Pastel Profashion Nude Matte Lipstick 591 Noble Ruj

259 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kurumsal Fatura
189,70 TL
Kurumsal Fatura
189,90 TL
Kurumsal Fatura
690 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pastel Profashion Nude Matte Lipstick 591 Noble Ruj

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NADİDE KOZMETİK Satıcı Ünvanı: NADİDE IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4670659107
    Bu ürün NADİDE KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dudaklarda Kadife Etki yaratan hafif ve ince yapılı formülü ile tek sürüşte yoğun renk verir.
  • Mat ve pürüzsüz görünüşüyle şıklığı, birbirinden farklı renk seçenekleriyle yılın trendlerini yakalayın.
  • 4.3 g
  • Ürün %100 orijinaldir.
  • Dermatolojik Olarak Test Edilmiştir.
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Sıvı
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Pastel Profashion Nude Mat Ruj No 591

Dudaklara ve çevresine ışıltı katan ruj, bakımlı kadınların vazgeçilmezidir. Rengarenk çeşitleri bulunan rujlar, her kadının çantasında bulunur. Rujlar arasında Pastel Profashion nude mat ruj no 591 kullanışlı rengi sayesinde çok beğenilir. Nude renk aralıklarında yer alan bu ürün, mat ve kremsi yapısı ile birlikte dudakları dolgun gösterir. Benzersiz rengi ile cildinize mükemmel uyum sağlar. Pastel Profashion ruj, kahve ve gül kurusu rengi arasında yer alan özgün tonu ile farklı bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur. Gece kullanımına ve günlük makyaja uygun olması sayesinde avantaj sağlar. Kremsi yapısı sayesinde hem dudaklara kolaylıkla sürülür hem de mat görünüm oluşturur. Pastel 591, eşsiz sıcak rengiyle her kombine ve ortama uyum sağlar. Sade veya şık kombinlerinizi bu ruj ile kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

  • Mat ve kremsi yapı
  • Dolgun görünüm
  • Etkileyici renk

Göz Alıcı Pastel Profashion Nude Mat Ruj Özellikleri

Göz Alıcı Pastel Profashion Nude Mat Ruj Özellikleri

Pastel Profashion matte 591, dudaklara kolaylıkla uygulanabilen yapısıyla benzersiz avantaj sağlar. Ürünün pürüzsüzlüğü ve kremsi yapısı ile dudaklarınıza dolgun bir görünüm kazandırabilirsiniz. Eşsiz renge sahip bu ruj, makyajın canlılığını artırır. Uzun süre kalıcılığıyla öne çıkan bu ürün, gün boyu dudağınızda kalır. Nude tonlu rujlar arasında her zaman popüler olan bu renk, dikkatleri üstünüzde toplar. Yüzünüzün güzelliğini ortaya çıkaran bu ürünle çekici bir görünüm kazanabilirsiniz. Makyajınızın mükemmel son dokunuşunu bu makyaj ürünüyle yapabilirsiniz. Kalıcılık oranı yüksek olan bu ürün, her açıdan yüksek memnuniyet sağlar. Pastel Profashion, her ortamda kullanılacak kullanışlı nude tona sahiptir. Böylelikle hazırlandığınız her ortama rahatlıkla uyum sağlar. Modası geçmeyen rengi ve kalıcı kremsi yapısı ile üstün verimlilik elde edebilirsiniz. Dudakları yumuşatan ve renk katan bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Etkileyici Pastel 591 Profashion Nude Mat Ruj

Etkileyici Pastel 591 Profashion Nude Mat Ruj

Hoş görünüm kazandıran bu makyaj ürünü, herkes tarafından beğeni toplar. Pastel Profashion 591 rujun nude tonu ve mat görünümüyle birlikte pürüzsüz dudaklar elde edebilirsiniz. Ürün, etkileyici yapısı ile üstün verimlilik sağlar. Makyajınızın ilgi çekmesini sağlamak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürünün mat ve kremsi yapısıyla dolgun dudak görünümü kolaylıkla elde edilir. Yüksek kalıcılığı sayesinde bu rujun izleri saatlerce dudaklarınızda kalır. Yemek yerken veya su içerken ruju yenilemeye gerek kalmaz. Her yaştan insanın kullanabileceği nude bir renge sahip olan ürün, birinci sınıf kaliteyle öne çıkar. Pastel Profashion nude mat ruj no 591 yorumları ürünün eşsiz rengini ortaya koyar. Ürün değerlendirmeleri, ürünün deneyimleyen müşterilerin olumlu ve olumsuz yorumlarını içerir. Böylelikle nude tonlarda mat ruj arayışında olan müşteriler, bu yorumlar sayesinde doğru ürüne kolaylıkla ulaşır.

Uygun Pastel Profashion Nude Mat Ruj Fiyatları

Uygun Pastel Profashion Nude Mat Ruj Fiyatları

Pastel Profashion nude mat ruj, muhteşem makyajlara imza atmanızı sağlar. Göz alıcı rengiyle dikkatleri çeken bu ürün, yüksek kalıcılığı ve kremsi yapısı sayesinde avantaj sunar. Pratik sürümüyle her yerde kullanım kolaylığı sağlar. Kaliteli içeriği sayesinde pürüzsüz ve mat görünüm oluşturur. Ergonomik tutma yeri ile kullanışlıdır. Kimyasallar içermeyen bu makyaj ürününü güvenle tercih edebilirsiniz. Makyajın ışıltısına renk katarak istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. İdeal nude rengiyle ciltlere uyum sağlayan ürün, her ortama uyum göstermesi sayesinde gece veya gündüz makyajlarında kullanılabilir. Etkileyici özelliklere sahip ürün, ekonomik fiyatlarla sunulur. Pastel Profashion nude mat ruj no 591 kullananlar, ürünün fiyatı ve kullanışlı özelliklerinden memnun kalabilir. Pastel Profashion nude mat ruj no 591 fiyatları, uygun aralıklarla müşterilere sunulur. Bu ürünü avantajlı ve kampanyalı fiyatlarla Trendyol'dan satın alabilirsiniz.