Pastel Profashıon Lıquıd Bronzer Sunshıne 20

182,66 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
2 Al Sepette %10 İndirim
161,45 TL159 TL
Kurumsal Fatura
169,95 TL
600 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Profashıon Lıquıd Bronzer Sunshıne 20

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: farmaucuz Satıcı Ünvanı: LİKYA FARMA EMLAK GIDA KOZMETİK İTHALAT İHRACAT TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608115879400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081158794
    Bu ürün farmaucuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CİLDE YANSIYAN DOĞAL BRONZLUK

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Bronz
  • Form Sıvı
  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

Pastel Likit Bronzer - Liquid Bronzer Sun Shine

Bronzlaştırıcı kremlere sahil, kumsal gibi yerler başta olmak üzere birçok farklı alanda ihtiyaç duyulur. Kullanımı kolay ve hızlı olan Pastel liquid bronzer 20 Sunshine ürünü ile cildinize canlılık gelir, yorgun ve solgun görünüm ortadan kalkar. Bronzlaşmak isteyenler tarafından bu ürün sıklıkla tercih edilir. Pastel liquid bronzer no 20 Sunshine sayesinde günlük makyajınıza güneşten elde edeceğiniz canlılık ile güzellik katabilir ve cildinizi bronzlaştırabilirsiniz. Pastel bronzer, size hijyenik ve pratik bir kullanım imkanı sunar. Aynı zamanda cildinizin ışıltılı, parlak ve doğal görünüme kavuşmasını sağlar. Bu ürün, likit yapısı ile kuru ciltler için de idealdir. Pastel likit bronzer liquid bronzer Sun Shine ideal boyutu ile fazla yer kaplamaz ve çantada rahatlıkla taşınabilir.

  • Işıltılı ve parlak görünüm
  • Pratik kullanım
  • Kuru ciltler için ideal

Şık Liquid Bronzer Sun Shine Özellikleri

Şık Liquid Bronzer Sun Shine Özellikleri

Canlı ve ışıltılı makyaj malzemeleri her zaman ön plana çıkar. Pastel likit bronzer 20 ürünü gün boyu süren ışıltılı ve parlak görünümü ile cildinize renk ve canlılık katar, şıklığınızı artırır. 30 gram halinde satışa sunulan bu ürün, cildinizde pudramsı ve yumuşak bir his yaratır. Likit özelliği bulunan bronzer, içerisinde yer alan bileşenler sayesinde cildin yağ kontrolünü de sağlar ve cilt sağlığını korur. Pastel liquid bronzer Sun Shine ürünü, ten rengi açık ve cilt numarası 10 olan kişiler için uygundur. Ürün cilt tonunuza uygun 20 numara bronzluk ile doğal ve şık bir görünüm yaratır. Ayrıca solt focus özelliği de bulunur. Bu özelliği ışığı kırmasını sağlar. Böylece kırışıklık görünümünü yumuşatarak istenilen görünümü mümkün kılar. Ayrıca belirginliğin de azalmasına yol açar. Bu ürünü fondoten fırçası ile cildinize sürebilirsiniz.

Kullanışlı Pastel Bronzer Liquid Bronzer Sun Shine

Kullanışlı Pastel Bronzer Liquid Bronzer Sun Shine

Özel günlerde ya da günlük kullanımlarda güneş ışınlarını daha sağlıklı ve verimli alabilmek için bronzer makyaj malzemesine ihtiyacınız olabilir. Pastel liquid bronzer ürünü içinde yer alan bileşenleri ile size sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Aynı zamanda fondoten fırçası ile büyük bir kullanım kolaylığı yaratan kaliteli ve kullanışlı bir makyaj malzemesidir. Cildinize güneş parlaklığını yansıtabilir, sağlıklı bir şekilde teninizi bronzlaştırabilirsiniz. Solgun ve yorgun görünümlü ya da kuru olan cildinizi canlı ve ışıltılı bir hale getirebilirsiniz. Bu sayede güneşlenirken de şık bir görünüme sahip olursunuz. Bu kullanışlı ürün, yarattığı kullanım kolaylığı ile zamandan, ideal boyutu ile de alandan tasarruf etmenizi sağlar ve sizi her anlamda memnun etmeyi başarır. Ayrıca Pastel liquid bronzer Sun Shine kullananlar tarafından da büyük beğeni toplar.

Avantajlı Pastel Bronzer Liquid Sun Shine no 20 Fiyatları

Avantajlı Pastel Bronzer Liquid Sun Shine no 20 Fiyatları

Pastel liquid bronzer Sun Shine fiyatları ürünün sahip olduğu tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Müşterilerinden övgü alan Pastel likit bronzer ürünü, likit özelliği ile kuru bir cilde sahip olan müşterilerin ilgi odağıdır. Cildinizin canlanmasını ve parlamasını sağlar. Kırışıklıkları önler ve sizi genç bir görünüme kavuşturur. Solt focus özelliği ile cildinizi yumuşatır ve kırışıklık belirginliği de azaltır. Pastel bronzeri güneşli havalarda dışarı çıkarken, sahilde güneşlenirken ve daha pek çok farklı alanda kullanabilirsiniz. İdeal boyutu ile her yerde muhafaza edebileceğiniz bir üründür ve alan tasarrufu yaratır. Ayrıca kullanımı hem pratik hem de hijyeniktir. Ekonomik, kaliteli ve kullanışlı Pastel liquid bronzer Sun Shine yorumları için Trendyol’un ürün değerlendirmeleri kısmına göz atabilir, uygun fiyat avantajı ile bu ürüne sahip olabilirsiniz.