Pedigree Biscrok Multi Mix Köpek Ödül Bisküvisi 500 gr

142 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
189,90 TL
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pedigree Biscrok Multi Mix Köpek Ödül Bisküvisi 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baran Pet Satıcı Ünvanı: ZAFER BALDÖKEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1370166330
    Bu ürün Baran Pet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Pedigree Biscrok Multi Mix Köpek Ödül Bisküvisi 500 Gr Köpekler için vitamin ve mama katkı maddeleri de içeren bir köpek ödül mamasıdır. İçindekiler : Tahıllar et ve hayvan ürünleri sebze kaynaklı türevler mineraller sıvı ve katı yağlar. Vitaminler: A vitamini 200 IU/kg E vitamini 30 mg/kg, kalsiyum, demir sülfat 15 mg/kg ve AT tarafından izin verilmiş antioksidanlar koruyucu maddeler ve renklendiriciler içerir. WALTHAM beslenme uzmanları ve veterinerleri ile birlikte geliştirilmiştir Yetişkin köpekler için tamamlayıcı ödül maması Köpeğiniz, 3 lezzetli çeşidi olan, kemik şeklindeki olağanüstü çıtır bisküvi Biscrok ile ödül zamanının tadını çıkaracaktır. Köpeğinizi yaşam boyu formda tutmak için gerekli olan Omega 3, Dişlerinin ve kemiklerinin güçlenmesi için gerekli olan kalsiyum, Doğal savunma mekanizmasını korumasına yardımcı olmak için gerekli olan vitamin ve mineraller eklenmiştir. Besleme Talimatları: Küçük ırk köpekler için günde en fazla 4 ödül bisküvisi, Orta ırk köpekler için günde en fazla 8 ödül bisküvisi, Büyük ırk köpekler için günde en fazla 12 ödül bisküvisi verilmelidir. Uyarılar: * Oda sıcaklığında muhafaza edilmesi, * Birlikte daima temiz su bulundurulması tavsiye edilir.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
Geri Bildirim Ver