Pastel Browmatic Waterproof Eyebrow Pencil - Kaş Kalemi 15

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
160,53 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Browmatic Waterproof Eyebrow Pencil - Kaş Kalemi 15

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NADİDE KOZMETİK Satıcı Ünvanı: NADİDE IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4670659107
    Bu ürün NADİDE KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Profashion Browmatic Waterproof 15 Kaş Kalemi

Ürün Özellikleri

  • Form Kalem
  • Renk Kahverengi
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • RGB #734830
Geri Bildirim Ver

Pastel Kaş Kalemi Browmatic 15

Pastel Browmatic kaş kalemi 15, seyrek kaşlara sahip müşteriler tarafından sıklıkla kullanılır. Ürün sağladığı pratik kullanım imkanı sayesinde dikkat çeker. Kullanışlı mekanizması ile oldukça ergonomiktir. Koyu kahverengi rengi ile seyrek bölgelere mükemmel uyum sağlar. Etkili bir görünüme kavuşmak bu ürün ile kolaylaşır. Kaş arasındaki boşlukları doldurarak homojen ve doğal görünüm sunar. Ürünün otomatik dönen mekanizması sayesinde yeterli miktarı ayarlamak oldukça pratiktir. Benzersiz rengi ve pratik kullanımı ile herkesin beğenisini kazanır. Güçlü performansı sayesinde gün boyu doğal görünümü sürer. Kaşlarınızı gürleştirerek yüz güzelliğinizi destekler. Pastel kaş kalemi, simetrik şekilde boşlukların dolmasına yardımcı olur. Doğal görünüme yardımcı olan eğimli başlığıyla kullanışlıdır. Etkileyici dolgun görünüme sahip olmak istiyorsanız bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Doğal görünüm
  • Güçlü performans
  • Uzun süre dayanıklı

Doğal Görünümlü Pastel Kaş Kalemi Browmatic 15

Doğal Görünümlü Pastel Kaş Kalemi Browmatic 15

Pastel Profashion Browmatic kaş kalemi no 15, dağınık ve seyrek kaş görünümünden kurtarır. Bu ürün, boşlukları tamamlayarak simetrik ve eşit görünüm oluşturur. Kalemtıraş kullanmadan otomatik dönen mekanizması sayesinde pratik kullanım sunar. Eğimli ucu sayesinde mükemmel açıda uygulama sağlayarak doğal görünüm sağlar. Koyu kahverengi rengiyle doğal kaşlarınızla uyum sağlar. Etkili bakışlara sahip olmak istiyorsanız bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bu ürünle, yüz hatlarınıza uyumlu şekilde boşlukları doldurmanız kolaylaşır. Suya dayanıklı özelliği sayesinde ürünü her mevsim kullanabilirsiniz. Ürünün bu özelliği, dağılma, dökülme gibi durumların önüne geçer. Kaliteli yapılı koyu kahverengiyle, doğal saç renklerine uyum gösterir. Eğimli sivri ucu sayesinde rahatlıkla kullanım sunar. Kısa sürede dolgun ve simetrik kaşlara sahip olabilirsiniz. Pastel kaş kalemi Browmatic 15 kullananlar, avantajlı tüm özelliklerinden etkilenir.

Etkileyici ve Pratik Pastel Kaş Kalemi Browmatic 15

Etkileyici ve Pratik Pastel Kaş Kalemi Browmatic 15

Bu ürün, kısa sürede kaşlarınızı mükemmel görünüme kavuşturur. Yüzünüze canlı ve doğal görünüm katar. Ürünün yumuşak yapısı cildinizde rahatlıkla dağılır. Ayrıca ürün içeriğindeki C ve E vitaminlerinin varlığı kaşlarınızı beslemeye yardımcı olur. Pastel kaş kalemi Browmatic 15 etkileyici doğal rengi ve yapısıyla müşterilerin beğenisini kazanır. Özel tasarlanan eğimli ürün yapısı ile pratik şekilde yüzünüze uygulayabilirsiniz. Otomatik mekanizması sayesinde kullanım kolaylığı sunar. Seyrek ve dağınık kaşları, doğal şekilde doldurarak istediğiniz simetrik görünüme kavuşabilirsiniz. Avantajlı ve pratik özelliklerinden memnun kalan müşteriler olumlu Pastel kaş kalemi Browmatic 15 yorumları yapar. Müşteri deneyimi içeren bu yorumlar, doğal kaş görünüme kavuşmak için makyaj malzemesi arayışında olan müşterilere fikir verir. Koyu kahverengi tonu ve eğimli başlığıyla dolgun kaşlara kavuşmak istiyorsanız güvenle tercih edebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Pastel Kaş Kalemi Browmatic 15 Fiyatı

Bütçenize Uygun Pastel Kaş Kalemi Browmatic 15 Fiyatı

Pastel Profashion Browmatic kaş kalemi 15 yüzü daha canlı ve simetrik göstermeye yardımcı olur. Konforlu mekanizması ve doğal koyu kahverengi ile istenilen görünüme kavuşmak oldukça kolaylaşır. Tek bir ürünle doğal görünüme kavuşmak müşterileri memnun eder. Ürün, sağladığı kalıcı etki sayesinde günlük makyajlarda sıklıkla tercih edilir. Yumuşak yapısı sayesinde kaşlarda rahatlıkla dağılır. Böylelikle boşluklar doğal bir şekilde doldurulur. Gündelik makyajınızda veya gece makyajlarınızda ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Suya dayanıklı özelliği sayesinde dağılma ve silinme yaşamazsınız. Mat ve doğal görünüm vadeden bu ürün, yüksek müşteri memnuniyetine sahiptir. Fiyat ve performans açısından müşterileri tatmin eder. Pastel kaş kalemi Browmatic 15 fiyat aralığı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Dolgun ve doğal koyu kahve kaşlar sağlayan bu ürünü, uygun fiyatlarla Trendyol'dan hızlıca satın alabilirsiniz.