Pastel Daylong Lipcolor Kissproof No:39

223,25 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kurumsal Fatura
194,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,90 TL
1 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
218,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Daylong Lipcolor Kissproof No:39

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beyazyıldız Satıcı Ünvanı: İSMAİL BEYAZYILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1325979842000001 Vergi Kimlik Numarası: 1670628113
    Bu ürün Beyazyıldız tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pastel Daylong Lipcolor Kissproof No:39

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Sıvı
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Pastel Mat Likit Ruj - Daylong Lipcolor Kissproof 39

Gün boyu etkisini kaybetmeyen, canlı ve göz alıcı rengiyle dikkat çeken bu mat likit ruj, kalıcı formuyla tercih nedeni olur. Gün içinde yiyecek ya da içecek tükettikten sonra bile etkisini devam ettiren formülüyle hoş görünümü kalıcı kılar. Pastel mat likit ruj - Daylong Lipcolor Kissproof 39, dudaklar üzerinde hafif bir his bırakmasına rağmen canlı ve kalıcı formuyla etkili bir görünüme sahiptir. Ürünün kalıcılığını artırmak için dudağınızda farklı herhangi bir makyaj malzemesi kullanmamanız gerekir. Makyajınızı noktalarken dudaklarınıza uygulayacağınız bu ürünle öz güven sahibi bir duruşa sahip olabilirsiniz. Ürünün hafif fırçasıyla kolay bir şekilde uygulama yapabilirsiniz. Sektörde adından söz ettiren markanın tasarladığı bu rujla makyajınızı etkileyici ve estetik bir biçimde sonlandırmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

  • Hafif ve yumuşak
  • Gün boyu kalıcılık
  • Kolay uygulama imkanı

Daylong Lipcolor Kissproof 39 ile Çarpıcı Dudaklar

Daylong Lipcolor Kissproof 39 ile Çarpıcı Dudaklar

Günlük makyajın son adımı olan ruj uygulamasını etkileyici renge sahip ürünle gerçekleştirebilirsiniz. Kolay uygulama yapabileceğiniz hafif bir fırçaya sahip olan Daylong Lipcolor Kissproof 39 gün boyu dudaklarınızda kalıcı bir renk bırakır. Ürünün likit formüle sahip olan yapısı, dudak üzerine uygulama yapıldıktan kısa süre sonra mat bir forma bürünür. Yiyecek ve içecek tüketilmesi durumunda kalıcılığını korur. Farklı yüzeylerin üzerine bulaşma yapmadan güvenle gününüze devam etmenize yardımcı olur. Sıcak tonlara sahip olan rengiyle günlük kullanım kadar gece kullanımı için de uygun özellik gösterir. Etkileyici ya da sade makyajınızı sonlandırırken tercih edebileceğiniz ürünle görünümünüzü estetik bir biçimde sonlandırmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Kolay uygulanan ürünü sürdükten sonra 2 dakika kadar beklemeniz tavsiye edilir. Çabuk kuruyan yapısıyla pratik bir şekilde kullanabileceğiniz ürünle çarpıcı dudaklara sahip olabilirsiniz.

Daylong Lipcolor Kissproof 39 ile Etkileyici Makyaj

Daylong Lipcolor Kissproof 39 ile Etkileyici Makyaj

Dudaklarınıza uyguladığınız andan itibaren makyajınızı çıkarana kadar kalıcı bir şekilde duran bu ürün, teninizin rengiyle uyum sağlayarak hoş bir görünüm yakalamanıza yardımcı olur. Makyajınızı sonlandırırken tercih edebileceğiniz ürünle etkileyici bir görünüm elde edebilirsiniz. Likit formülüyle dudak üzerine uygulama yapıldığı an mat bir bitişe sahip olan ürün, gün boyunca kalıcı bir şekilde dudaklarınızda renkli bir görünüm sağlar. Yumuşak yapısıyla hafif bir etkiye sahip olan Pastel Daylong Lipcolor Kissproof 39 hareketli günlerde dahi bozulmadan dudaklarınızda kalır. Makyajınızı sonlandırırken tercih edebileceğiniz ürünle etkileyici bir görünüme sahip olmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Ağır olmayan yapısıyla rahat hissetmenizi sağlayan ürün, dudaklarınızın canlı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Gün boyu etkisini hissedeceğiniz ruj sayesinde güvenle gününüze devam edebilir, yiyecek ve içecekleri endişe etmeden tüketebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Pastel Daylong Lipcolor Kissproof 39

Uygun Fiyatlı Pastel Daylong Lipcolor Kissproof 39

Makyaj sektöründe adından söz ettiren Pastel tarafından imal edilen bu ürün, kalıcı formülü ile öne çıkar. Gün boyu formunu ve rengini koruması sayesinde dudakların kesintisiz bir şekilde canlı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Hafif yapısıyla uygulama yapılan bölgede rahatsızlık hissine neden olmadan anı yaşamanıza yardımcı olur. Kolay uygulayabileceğiniz bu rujla makyajınızı mat görünümle sonlandırabilirsiniz. Uygun fiyat aralığına sahip olan ürün, fiyat avantajıyla da müşterileri memnun edebilir. Filtreleme özelliğini kullanarak Pastel mat likit ruj - Daylong Lipcolor Kissproof 39 fiyatlarını araştırabilir, bütçeniz için uygun bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Ürün hakkında yapılan Pastel mat likit ruj - Daylong Lipcolor Kissproof 39 yorumlarını okuyarak deneyimli müşterilerin fikirlerinden faydalanabilirsiniz. Avantajlı bir şekilde alışverişinizi sonlandırmanın rahatlığını yaşayabilir, makyaj koleksiyonunuzu zengin bir hale getirebilirsiniz. Trendyol üzerinden uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz ürünle bütçe dostu bir alışveriş yapabilirsiniz.