Patiswiss Şekersiz Bitter Çilek Draje 80 G 1 Adet

175 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Patiswiss Şekersiz Bitter Çilek Draje 80 G 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kazançlı Marketim Satıcı Ünvanı: FATİH KASAP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6272531051200015 Vergi Kimlik Numarası: 5270306249
    Bu ürün Kazançlı Marketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şekersiz Bitter Çilek Draje 80 g 1 Adet İçindekiler
  • Bitter kakao(kakao kitlesi,tatlandırıcı(maltitol),kakao yağı emülgatör(soya lesitini),doğal aroma verici(vanilya),dondurulmuş kurutulmuş çilek,parlatıcılar(gum arabic).Şeker ilavesiz bitter çikolata en az %55,5 kakao kuru maddesi içerir.Alerjen uyarısı
  • Soya ürünü içerir.Eser miktarda süt ürünü,fındık,antep fıstığı badem,ceviz,glüten,yer fıstığı içerir.Aşırı tüketim laksatif etki yaratabilir.Doğal olarak şeker içerir. Enerji ve Besin öğeleri: 100 g için besin değeri
  • enerji 1934 kj/462 kcal,yağ 31,7(doymuş yağ 19,2),karbonhidrat 49,9(şekerler 5,5),lif (7,1),protein (4,9),tuz 0.
Geri Bildirim Ver

Patiswiss Şekersiz Bitter Çilek Draje ile Küçük Atıştırmalar

Teknolojik ilerlemeler ile birlikte temel ihtiyaç olan beslenme farklı bir boyut almıştır. Yalnızca temel ihtiyaç olarak değerlendirilemeyeceği gibi, sağlık ile ilişkisi içerisinde besinler de gelişim göstermektedir. Besin yalnızca karın doyurma aktivitesinde kullanılan bir araç olmaktan çıkmıştır. Besin maddelerini günlük hayatımızda haz almak için, misafir ikramlığı olarak kimi zaman da takviye amaçlı kullanabilmekteyiz. Bazı durumlarda kilo kontrolü için tüketilen besinlerin niteliği de yine bu besin ve sağlık zincirlemesi için büyük önem arz etmektedir. Bu doğrultuda atıştırmalık seçimi de önemli bir karar döngüsünü oluşturmaktadır. Özellikle kalorisi yüksek atıştırmalıklar ile kilo kontrolünün zora girebilme olasılığı yüksektir. Bu noktada şekersiz tatlıların uygun atıştırmalıklar kategorisine girdiğini söylemek mümkündür. Bu sayede gerekli tatlı krizlerinin önüne geçilerek şekerden muaf bir ortam da yaratılabilir. Bu duruma en uygun atıştırmalıklardan biri olan Patiswiss şekersiz bitter çilek draje 80 g1 adet paketi ile aradığınız atıştırmalığa ulaşmanızı sağlar.

  • Şekersiz
  • Gerçek Çilek
  • Meyve ve Çikolatadan Üretilen

Patiswiss Şekersiz Bitter Çilek Draje Özellikleri

Patiswiss Şekersiz Bitter Çilek Draje Özellikleri

Çikolata yediden yetmişe pek çok kişinin severek tükettiği bir besindir. Çoğunlukla atıştırmalık olarak kullanılmasının yanı sıra farklı alanlarda oluşturulmuş besin öğeleri ile de bir araya geldiğini söylemek mümkündür. Örneğin keklerde ya da bisküvilerde ek olarak kullanımı ile karşınıza çıkmaktadır. Bunun yanı sıra tek başına ise tatlı krizlerinin önüne geçmeye yardımcı olan bir atıştırmalık olarak ele alınabilmektedir. Nitekim genel olarak bakıldığında üç farklı çikolata karşımıza çıkmaktadır. Bu farkların ortaya çıkışı ise çikolata içeriğine dayanmaktadır. Sütlü, bitter ve beyaz çikolata olarak çeşitlenebilen çikolata özellikle meyveler ile buluştuğunda farklı bir damak tadını da ön plana çıkarır. Bu noktada Patiswiss şekersiz çilek draje bünyesinde olduğu gibi çikolata ve çileğin muhteşem uyumu ile tatlı atıştırmalıkları zenginleştirmek mümkündür. Çikolata çeşidine göre Patiswiss şekersiz bitter çilek draje 80 g 1 adet içeriği ile şekersiz bitter çikolata ile çileği bir araya getirerek hafif bir tatlı özelliği ortaya koyar.

Patiswiss Şekersiz Bitter Çilek Draje Kullanımı

Patiswiss Şekersiz Bitter Çilek Draje Kullanımı

Belirli dönemlerde vücudunuza kulak vermek kimi hastalıkların önlenmesi ya da erken teşhisi için oldukça önemlidir. Bunun yanı sıra vücudun istekleri daha sağlıklı bir süreci arzulama ritminden meydana gelmektedir. Bu ritim ile sesin doğru yorumlanması kimi zaman vücudun tatlı ihtiyacını ortaya koyar. Kan şekerinin değişmesi düşmesi gibi durumlarda, tatlı krizlerinin ortaya çıkması da oldukça olası bir hal alır. Bu noktada özellikle kilosuna dikkat eden ya da hali hazırda kilo problemi çekenler için ilk alternatif her daim şekersiz olan ürünlerin tüketilmesidir. Çikolatada ise Patiswiss şekersiz bitter çilek draje 80 g 1 adet özellikleri bakımında istenen tatlı dinginliği yakalamanızda yardımcı olacaktır. Meyve sevenler için Patiswiss çilekli olarak ortaya çıkan çikolata ve çilek birleşiminin şekersiz oluşu düşük kalorili lezzetleri tatmanıza kapı aralayabilecek özelliklere sahiptir demek doğru bir söylem olacaktır.

Patiswiss Şekersiz Bitter Çilek Draje Fiyatları

Patiswiss Şekersiz Bitter Çilek Draje Fiyatları

Ağır tatlılar ile sağlıklı bir yaşam, kimi zaman zora girecek durumları beraberinde getirir. Nitekim şekerin insan bünyesinde fazla olduğu durumlarda farklı sağlık sorunlarının ortaya çıkması da beklenebilir bir durumdur. Bu bağlamda şeker ihtiyacını karşılarken abartıya kaçmamak da önem arz etmektedir. Bu noktada bu tip ihtiyaçları karşılarken farklı alternatifleri değerlendirmek gerekmektedir Özellikle meyve bazlı içerikler, şeker ihtiyacını nispeten daha sağlıklı bir biçimde karşılamaya yardımcı olur. Nitekim Patiswiss şekersiz bitter çilek draje 80 g 1 adet kullananlar tarafından işaret edilen çilek ve şekersiz çikolata buluşması da bu tatlı alternatiflerine güzel bir örnektir. Kullananlarca yapılan Patiswiss şekersiz bitter çilek draje 80 g 1 adet yorumları ve değerlendirmeleri ile kullanıcı deneyimlerine ulaşmak mümkündür. Sonrasında dilerseniz Patiswiss şekersiz bitter çilek draje 80 g 1 adet - 35001855 ürününü Trendyol'dan hemen sipariş verebilirsiniz.