Pavrika Hakiki Organik Doğal Üretim Kütük Karakovan Balı 1,2 kg Dökme

500 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
880,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pavrika Hakiki Organik Doğal Üretim Kütük Karakovan Balı 1,2 kg Dökme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: T-KÖYLÜM Satıcı Ünvanı: TALAT BAL GIDA VE İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Van Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0816051504900010 Vergi Kimlik Numarası: 8160515049
    Bu ürün T-KÖYLÜM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Direk üreticiden
  • Çiçek çeşitliliğinin en çok, nektar yoğunluğunun en fazla olduğu bölgelerden, tamamen ilkel şartlar altında ve yoğun emekler sonucunda üretilen Kütük Karakovan Balı, doğal petek yapısı ve üstün lezzet kalitesiyle sizi baştan ayağa saracak! Rayihası ve lezzetiyle sizi çocukluğunuza götürecek! Hiçbir dış etken olmaksızın tabii ortamda arıların tamamını kendilerinin inşa ederek meydana getirdikleri muhteşem petek dokusuyla bugüne kadar yediğiniz balların çok ötesinde bir tat. Hakiki balda üretim aşamasında herhangi bir müdahaleye maruz kalmadan üretildiği ve altı ay kapalı kalıp toplu iğne başı kadar bir aydınlık görmediği için kapalı kovan balı yani karakovan balı denir. * Dağların sırtlarında kurulmuş olan doğal şifa fabrikalarında üretilir. Üretim ve yönetim tamamen arılara bırakılmıştır. * Tamamıyla natureldir, peteği olduğu gibi yenir, insan eli değmeden arı kendi isteğine göre hazırlamıştır. * Şeker hastalarının dahi yiyebilecekleri
  • katkısız, %100 saf, glikoz içermeyen, naturel, özel, her derde deva doğa harikası hakiki karakovan balıdır.
Geri Bildirim Ver