1
Allık kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Pastel Cream Blush - Krem Allık 42 Rosery

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (39)
45 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kurumsal Fatura
108,90 TL
45 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
2. Ürüne 25 TL İndirim
250 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
197,90 TL185,90 TL
12 saat 45 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
3. Ürüne %7 İndirim
Kurumsal Fatura
45 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kurumsal Fatura
119,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Cream Blush - Krem Allık 42 Rosery

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEYLİN KOZMETİK Satıcı Ünvanı: CEYLİN İTRİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0209140530200001 Vergi Kimlik Numarası: 2091405302
    Bu ürün CEYLİN KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Revard Ticaret

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Işıltılı
  • Form Krem
  • Renk Pembe
  • Tip Palet
Geri Bildirim Ver

Pastel Profasion Krem Allık 42 ile Doğru Tonu Bul

Allık, yanak bölgesine cildin sönük görünümünü yok etmek için sürülen makyaj malzemelerinden biridir. Allık kullanımında cilt tonunuz ve makyajınızın tonu oldukça önemli kriterlerdir. Makyaj renginize uygun olmayan bir allık kullanırsanız bütün makyajınızın kötü görünmesine neden olabilirsiniz ancak makyajınıza uygun bir ton seçerseniz makyajınız tüm güzelliğiyle yüzünüzde parlayabilir. Allık bir makyajın tamamlanmasının olmazsa olmazıdır ve doğru kullanıldığında profesyonel bir görünüm elde etmenize yardım eder. Allıklar pembe, bronz, turuncu gibi birçok tona sahip olmasının yanında toz veya stick çeşitleriyle de kullanım alanınıza uygun olarak tercih edebileceğiniz ürünlerdir. Dermatolojik onaylı içeriği ile cildinizde olumsuz reaksiyona sebep olmaz. Pastel Profashion krem allık kullananlar üründen oldukça memnun kaldıklarını ve kullanmaya devam edeceklerini belirtiyor. Pastel Profashion Krem Allık çeşitleri ile makyajınızda istediğiniz kusursuz görünümü yakalayabilir en iyi sonuçları kolaylıkla elde edebilirsiniz.

  • Dermatolojik Onaylı
  • Krem Allık
  • Paraben ve Glüten İçermeyen Özellik

Pastel Profashion Krem Allık Seçimi

Pastel Profashion Krem Allık Seçimi

Allık sürmek makyaj yapmanın en kolay unsurlarından biri ancak doğru allık rengini seçmek her zaman allık uygulamak kadar kolay olmayabilir. Doğru allık seçiminiz ile cildinizde daha genç ve parlak bir görünüm elde edebilirsiniz. Allık rengi, uygulayacağınız alan, allığınızı uygulayacağınız fırça ve cildinizin yapısı başarılı ve etkili bir makyaj sonucuna ulaşmanızı etkileyen önemli faktörler arasındadır. Öncelikle cildinizin alt tonu renk seçiminizdeki en etkili noktalardan biridir. Seçeceğiniz renk ten renginize uygun olmalı aynı zamanda da makyajınızda kendisini belli etmelidir. Sıcak alt tona sahip bir cildiniz varsa şeftali tonu allıkları, soğuk alt tona sahip bir cildiniz varsa pembe ve tonları allıkları, cilt alt tonunuz eğer nötr ise de makyajınızın tonlarına göre hem şeftali hem de pembe tonlarındaki allıklarınızı makyajınızı tamamlamak ve kusursuz hale getirmek için kullanabilirsiniz. Pastel Profashion krem allık no 42 aradığınız üründür.

Pastel Profashion Krem Allık Uygulamasının Püf Noktaları

Pastel Profashion Krem Allık Uygulamasının Püf Noktaları

Allığınızı seçtiniz ve sırada onu uygulama aşaması varsa uygulama fırçanızı da iyi seçmeniz gerektiğini unutmamalısınız. Allığınızı uygularken kullanacağınız fırçanın uygulama alanınızı baz alarak orta boyda seçilmesi gerekir. Küçük boyutlu bir fırça homojen uygulama yapmanıza engel olabilirken büyük boyutlu fırçalar allığınızı belirgin olarak yayma konusunda yetersiz kalabilir. En doğru fırça şekilleri oval ve açılı allık fırçası olmalı. Allık uygulamasını da doğru yaparsanız kusursuz bir makyaj görünümüne ulaşabilirsiniz. Allık uygulamasında elmacık kemiklerinize öncelik vermeniz gerekir. Fırçayı elmacık kemiğinizden şakak bölgesine doğru yaymalısınız. İkinci uygulamada ise allığı burnunuzun ucuna doğru doğal görünümü bozmayacak şekilde uygulamanız gerekiyor. Profashion krem allık no 42 ile makyajınızı en kusursuz haline getirin ve gün boyu profesyonel görünümlü makyajınızla girdiğiniz her ortamda bir yıldız gibi parlayın. Pastel Profashion krem allık 42 kullanımı oldukça pratiktir. Pastel Profashion krem allık 42 satın almak için hemen sipariş verebilirsiniz.

Pastel Profashion No 42 ile Kusursuz Makyajlar

Pastel Profashion No 42 ile Makyajınız Kusursuz Olsun

Pastel Profashion krem allık 42 ile makyajınızda yüz hatlarınızı belirginleştiren ve güzelliğini ortaya çıkaran profesyonel bir dokunuşla pürüzsüz bir görünüm elde edebilirsiniz. Hafif yapısı ve krem formülü sayesinde cildinize tamamen yayılan allığınız kendinizi doğal ve taze bir görünümle güzel hissetmenize yardım eder. Pastel Profashion krem allık kalıcılık oluşturan ve yağ kontrolü sağlayan bileşenler sayesinde cildinizde uzun bir süre dağılmadan durur ve makyajınızın güzelliğinin saatler boyunca bozulmamasını sağlar. Cildinize zararlı maddeler içermeyen Pastel Profashion krem allık dermatoloji onaylıdır ve helal sertifikalıdır. Paraben ve glüten içermeyen Pastel Profashion krem allık cildinize zararlı bileşenler içermez ve cildinizin nefes almasını engellemez. Pastel Profashion krem allık yorumları kullananların üründen memnun kaldığını ve sevdiklerine de tavsiye ettiklerini gösteriyor. Siz de Pastel Profashion krem allık ile makyajınıza kusursuz bir son dokunuş yapabilirsiniz. Pastel Profashion krem allık 42 fiyatları tüm özellikleri göz önünde bulundurularak değerlendirilir. Trendyol'da yer alan bu ürünü siz de satın almak isterseniz, hemen sipariş verebilirsiniz.