PAUL POLO Scarlet Ve Golden Afrodizyak Etkili Edp 100 Ml 2'li Set Kadın Parfüm

1.249,90 TL
(624,95 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

PAUL POLO Scarlet Ve Golden Afrodizyak Etkili Edp 100 Ml 2'li Set Kadın Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Paul Polo Satıcı Ünvanı: HASAN TAHSİN AKYÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2813345347000011 Vergi Kimlik Numarası: 0460013204
    Bu ürün Paul Polo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAUL POLO SCARLET VE GOLDEN APHRODISIAC KADIN 2'Lİ SET 2 ADET GÖNDERİLMEKTEDİR İnsanı özgür ve öz güven sahibi yapan en büyük faktörlerden birisidir koku... Karşı cinsi etkilemek için onun 5 duyusunu birden aynı anda harekete geçirebilmek gerekir. İşte tam da aradığınız bu sihirli dokunuş "Paul POLO SCARLET VE GOLDEN APHRODISIAC"da mevcut! "Paul POLO SCARLET VE GOLDEN APHRODISIAC" Parfümün içeriğindeki özel dokunuşlar sayesinde karşı cinsinizdeki kişinin cinsel hormonlarının şiddetli salgılanmasını sağlayabilir ve tepkilerindeki değişiklik gözle görülür derecede farklılıklar gösterir. İlk sıktığınız anda önce kendinize aşık olacaksınız! Bu koku sizde olduğu sürece siz partneriniz için "muhteşem olabilirsiniz" karşı cinsinizin içgüdülerini harekete geçirmenin en etkili yolunu sizin için bulduk. "Paul POLO SCARLET VE GOLDEN APHRODISIAC" parfümü kesinlikle denemelisiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
Geri Bildirim Ver