pazariz 1920 X 1080 Led Mini Taşınabilir Projeksiyon Cihazı Ev Sineması

4.843,90 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

pazariz 1920 X 1080 Led Mini Taşınabilir Projeksiyon Cihazı Ev Sineması

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İNDİRİM KAPIDA Satıcı Ünvanı: MÜJGAN ÇELİKOK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5454408341800001 Vergi Kimlik Numarası: 2410403830
    Bu ürün İNDİRİM KAPIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pazariz 1920 x 1080 LED Mini Taşınabilir Projeksiyon Cihazı Küçük Boyutu ile Taşıma Kolaylığı Sağlar Projeksiyon cihazı küçük bir boyuta sahiptir. Bu nedenle onu taşımak çok kolay olacaktır. Odalar arasında kolay bir şekilde taşıyarak bulunduğunuz yeri sinemaya çevirebilirsiniz. Uzaktan Kumanda ile Pratik Kontrol Projeksiyon cihazı ile birlikte bir adet uzaktan kumanda gelmektedir. Bu komanda üzerinde bulunan tuşlar yardımı ile gerekli ayarları yapmanızı kolaylaştıracaktır. Projeksiyon cihazını çalıştırmak istediğinizde yerinizden kalmanıza bile gerek kalmadan tek hareket ile cihazı çalıştırabilirsiniz. Dahili Hoparlör Projeksiyon cihazında dahili hoparlör bulunmaktadır. Bu nedenle ek hoparlör kullanımına ihtiyaç duymadan film, dizi, belgesel gibi içerikleri izleyebilirsiniz. Cihaz üzerinde kulaklık çıkışı bulunmaktadır. Bu şekilde ona kulaklığınızı ya da hoparlörünüzü bağlayarak kullanabilirsiniz. Tripod ile Birlikte Kullanılabilir Projeksiyon cihazının alt yüzünde tripod yuvası bulunmaktadır. Cihazınızı tripoda bağlayarak daha yüksekte durmasını sağlayabilirsiniz. Küçük yapılı olduğu için tripodlar ile kolaylıkla taşınabilmektedir. USB Üzerinden Görüntü Aktarma Projeksiyon cihazı üzerinde USB girişi bulunmaktadır. Bu giriş sayesinde flash belleğinizi projeksiyon cihazına direkt olarak bağlayabilirsiniz. Bellek içerisinde bulunan fotoğrafları, filmleri, videoları net bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Net ve Kaliteli Görüntüler Projeksiyon cihazı görüntüleri çok net ve kaliteli şekilde yansıtacaktır. Projeksiyon cihazını hangi mesafeden kullanacağınıza uygun olarak cihaz üzerinden odak ayarını yapabilirsiniz. Böylece her zaman net görüntüler oluşacaktır. Cihaz canlı ve parlak renkler oluşturarak bir şeyler izlemeyi daha keyifli hale getirecektir.

Ürün Özellikleri

  • Kontrast Oranı 800:1
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver