PAW PATROL Zuma Deluxe Dönüşen Film Aracı

2.499,90 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

PAW PATROL Zuma Deluxe Dönüşen Film Aracı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ToyFest Satıcı Ünvanı: TOYFEST OYUNCAK PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859133050800001 Vergi Kimlik Numarası: 8591330508
    Bu ürün ToyFest tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAW Patrol: The Movie dönüştüren Deluxe Araç ile daha büyük, daha cesur kurtarmalar için Zuma ile takım olun! Zuma'nın şık şehir hovercraft'ı gümüş metalik boya, otantik film detayları ve grafikleri ve doğrudan filmden heyecan verici bir dönüşüm içeriyor! Yepyeni film üniformasıyla Zuma (koleksiyon aksiyon figürü dahil) Adventure City'de günü kurtarmaya hazır. Bir sorun çıktığında, Zuma'yı direksiyona geçir ve kurtarmaya koş! Aracın benzersiz dönüşümünü etkinleştirmek için arkadaki kola basın. Hovercraft, Zuma'yı denizaltısında serbest bırakır ve fırlatır! Sıfırla, dönüştür ve tekrar tekrar başlat! Zuma'nın oyuncak arabası, 3 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir hediyedir ve herhangi bir PAW Patrol aracı ve oyuncak figür koleksiyonuna mükemmel bir ektir. PAW Patrol: The Movie Deluxe Vehicles, büyük ekrandaki aksiyon ve heyecanı hayata geçiriyor! Hepsini toplayın (her biri ayrı satılan oyuncak araçlar) ve aksiyon dolu kurtarma görevlerinizi gerçekleştirmek için hayal gücünüzü kullanın. Daha da fazla film aksiyonu için Deluxe Aracınızı yepyeni PAW Patrol kulesi olan Ultimate City Tower (ayrı satılır) ile kullanın! Zuma ve PAW Patrol: The Movie Deluxe Vehicle ile günü kurtarın!
  • OYUNCAK ARABAYI DÖNÜŞTÜRMEK: Uçan gemiden denizaltıya dönüşmek için Zuma'nın Deluxe Aracının arkasındaki kolu itin! Tüm PAW Patrol oyuncak arabaları, tıpkı filmdeki gibi, kendi benzersiz dönüşümlerine sahiptir!
  • ZUMA'NIN DENİZALTINI FIRLATIN: Daha büyük, daha cesur kurtarmalar için Zuma'yı denizaltısında serbest bırakmak ve başlatmak için hovercraft'ın koluna basın! Bu eğlenceli PAW Patrol oyuncağı, filmin aksiyonuna hayat veriyor.
  • ZUMA EYLEM FİGÜRÜ: Film üniformasını giyen Zuma, aksiyon dolu kurtarmalara hazır! Yavru aksiyon figürlerinin geri kalanıyla ve onların Deluxe Araçlarıyla (her biri ayrı satılır) takım kurun!
  • 3 YAŞINDAKİ KIZ VE ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCELİ OYUNCAKLAR: PAW Patrol: Movie Deluxe Araçlar (her biri ayrı satılır) 3 yaş ve üstü çocuklar için harika hediyelerdir. Araçlar, Ultimate City Tower (ayrı satılır) ile çalışır.
  • İçindekiler: 1 Deluxe Araç, 1 Figür
  • UYARI: BOĞULMA TEHLİKESİ - Küçük parçalar. 3 yaşından küçük çocuklar için değil.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Marvel
Geri Bildirim Ver