Genel Markalar Süper Patates Ve Kaçak Bezelye

77,22 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Süper Patates Ve Kaçak Bezelye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir Gece Vakti, Süpermarkette Çıt Çıkmazken Çok Tuhaf Bir Şey Oldu.
  • Şangur Şungur, Çat Pat! Dondurucudan Bir Şey Hızla Dışarı Kaçtı.
  • Küçük, Yuvarlak Ve Yeşil Bir Şey.
  • Bela Açmaya Bayılan, Yaramaz Mı Yaramaz Bir Şey.
  • Çok Geçmeden.
  • Havuç, “İmdaat!” Diye Bağırmaya Başladı.
  • “Biri Beni Buraya Yapıştırdı!” “Olamaz!” Diye Bağırdı Brokoli, “Biri Yüzümü Boyamış!” “Ihhmmm!” Diye Sesler Çıkardı Çaresiz Salatalık.
  • Tüm Bunları Kim Yapmıştı? Bu Zavallı Sebzeleri Kim Kurtaracaktı?Süper Patates! Sebzelerin Kurtarıcısı! Yayınevi: Pearson Yayınlarıisim: Süper Patates Ve Kaçak Bezelyesayfa Sayısı: 32Yaş Aralığı: 3+ Yaşboyut: 26 Cm X 26 Cmtürü: Eğitici Çocuk Kitabı Özellikler: Karton Kapak

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Sue Hendra
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pearson Yayıncılık -Süper Patates Ve Kaçak Bezelye - Sue Hendra

Kitap okumak çocukların gelişim sürecinde çok büyük bir etkiye sahiptir. Kelime dağarcığı, hafıza ve hayal gücünün gelişmesinde oldukça etkili olan okuma eylemi aynı zamanda çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini de sağlar. Sue Hendra tarafından kaleme alınan Süper Patates ve Kaçak Bezelye eğlenceli bir serinin ilk kitabıdır. Çocuğunuzun karakter ile bağ kurmasını sağlayan çizimleri ve keyifli hikâyesi son derece ilgi çekicidir. Siz de Süper Patates ve Kaçak Bezelye okumak ve çocuğunuzla keyifli vakit geçirmek için bu kitabı hemen sipariş verebilirsiniz.

  • Süper Patates Ve Kaçak Bezelye kitabı 3 - 6 yaş arası çocuklar için uygundur.
  • 32 sayfadan oluşan Süper Patates ve Kaçak Bezelye kitabı küçük çocukların keyifli vakit geçirmesi ve okuma alışkanlıklarının gelişmesi için idealdir.
  • Renkli ve resimli bir kitap olduğu için çocukların ilgisini çekmektedir.

Süper Patates Ve Kaçak Bezelye Kitabı Konusu ve Türü Nedir?

Süper Patates ve Kaçak Bezelye

Süper Patates Ve Kaçak Bezelye konusu ile dikkat çeken eğlenceli bir çocuk kitabıdır. Hikâye bir gece vakti kimsenin bulunmadığı bir süpermarketten gelen sesler ile başlar. Sessizliği bölen küçük yeşil bezelye dondurucudan kaçarak diğer sebzelere zor anlar yaşatmaya başlar. Havucun imdat çağrısını duyan Süper Patates, Kaçak Bezelye’nin yaramazlıklarına bir son vermek ve diğer sebzeleri kurtarmak için harekete geçer. 32 sayfalık bu keyifli kitap Süper Patates, Kaçak Bezelye ve diğer sebzelerin macerasını anlatır. Ayrıca bu macera serinin diğer kitaplarında da devam etmektedir. Kitabın akıcı dili ve özel resimli tasarımı ile çocuğunuz kitabın karakterlerini somut olarak karşısında görebilir ve onlarla bağ kurarak hayal gücünü geliştirebilir.

Süper Patates Ve Kaçak Bezelye Kitabının Yazarı Kimdir?

Çocuğunuzun okuma alışkanlığı edinmesi için doğru kitap seçimi kadar doğru yazar seçimi de oldukça önemlidir. 70’den fazla çocuk kitabını kaleme almış olan Sue Hendra çocuk gelişimine son derece hakim olan İngiliz bir yazardır. Yazarın çocuklar ile bu kadar çok bağ kurmasının nedeni aynı zamanda çocuk kitapları için çizim yapıyor olmasıdır. Brighton Üniversitesi’nden mezun olan Sue Hendra yazarlık hakkında bir deneyim kazanmadan öncesinde de çocuk kitapları için çizimler yapmış ve bir hayvanat bahçesinde çalışarak çocuk davranışlarını gözlemlemiştir. Bu süreç yazarın yaratıcılığını geliştirmesinde oldukça faydalı olmuş ve kaleme aldığı kitaplar ile tüm dünyada milyonlarca çocuğu etkilemiştir. Yazarın birçok diğer kitabı gibi Süper Patates Ve Kaçak Bezelye kitabı da dünyanın en çok tercih edilen yayınevlerinden bir tanesi olan Pearson yayıncılık tarafından basılmıştır.

Süper Patates Ve Kaçak Bezelye Kitabını Kimler Okuyabilir?

Çocuğunuz için kitap seçimi yaparken doğru yaş grubuna uygun bir kitap seçmek oldukça önemlidir. Eğer çocuğunuzun seviyesinin üzerinde bir kitap seçerseniz bu onu okumaktan ve kitaplardan uzaklaştırabilir. Pearson Yayıncılık Süper Patates Ve Kaçak Bezelye 3 - 6 yaş arası çocukların okuması için uygundur. 32 sayfadan oluşan kitap içerisinde birçok eğlenceli çizim bulunur. Ayrıca bu yaş grubundaki çocuğunuz ile keyifli bir vakit geçirmek için Süper Patates Ve Kaçak Bezelye kitabını birlikte okuyabilirsiniz. Eğlenceli seslendirmeler ile geçirdiğiniz okuma saatleri çocuğunuzu mutlu ederken aynı zamanda kitap okumaya karşı çok daha pozitif bir tutum sergilemesini de sağlar. Siz de Pearson Yayıncılık tarafından basılan ve tüm dünyada milyonlarca çocuğun severek okuduğu bu serinin ilk kitabına sahip olmak için hemen sipariş verebilirsiniz. Süper Patates Ve Kaçak Bezelye yorumları ve değerlendirmelerine göz atarak okuma öncesi ön hazırlık yapabilirsiniz.Trendyol’dan alışveriş yaparak güvenli ödeme, hızlı teslimat ve kolay iade gibi ayrıcalıkların tadını çıkarabilirsiniz.