Patiswiss Şeker I?lavesiz Sütlü Ve Bitter Çikolatalı Çilek Draje Set

249,50 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,95 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Patiswiss Şeker I?lavesiz Sütlü Ve Bitter Çikolatalı Çilek Draje Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kazançlı Marketim Satıcı Ünvanı: FATİH KASAP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6272531051200015 Vergi Kimlik Numarası: 5270306249
    Bu ürün Kazançlı Marketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şeker İlavesiz Çilek Set Sütlü ve Bitter Çikolatalı 80 g 2'li Set Kuru ve düşük nemli ortamlarda saklayınız. Doğrudan güneş ışığına ve ısı kaynaklarına yakın bulundurmayınız. Ani sıcaklık değişikliklerine uğratmayınız. Kokusuz ortamda bulundurunuz. Buzdolabında saklamayınız.

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Çikolata - Paketli Bar
Geri Bildirim Ver

Patiswiss Şekersiz Çilek Set Sütlü ve Bitter ile Yoğun Lezzet

Ülkemizde ve aynı zamanda dünya genelinde insanların ihtiyaç olarak gördüğü öğün aralarında, öğün sırasında veyahut boş zamanlarında tüketmeyi tercih ettiği atıştırmalıklar hayatta vazgeçilmesi zor bir seçenek konumuna gelmiştir. Her gün, her zaman aranılan aynı zamanda sıkılmadan tüketilebilen bu ürünler çok geniş bir yelpaze barındırmaktadır. Seçeneklerin çok olması insanları tatlı atıştırmalıklar, tuzlu atıştırmalıklar, şekersiz atıştırmalıklar gibi alternatifin bol olduğu kategorilerdeki ürünlere rahatlıkla yönlendirebilmektedir. Sadece bunlarla kalmayarak bahsi geçen atıştırmalıklarda sadece tat ve aroma çeşitliliğine göre değil, glütensiz ürünler gibi gıda konusunda belirli toleransları olan kişiler tarafından da gayet cazip ürünler bulunmaktadır. Bu ürün gamında Patiswiss şekersiz çilek set sütlü ve bitter 2 adet içeriği bakımından %0 şeker oranı, lezzetli gerçek çileklerle oluşturulan aroması ve kaliteli içeriği sayesinde kendisine yer edinmektedir. Patiswiss sütlü çilek herkesin beğenisine sunulur.

  • Genel Tüketici Kıstaslarına Uyma
  • Diyet Dostu
  • Gerçek Meyve Kullanımı

Patiswiss Şekersiz Çilek Set Sütlü ve Bitter Özellikleri

Patiswiss Şekersiz Çilek Set Sütlü ve Bitter Özellikleri

İnsanları atıştırmalık ürünleri tüketmeye iten ve bir ihtiyaç olarak görmesini sağlayan öncelikli durum bünyede eksikliği halinde tüketme isteği oluşan tatlı, tuzlu ya da ekşi gibi aromaların vücuda alınma gereksinimidir. Yalnızca bunlarla sınırlı kalmayarak aynı zamanda evde ya da dışarıdayken, kalabalık ortamlarda, film izlerken, ders çalışırken, iş yaparken vs. hemen hemen her durumda pratik bir tüketim ürünü olarak ortaya çıkmaktadır. Genel olarak bu gibi durumlarda öncelikle istenilen tatlı tüketimini karşılayabilmek için Patiswiss şekersiz çilek set sütlü ve bitter 2 adet özellikleri ile karşılanması beklenen tatlı krizine bir son vermektedir. Şeker ilavesi olmadan yapımında kullanılan çilek ve kakaonun kendilerine has doğal tatlarıyla bu ihtiyacı karşılamaktadır. Bu atıştırmalığı istediğiniz her an yanınızda bulundurarak keyifle tüketebilirsiniz.

Patiswiss Şekersiz Çilek Set Sütlü ve Bitter İçeriği

Patiswiss Şekersiz Çilek Set Sütlü ve Bitter İçeriği

Üretim kalitesi ve içerisinde kullanılan ürünlerin kalitesi sayesinde genel sağlıksız atıştırmalıklar çerçevesinden kurtulmakta ve kendisine yeni bir portföy oluşturmaktadır. En ince detayına kadar titizlikle takip edilen üretim sürecinde lezzet ve memnuniyet odaklı geliştirilmektedir. Bu amaçla üretildikten sonra tüketilirken de insan sağlığına kısa veya uzun vadede zarar verebilecek şeker kullanımını sıfıra indirgemektedir. Oluşan bu durumda tatlı ihtiyacını karşılamakla kalmayıp aynı anda lezzetli aroması ve ağızda eriyip giden kıvamı ile hem sizin hem de ikram ettiğiniz diğer kişilerin de mutluluğunu katlayacaktır. Patiswiss şekersiz çilek set isterseniz sağlıklı bir atıştırmalık yemek için tercih sebebi olabilir isterseniz de bayramlarda ya da kahvelerin yanında bu atıştırmalığın içerisinde şeker kullanılmadığını bildiğiniz için gönül rahatlığıyla ikram edebilirsiniz.

Patiswiss Şekersiz Çilek Set Sütlü ve Bitter Fiyatları

Patiswiss Şekersiz Çilek Set Sütlü ve Bitter Fiyatları

İyi bir atıştırmalık oluşturmak için sadece sağlıklı ya da kaliteli malzemeler kullanmak yetersiz kalmaktadır. Genellikle herkesin önceliği sağlıklı bir atıştırmalık tüketmek olsa dahi bunu tüketicilere sunarken başarılı bir lezzet uyumu yakalamakta gereken önceliklerden birisi olmaktadır. Gerek tüketici deneyimi gerek ise ürünü daha önceden kullanmış ya da hali hazırda kullanan bireylerin deneyimlerinden faydalanmak işe yarayabilir. Patiswiss şekersiz çilek set sütlü ve bitter 2 adet yorumları ürünü ilk defa tüketecekler için iyi bir referans oluşturmaktadır. Bununla beraber hem sütlü çikolata hem de bitter çikolatalı çeşitleriyle çikolatalı atıştırmalık severlerin farklı damak zevklerine de çeşitleriyle alternatif olmaktadır. Bazı ürünlerde çeşitlilik farklı ise ürün gamında bulunan diğer ürünlerin fiyatları bazen kullanılan içeriklere göre değişkenlik gösterebilmektedir. Ancak Patiswiss şekersiz çilek set sütlü ve bitter 2 adet fiyatı ve değerlendirmelerine dilediğiniz zaman göz atabilirsiniz. Trendyol'da yer alan Patiswiss şekersiz çilek set sütlü ve bitter 2 adet ürününü 35002060 ürün kodu ile inceleyebilir, ardından sipariş vererek satın alabilirsiniz.