Pastelya Toz Pembe Tül Cibinlik L Beden

1.150 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pastelya Toz Pembe Tül Cibinlik L Beden

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pastelya Kids Satıcı Ünvanı: AKIN AKCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0170347203
    Bu ürün Pastelya Kids tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cibinlik modellerimiz son derece çok yönlüdür . Çocuk odalarında, oyun odalarında veya kitap okuma köşelerinde ‘’Hayal Köşesi’’ tasarlayabilirsiniz. 1. Kalitede akıcı , çocuk sağlığına uygun ,yumuşak tül malzemeden üretilmiştir. Tavana montaj olan bir üründür. Bu nedenle tüm yatak tiplerinde kullanılabilir. Tül modellerimiz S – M – L olarak 3 farklı modelde sizlere sunulmuştur. Tüm modellerimizde çember çapı ve yükseklik ölçüsü standarttır. Aralarındaki fark ise kullanılan tül miktarıdır. Çember çapı 60 cm – Yüksekliği 275 cm'dir. ( Asma ipi uzunluğu dahil ) Ürün paket içeriğinde 1 adet cibinlik , çember halkası ,tavan montaj aparatı ve kullanım talimatları yer alır. Görsel çekiminde kullanılan tüm aksesuarlar görsel amaçlıdır ve fiyata dahil değildir. (taç,ponpon,yıldız) . Bu dekorlarımızı ayrıca Trendyol dükkanımızdan satın alabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver