Pastel Krem Aydınlatıcı - Daylight Cream Highlighter Sunset 8690644008122

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
158,56 TL
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
161,49 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Krem Aydınlatıcı - Daylight Cream Highlighter Sunset 8690644008122

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ADA GOLD TOPTAN E-TİCARET Satıcı Ünvanı: ADA GOLD E-TİCARET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007139161000001 Vergi Kimlik Numarası: 0071391610
    Bu ürün ADA GOLD TOPTAN E-TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Daha aydınlık makyaj için Pastel Highlighter serisi Daylight Krem Aydınlatıcı ile büyümeye devam ediyor.
  • Işığı yansıtan pigmentler
  • Doğal ve aydınlık etki
  • İpeksi krem yapı
  • Pratik kullanım
  • 2 farklı renk
  • Dermatolojik onaylı
  • 3.5 g
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Pastel Krem Aydınlatıcı - Daylight Cream Highlighter Sunset

Aydınlatıcılar, yüze doğru uygulandığı takdirde makyajınızı tamamlar. Bu sayede keskin hatları yumuşatır ve yüzünüzde bulunan çarpıcı noktaları vurgulamanıza olanak sağlar. Pastel krem aydınlatıcı - Daylight Cream Highlighter Sunset bu konuda size yardımcı olur. Aynı zamanda da göz çevresinin daha iyi görünmesini sağlayan bir üründür. Pastel Daylight Cream Highlighter, uygun cilt tiplerinde kullanılırken hafif bir şekilde uygulandığında cildin dinç ve sağlıklı görünmesini sağlar. Uygulanan bölgelerin ışıltı kazanmasını sağladığı için makyaja ufak dokunuşlar yaparak tamamlamanızı sağlar. Ayrıca ferah ve aydınlık görünür. Renk düzeltici özelliği ile ince tabakaya sahip olan bu ürünü içiniz rahat bir şekilde tercih edebilirsiniz. Güzelliğinize ışıltı katan ve tarzınızı yansıtan bu ürünün etkileyici olan birçok özelliği bulunur. Bu nedenle oldukça popülerdir.

  • Cildi aydınlatan içerik
  • Parlaklık kazandıran etki
  • Canlılık veren formül

Işıltılı Pastel Krem Aydınlatıcı Modelinin Özellikleri

Işıltılı Pastel Krem Aydınlatıcı Modelinin Özellikleri

Pastel krem aydınlatıcı ürün modeli ile yüzünüzde dilediğiniz bölgelere canlılık katar. Kullandığınız makyaj kapatıcısı üzerine bu ürünü göz kapağı çevresine ya da burna ve kaş altına kullanabilirsiniz. Aydınlatıcılar ten renginden daha açık ve ince dokuya sahip ürünlerdir. Bu sebeple çeşidi direkt olarak kapatıcının üstüne uygulayarak da kullanabilirsiniz. Pastel krem highlighter çeşidiyle dilediğiniz efekti oluşturabilir, aynı zamanda da yüzünüze derinlik kazandırabilirsiniz. Makyaj yaparken allık ya da bronzlaştırıcı kullanmadan önce bu ürünü elmacık ve kaş bölgesinde bulunan kemiklere uygulayarak yüz hatlarının ortaya çıkması sağlayabilirsiniz. Bu sayede çevrenizdeki insanlar şıklığınızı fark edebilirler. Pastel Daylight krem aydınlatıcı çeşidi çantanızda rahat taşıyabileceğiniz bir üründür. Yumuşak yapısı ile doğal bir görünüme sahiptir. Günlük ya da özel anlarda sizi şık gösterebilen bu ürünü dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

İndirimli Fiyatlarıyla Pastel Aydınlatıcı Krem

İndirimli Fiyatlarıyla Pastel Aydınlatıcı Krem

Pastel aydınlatıcı Daylight krem ile cildinize güzel ve hafif bir ışıltı katabilirsiniz. Sahip olduğu renk tonu ile yüzünüzde oldukça doğal durur. Günlük rahat bir şekilde kullanabileceğiniz bu ürün parlak yansıma sevenlerin dikkatini çekebilir. Çantanızda yer kaplamadan kolay bir şekilde taşıyabilir ve her an yanınızda bulundurabilirsiniz. Her cilt tipi ile uyum sağlayabilen bu ürün kremsi yapısı sayesinde hassas tene sahip olanların da rahatlıkla kullanabileceği bir çeşittir. Pastel Daylight Cream Highlighter fiyatı da her bütçeye hitap edecek şekilde oluşturulur. Aynı zamanda bu ürün barındırdığı renk tonu ile cildinize doğal bir görünüm sunar. Bu sayede Pastel krem aydınlatıcı fiyat bilgisi size sunduğu çeşitler ile kolaylık sağlar. Size güzellik katan Pastel ürününü istediğiniz zaman içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Işıltı katan bu aydınlatıcı ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Pastel Aydınlatıcı Daylight Krem Kullanıcı Yorumları

Deneyimlerle Pastel Aydınlatıcı Daylight Krem Kullanıcı Yorumları

Pastel krem Highlighter kullananlar ürün ile ilgili düşüncelerini ve memnuniyetlerini çeşidin altında bulunan yorum bölümüne yazarlar. Bu sayede kararsız kalan ya da ilk kez alacak olan müşterilerin fikir sahibi olmalarına yardımcı olur. Pastel aydınlatıcı krem yorum bölümünde ürünün sunduğu rahatlık, cilt üzerinde nerelerde kullanılabileceği ve kalitesi ile ilgili birçok detay bulunur. Siz de bu yazıları okuyarak çeşit ile ilgili kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz. Kullanışlı renk tonu ve sırıtmayan simsiz yapısı ile göz çevresinde kullanıldığında sağlık açısından zarar vermeyen bir üründür. Sahip olduğu kaygan dokusu ile cildinize uygularken zorluk çekmeden rahat bir şekilde sürebilirsiniz. Pastel Daylight Cream highlighter kullananlar ürünün verdiği ışıltıdan yorum kısmında bahsederler. Bu sayede siz de bu aydınlatıcı ile ilgili deneyimleri ve fikirleri kısım sayesinde öğrenebilir, Trendyol ile kolayca satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.