zarar görmesini önleyebilirsiniz. Pastel allık - Terracotta Profashion no 03 yorumları ürünle birlikte size sunulur. Bu yorumlar çoğunlukla ürünü kullanan müşterilerin deneyimleri, değerlendirmeleri ve tavsiyelerini içerir. Bu değerlendirmeleri inceleyerek alışverişlerinizi şekillendirebilir ve allık hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Bilinçli bir alışveriş süreci gerçekleştirerek zaman ve maddi açıdan tasarruf edebilirsiniz. Kaliteli malzemelerden üretilen markanın ürünü çeşitli cilt tonlarına sahip müşteriler tarafından tercih edilebilir. Doğru bir fırça yardımıyla makyaj malzemesini elmacık kemik bölgesine uygulayabilirsiniz. Severek kullanabileceğiniz allığı Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.