4
Allık kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Pastel Cream Blush - Krem Allık 41 Dazzling

183 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
Kurumsal Fatura
108,90 TL
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 40 TL İndirim
149,90 TL
Kurumsal Fatura
119,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Cream Blush - Krem Allık 41 Dazzling

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bigstores Satıcı Ünvanı: ÇAKILFARMA KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0221118006100001 Vergi Kimlik Numarası: 2211180061
    Bu ürün Bigstores tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • : Pastel Profashıon Krem Allık 41

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Işıltılı
  • Form Krem
  • Renk Pembe
  • Tip Palet
Geri Bildirim Ver

Pastel Profashion Krem Allık 41 ile Doğal Makyajlar

Makyaj malzemeleri güzelliğinizi daha belirgin hale getirmeye yardımcı ürünlerdir. Bu ürünler arasında bulunan allık da makyaj severlerin vazgeçilmez ürünüdür. Sağlıklı bir görüntü renkli yanaklardan geçer. Sağlıklı ve canlı bir görünüme ulaşmak istiyorsanız ve de makyaj yapmayı seviyorsanız allık tam size göre bir ürün olmaktadır. Özellikle de allığın en güzel hali Profashion krem allık 41’i deneyebilirsiniz. Doğal ve tatlı bir tona sahip muhteşem pembemsi rengi ile güzelliğin yeni sırrı olmaya başlamaktadır. Dokusundaki kalitesiyle beğeni kazanmakta aynı zamanda krem yapısı sayesinde kullanımı çok rahat olmaktadır. Cilt ile uyumlu muhteşem rengi sayesinde yanaklarda aşırı doğal durmaktadır. Bu allığın yanaklardaki duruşuna kullandığınız ilk andan itibaren hayran olacaksınız. Allık kullanımıyla yüzünüze katacağınız hafif renk makyajınızı kusursuz hale gelmesine yardım etmektedir. Aradığınız muhteşem bir allık ise bu ürünü daha yakından incelemelisiniz.

  • Muhteşem Dokusu
  • Rahat Kullanımı
  • Doğal Etkisi

Muhteşem Dokusuyla Profashion Krem Allık 41

Herhangi bir kozmetik ürünü alınırken dikkat edilmesi gereken özelliklerin başında ürünün nasıl bir dokuya sahip olduğu gelir çünkü dokusu sürüş sonrası kusursuz bir görüntü sunmak için çok önemlidir. Profashion krem allık 41 cildi rahatsız etmeyen hafif yapısıyla harika bir üründür. Özellikle cildi yormayan ve cilt üzerinde kalıp gibi durmayan bir yapıdadır. Kremsi bir dokusu olduğu için nemli bir üründür. Bu sayede ciltte kuru bir görüntü bırakmaz tam tersi nemli canlı bir görüntü oluşur. Çok sevilen bir diğer özelliği de cilt ile bir bütün haline gelmesidir. Bunun sonucu allık gibi durmayan aşırı doğal bir görüntü oluşur. Eğer doğal pembemsi yanaklar sizin de en sevdiğiniz görüntü ise Profashion krem allık 41 ürününü denemelisiniz.

Aşırı Rahat Kullanımıyla Profashion Krem Allık 41

Profashion krem allık 41 tekli palet şeklinde tasarlanmıştır. Palet boyu yanında taşımaya uygun boyutlarda tasarlanmıştır. Bu sayede yanınızda bulundurmak istediğinizde sorun yaşamadan yanınızda taşıyabilirsiniz. Hem de sıkı kapak özelliğiyle gönül rahatlığıyla diğer ürünlerinizin yanına koyabilirsiniz. Krem allığı yanağınıza sürdükten sonra bir fırça yardımıyla kolaylıkla dağıtabilirsiniz veya hafif yapıda bir ürün olduğundan parmağınızla küçük dokunuşlar ile de dağıtabilirsiniz. Doğal görüntünün sırrı olan kolay dağılabilme özelliği bu üründe kendini göstermektedir. Ayrıca ürün cilt ile uyumlu olduğundan sürüş sırasında kolaylıkla dağılır. Birkaç saniye içerisinde istediğiniz miktarda ürünü yanaklarınıza zorlanmadan uygulayabilirsiniz. Cilt üzerinde birikme, topaklanma gibi etkiler bırakmamakta yüzünüzde kusursuz bir görüntü oluşturmaktadır. Muhteşem allık duruşunu sizler de görmek için Profashion Krem Allık 41 ürününü inceliyebilirsiniz.

Profashion Krem Allık 41 ile Yanlarda Oluşan Doğal Etki

Günlük makyajlarda elde edilmek istenen görüntü abartıya kaçmadan doğal bir makyaj olmasıdır. Profashion krem allık 41 cilde uygun pembemsi rengiyle yüzünüzde tam anlamıyla doğal bir görüntü oluşturmaktadır. Rengi yanı sıra yapısının ciltle bütünleşiyor oluşuyla da doğal güzelliğin kapılarını aralamaktadır. Hafif dokunuşlarla dahi gün içerisinde yüzünüze biraz renk katarak tüm havanızı değiştirebilirsiniz. Üstelik kalıcılığı sayesinde de tüm gün yakaladığınız bu havayı koruyabilirsiniz. Ürün yapısının biraz ışıltılı olması Profashion krem allık 41 yorumlarında bahsedilen sevilen özelliklerinden birisidir. Yüzünüze renk vermekle birlikte hafif bir canlılık etkisi yaratmasına yardımcı olur. Allık kullanımı sonucu yanakların hafif renk almasıyla yakalanacak bu doğal güzelliği sizler de çok seveceksiniz. Bir diğer önemli özellik olarak da bu ürün cilde hiçbir zarar vermemektedir. Ciltte kızarıklık, alerjik reaksiyon gibi istenmeyen sağlığı etkileyici durumlar yaşanmaz. Severek ve güvenerek kullanacağınız bu ürünü uygun fiyatını kaçırmadan Trendyol aracılığı ile hemen sahip olabilirsiniz.