PAW PATROL Marshall'ın Itfaiyesi Gyj01

650 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

PAW PATROL Marshall'ın Itfaiyesi Gyj01

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: All I Need Satıcı Ünvanı: SALİH SEYHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7660752367
    Bu ürün All I Need tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Miniğiniz PAW Patrol Filmi'nden ilham alan Marshall'ın İtfaiye Kamyonu'nu birleştirmeye bayılacak. Bu yapı setinde eklemleri bükülebilen Marshall ile Zuma figürleri ve özel parçalar da dahil olmak üzere 33 adet mini yapı bloğu bulunur. Minikler Marshall'ın fırlatıcı ve hareketli merdiven bulunan ışıklı itfaiye kamyonu ile Zuma'nın hava yastıklı teknesini oluşturabilir. Ayrıca yanan bina inşa ederek yavru köpekleri, itfaiye kamyonunun fırlatıcısı ile yangın söndürme operasyonuna gönderebilir. PAW Patrol Filmi'nden ilham alan yapı setinde
  • Marshall'ın işlevsel bir fırlatıcısı bulunan itfaiye kamyonunu, Zuma'nın hava yastıklı teknesini ve yanan binayı inşa etmek için özel parçalar da dahil olmak üzere 32 adet dayanıklı mini yapı bloğu bulunur. Eklemleri bükülebilen 2 adet PAW Patrol Marshall ve Zuma figürü dahildir. Başlıca markalarla da uyumlu olan bloklar tüm PAW Patrol yapı oyun setleri ve MEGA BLOKS yapı oyuncakları ile birlikte kullanılabilir. 3 yaş ve üzeri çocuklar için uygun olan bu yapı oyuncağı, bloklarla oynarken miniklerin hikaye anlatımı ile erkenden tanışmasını sağlar ve öğrenme süreçlerine katkıda bulunur. Ürün ölçüsü: 20,3 x 38,1 x 15,2 cm.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver