Pastel Nude Lipstick- Nude Ruj 536

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
160,85 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %6 İndirim
550 TL'ye %6 İndirim
Kurumsal Fatura
160,95 TL
Kurumsal Fatura
160,75 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Nude Lipstick- Nude Ruj 536

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: farmaucuz Satıcı Ünvanı: LİKYA FARMA EMLAK GIDA KOZMETİK İTHALAT İHRACAT TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608115879400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081158794
    Bu ürün farmaucuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pastel Nude Lipstick- Nude Ruj 536

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Stick
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Pastel Nude Lipstick No: 536 Nude Ruj

Makyaj kadınların sevdiği ve vazgeçemediği zevklerinden biridir. Kendine önem veren bakımlı kadınlar makyaj ürünlerine ilgili olurlar. Dudakların güzel bir görünüm elde etmesini sağlayan Pastel Nude lipstick no 536 nude ruj bu makyaj ürünlerinden biridir. Kullanışlı ve kaliteli bir rujdur. Dudakların canlı bir görünüm elde etmesini sağlar ve doğal bir yapıya sahiptir. Sade ve şık görünmenize yardımcı olur. Makyaj çantanızda bulundurmayı isteyeceğiniz bir üründür. Boyut olarak standarttır, ağırlık yapmayacağı için yanınızda taşıyabilirsiniz. Makyajınızın kurtarıcı bir parçası olan bu ürünü far ve allık olarak da kullanabilirsiniz. Bu durumdan dolayı ürün çok amaçlı kullanıma sahiptir. Yumuşak dokusu kullanacağınız bölgede ürünün kolayca dağılmasını sağlar ve hoş bir görünüm sunar ve size kendinizi iyi hissettirir.

  • İnce ve hafif yapı
  • Nemlendirici etki
  • Kolay sürüm

Pastel Nude Lipstick No 536 Nude Ruj Yorumları

Pastel Nude Lipstick No 536 Nude Ruj Yorumları

Pratik bir kullanıma sahip olan Pastel Nude ruj ergonomik tasarıma sahiptir. Ruj kutusu minimal yapıdadır ve zarif bir görünümü vardır. Kullanımı kolay ve kalitelidir. Ürün kaliteli yapısıyla sorun yaratmayacağı için uzun süreli kullanıma uygundur. Hafif ve ince yapılı formülü dudağa sürdükten sonra hissedilmez. İnce yapısıyla sade ihtiyaç duyduğunuz görünümü oluşturmanıza yardımcı olur. Nemlendirici etkiye sahip özelliğiyle kolay sürülebilir bir üründür. Acele bir işiniz olduğunda vakit kaybetmeden sürüp çıkabilirsiniz. Ürün canlı ve parlak bir görünüm katar. Doğal renklerin şıklığını dudağınızda görmenizi sağlar. Farklı stilde kombinlere uyumlu tonuyla dikkat çeker. 4.3 g ağırlığındadır. Makyaj çantasında yer kaplamadan muhafaza edilebilir. İstediğiniz her yere yanınızda taşıyabilirsiniz. Pastel nude lipstick no 536 nude ruj yorumları arasında ürünün dermatolojik olarak test edildiği için gönül rahatlığıyla kullanılabildiği yönünde paylaşımlar görülebilir.

Pastel Nude Lipstick No 536 Nude Ruj Avantajları

Pastel Nude Lipstick No 536 Nude Ruj Avantajları

Pastel ruj günlük olarak ya da özel günlerde kullanıma uygun kalitededir. Makyajın tamamlayıcısı olması yönüyle dudaklarda güzel bir görüntü oluşturur. Renk verme ve nemlendirme işlevi dudaklarınıza canlılık katar. Ürün hafif yapısıyla günlük kullanımda kıyafetlerinize uyum sağlar ve doğal bir görünüm sunar. Özel günlerinizde bir kaç kat bu ürünü sürerek davetlere rahatça katılabilirsiniz. Güzel ve şık görünüme sahip yapısıyla her tür kıyafetinize uyum sağlar. Pastel Nude lipstick no 536 nude ruj kullananlar ürünün kaliteli ve güzel yapısından yorumlarında bahsederler. Şık kutusu ve uzun süreli kullanıma sahip özelliği ile sizlere ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda eşlik edecek bu ürünü inceleyerek kararınızı verebilirsiniz. Hediye olarak da alabileceğiniz bu ruj hoş ve kremsi yapıya sahip olmasıyla sizleri ve sevdiklerinizi memnun eder.

Pastel Nude Lipstick No 536 Nude Ruj Fiyatları

Pastel Nude Lipstick No 536 Nude Ruj Fiyatları

Pastel Nude lipstick no 536 nude ruj fiyatları ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Kaliteli ve güzel bir yapıya sahip olması, beklenen performansı yerine getirmesi üründen beklenen özellikler arasındadır. Bu ruj uygun fiyatı ile makyaj yapmayı sevenlerin beğenisini kazanır. Bir ürünün ihtiyacı karşılayacak nitelikte olması önemli özelliklerinden biridir. Ürünün belirtilen özellikleri yerine getirmesi ve beklentileri karşılaması kullanım sırasında memnuniyeti artırır. Dudaklarınızın pürüzsüz ve yumuşak bir görünüme sahip olmasını mümkün kılar. Bu da dudaklarınızın sağlıklı durmasına olanak tanır. Makyajın tamamlayıcısı niteliğine sahip olan bu ürünün hafifliği ve nemlendirici etkisi ile ilgili olumlu paylaşımlar ön plana çıkar. Ürünü ihtiyaç duyduğunuz her vakit kullanabilirsiniz. Nemli yapısı ve pratik kullanıma sahip olan bu ruja Trendyol üzerinden uygun fiyat aralığında ulaşarak sahip olabilirsiniz.