Patiska Nostalji Unicorn Elbisesi Tarlatanlı Kabarık Model

499,99 TL
Tükeniyor!
Beden: 3-4 Yaş
1-2 Yaş
3-4 Yaş
4-5 Yaş
5-6 Yaş
6-7 Yaş
7-8 Yaş
9-10 Yaş
24-36 Ay
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
499,99 TL
529,99 TL

Ürün Bilgileri

Patiska Nostalji Unicorn Elbisesi Tarlatanlı Kabarık Model

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PERA KOZMETİK KOSTÜM Satıcı Ünvanı: SÜREYYA KAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4990043800
    Bu ürün PERA KOZMETİK KOSTÜM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu şık üst beden payetli kumaştan yapılmış bir elbisedir. İç kısmında rahatlık sağlamak için penye astar kullanılmıştır. Arka bedeni lastiklidir, böylece bedene daha iyi oturur. Omuz kısmında hayal tül detayları bulunmaktadır. Göbek kısmında ise fiyonk detayı bulunmaktadır, bu da elbiseye şık bir dokunuş katmaktadır. Güğüs kısmında ise çiçekler ile süslenmiştir, bu da elbiseye feminen bir hava katmaktadır. Eteğin kenarında renk renk hayal tül kullanılmıştır, böylece elbise daha canlı ve etkileyici bir görünüm kazanmıştır. Kabarık durması için kristal ve grek tül kullanılmıştır. Eteğin iç kısmında ise astar kullanılmıştır, bu da rahat bir deneyim sunar. Tarlatanlık özelliği sayesinde elbise daha zarif ve gösterişli bir görünüm kazanmaktadır. Bu elbiseyle birlikte Onicorn Tacı hediye edilmektedir. Görseller tarafımızca çekilmiş ve jelatinde özenle paketlenerek gönderilecektir. Bu eşsiz elbise, herhangi bir özel gece veya etkinlik için mükemmel bir seçenek olacaktır. Kendinizi şık ve göz alıcı hissetmek istiyorsanız hemen sipariş verin!

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver