Pati Life Karışık Konserve Kedi Maması 415 Gr X 24 Adet

695 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pati Life Karışık Konserve Kedi Maması 415 Gr X 24 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Saykon Satıcı Ünvanı: İLK ERAL GIDA TARIM HAYVANCILIK İNŞAAT İMALAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırıkkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0473036232000011 Vergi Kimlik Numarası: 4730362320
    Bu ürün Saykon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pati Life Karışık Konserve Kedi Maması 24 Adet 415 Gr

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 500 - 1000 gr
  • Aroma Tavuk
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
Geri Bildirim Ver

Pati Life TYC00242748335 415 G x 24 Adet Karışık Konserve Kedi Maması

Kediler, vücut gelişimini sağlıklı bir şekilde tamamlamak için besin değeri yüksek mamalara ihtiyaç duyar. Kaliteli bir mama, evcil dostunuzun sağlıklı şekilde yaşamasına yardımcı olurken eşsiz lezzetiyle de beğeni kazanır. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Pati Life 415 g x 24 adet karışık konserve kedi maması, evcil dostlarınızın beklentilerini karşılayacak cinstendir. İçerisinde yer alan kaliteli bileşenler kedilerin vücut fonksiyonlarını destekler. Böylece kediniz çok daha sağlıklı, zinde ve mutlu bir hayat sürer. Pati Life 415 g x 24 adet karışık konserve kedi maması, çoklu paket içeriği sayesinde uzun süre kullanılır. İçerisinde bulunan konserveler birbirinden farklı lezzetlere sahiptir. Böylece mama konusunda seçici olan evcil dostlarınızı mutlu edebilirsiniz.

  • Mamalar; sığır, tavuk, kuzu, ciğer ve tavuk-ciğer içerir.
  • Bir konserve içerisinde 415 gram mama bulunur.
  • 24 adettir.

Pati Life Karışık Kedi Konserve 24 Adetin Aromaları Nedir?

Pati Life Karışık Kedi Konserve 24 Adetin Aromaları Nedir?

Her gün aynı gıdaları tüketen kediler, ihtiyaç duydukları besin değerlerinin yalnızca bir kısmına ulaşır. Bu sebeple farklı lezzetlere ve içeriklere sahip mamaları tercih etmek gerekir. Bu durum, kedinizin yeme alışkanlığına destek olurken farklı tatlar denemesine imkân tanır. Pati Life 415 g x 24 adet TYC00242748335 karışık konserve kedi maması, zengin içeriği ve lezzeti ile evcil dostlarınızın beğenisini kazanır. Paket içerisinde; sığır, tavuk, ciğer, kuzu ve tavuk-ciğer etinden oluşan 24 adet konserve yer alır. Bu sayede kedinize farklı lezzetler sunabilir, onun vücut fonksiyonlarını destekleyebilirsiniz. Pati Life konserve kedi mamasının içeriği tahılsızdır. Et oranı yüksek olup zengin içeriği sebzeler ile dengelenir. Karbonhidrat oranı düşük olan mama, evcil dostlarınızın kendilerini çok daha enerjik hissetmesini sağlar. Aynı zamanda kilo kontrolünü de destekler.

Pati Life 24’lü Karışık Kedi Maması Hangi Kedilere Uygundur?

Pati Life 24’lü Karışık Kedi Maması Hangi Kedilere Uygundur?

Pati Life 415 g x 24 adet karışık konserve mama, yetişkin kedilerin vücut yapılarına uygun şekilde üretilir. Doğru ve düzenli aralıklar ile kullanıldığında her ırktan kedi için fayda sağlar. Böylece evcil dostunuzun hem fiziksel hem de zihinsel gelişimi desteklenmiş olur. Pati Life 24’lü konserve kedi mamasının her biri 415 gram ağırlığa sahiptir. Mamaları; serin, rutubetsiz ve doğrudan güneş ışığı almayan yerlerde muhafaza edebilirsiniz. Raf ömrünü destekleyen bu yöntem, mamaları uzun süre boyunca kullanmanıza imkân tanır. Açılan konserveleri ise buzdolabında saklayabilirsiniz; ancak bu mamaların 24 saat içerisinde tüketilmesi tavsiye edilir. Pati Life 415 g x 24 adet karışık konserve kedi maması, son tüketim tarihinden önce kullanılmalıdır.

Pati Life Karışık Konserve Kedi Mamalarının Yapısı Nasıldır?

Pati Life Karışık Konserve Kedi Mamalarının Yapısı Nasıldır?

Pati Life 415 g x 24 adet karışık konserve kedi maması, markanın yüksek teknolojili fabrikalarında üretilir. İçerisindeki kaliteli bileşenler, evcil dostlarınızın vücut sağlığını destekler. Ürün, yaş mama adı verilen formda tasarlanır. Son derece yoğun olan bu mama, et parçacıkları içeren bir yapıya sahiptir. Islak formu sayesinde evcil dostunuzun su ihtiyacının bir kısmını karşılar. En doğru tüketim için mamanın yanında taze ve temiz su bulunması gerekir. Böylece kedinizin günlük su ihtiyacının tamamı karşılanmış olur. Pati Life 415 g x 24 adet karışık konserve kedi maması içerisinde; et, et jölesi, taurin ve çeşitli vitaminler yer alır. Taurin, kedinizin göz ve kalp sağlığını destekler. Mamanın analiz değerleri ise %10 protein, %4 ham yağ, %0.25 kalsiyum, %0.2 fosfor ve %78 nem şeklindedir. Pati Life 415 g x 24 adet karışık konserve kedi maması yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz an kolayca sipariş oluşturabilirsiniz.