Pastel Nude Oje 751 Bride

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
65 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
65 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
75 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
60,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Nude Oje 751 Bride

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmetikburada Satıcı Ünvanı: ESETTE GIDA İNŞAAT KOZMETİK DAĞITIM PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379076062400001 Vergi Kimlik Numarası: 3790760624
    Bu ürün Kozmetikburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Revard Ticaret

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Pastel Nude Oje 751 Bride

Tırnaklarınız da yüzünüz gibi makyaj ve koruma ister. Tırnakları güzel göstermek için bakımın yanında makyaj olarak tercih edilen ürün ojelerdir. Güzel görüntü oluşturmasının yanında oje kullanımından bekleyeceğiniz özelliklerden biri de tırnağa zarar vermemesi ve beslemesidir. Pastel Nude oje çarpıcı yerine bakımlı tırnak görüntüsü sevenler için tasarlanır. Bu seri için taze, sağlıklı ve doğal görünüm anlamına gelen nude kelimesi tercih edilir. Pastel Oje Bride rengini özel günleriniz, düğün, nişan gibi açık renk elbise ve gelinlik giyeceğiniz günler için tercih edebilirsiniz. Ürün, sadece özel günlerinizde değil her zaman tercih edebileceğiniz bir renk olmasıyla tüm kombinlerinize uyumludur. 751 Bride rengi pembe alt tonlu bir nude ojedir. Bu renkle doğal bir görüntü elde edebilirsiniz.

  • Sağlığa zararsız içerik
  • Yoğun örtücü formül
  • Kullanışlı uygulama fırçası

Pastel Oje Bride 751 Özellikleri

Pastel Oje Bride 751 Özellikleri

El bakımında tırnaklarınızı ortaya çıkararak el makyajınızı oluşturan Pastel 751 Bride sağlığınıza zararlı olacak toluene, paraben, camphor, formaldehyde resin maddeleri ve hayvansal kaynaklı içerikler barındırmaz. Vegan ve Cruelty Free bir ürün olduğu için üretim aşamasında hayvanlar üzerinde zulme sebep olan testler yapılmaz. Formülün yoğun örtücü yapısı vardır ve bu sayede tek katta da belirgin kapatıcılık elde etmenizi sağlar. Tam renk görünümü için çift kat uygulama yapabilirsiniz. Pastel Bride 751 kalın fırçasıyla kolay sürüm yapmanızı sağlar. Kolay uygulamasıyla size hız kazandırır. Tam bir nude rengidir ve bakımlı, doğal tırnak görünümü oluşturacak şekilde tasarlanır. Pembe alt tonlu bir ten rengi olduğu için canlı ve bakımlı bir el görüntüsü oluşturur. Tırnaklarınızın bakımlı görünmesini sağlayarak renkli görüntü tercih etmek istemediğiniz zamanlarda bu rengi kullanabilirsiniz.

Pastel Bride 751 Nude Oje Avantajları

Pastel Bride 751 Nude Oje Avantajları

Doğallıktan hoşlanıyorsanız zevkinize göre bir tarza ulaşmak için nude renkler tercih edebilirsiniz. Pastel Nude Oje 751 Bride tam olarak bu deneyimi verecek doğal tonda bir ojedir. French manikür modelinden hoşlanıyorsanız bu görüntüyü kullanmak istediğinizde üstünden geçebileceğiniz, tek başına da tamamen doğal ve bakımlı bir uygulama elde edebileceğiniz bir üründür. Nude deneyimi sağlamak için çok ağır renk yerine yeteri kadar pigmentiyle göze batmayan doğal bir görünüm verir. Bu sayede temiz ve manikürlü gibi bakımlı tırnak görüntüsü oluşturur. Kalın ve tok fırçasıyla da bu görünümü elde etmek oldukça kolaydır. Yeteri kadar az hamlede uygulama yapmanızı sağlayarak işinizi kolaylaştırır ve sizi zorlamaz. Aynı zamanda ojenin yapısı pratik uygulama yapabilmeniz için koyu değildir. Uygulama hataları olduğunda sizi yormaz ve kolay bir şekilde düzeltebilirsiniz.

Pastel 751 Bride Oje Fiyatları ve Kampanyaları

Pastel 751 Bride Oje Fiyatları ve Kampanyaları

Oje müşterilerinin tercihleri farklıdır. Farklı isteklerinize göre tercih edeceğiniz oje, tarzınızı ve zevkinizi yansıtan önemli bir seçimdir. Pastel 751 Bride oje doğal görünüm sevenler için birebirdir. Temiz tırnak görüntüsü oluşturduğundan herkes tarafından tercih edilebilir bir renktir. Özellikle, özel günleriniz gibi naif görünümler elde etmek istediğiniz zamanlarda tarzınızı doğallıkla tamamlar. Günlük kullanımda da nude rengiyle tüm kombinlerinize uyum sağlar. 751 Bride oje farklı renk giysilerinizle tercih edebileceğiniz bir renk olduğu için her gün sürebileceğiniz kullanışlı bir alternatiftir. Ürünün formülü kullananların bakımlı el görünümünü hızlıca elde edebilecekleri şekilde tasarlanır. Silindir uygulama fırçası ile pratik tasarımlı, kolay kullanımlı bir üründür. Aplikatör, tutuş ve sürüm kolaylığını artırarak oje kullanımını sizin için keyifli kılar. Pastel Nude Oje 751 Bride fiyatlarına Trendyol’dan ulaşabilir ve satın alabilirsiniz. Dilerseniz Pastel Nude Oje 751 Bride yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.