Pedigree Dentastix Büyük Boy Köpek Ödülü 270 G 10 Adet

849 TL
(84,90 TL / adet)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pedigree Dentastix Büyük Boy Köpek Ödülü 270 G 10 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gayoor Satıcı Ünvanı: ERCAN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1717739016200001 Vergi Kimlik Numarası: 2360219931
    Bu ürün Gayoor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PEDİGREE DENTASTIX LARGE KÖPEK ÖDÜLÜ 270 GR Pedigree Denta Stix Medium & Large, Yetişkin orta ve büyük ırk köpekler için ödül mamasıdır. X şeklinde köpek ödülü olan Dentastix, köpeğinizin ödül zamanının tadını çıkaracağı bir çiğneme ödülüdür. Pedigree Dentastix ile köpeğinizin dişlerini kolay ve rahat bir şekilde temizleyebilirsiniz. Dokusu ve X şeklinde olması plak oluşumunu önler ve köpeğinizin diş ve diş etlerini güçlü ve sağlıklı tutar. Çok lezzetli ve çiğnenebilir olan Dentastix köpeğinizin bayılacağı bir diş sağlığı alışkanlığı olacaktır. Pedigree Dentastix hergün kullanıldığında tartar oluşumunu %80 oranında azaltabileceği klinik olarak kanıtlanmıştır. Köpeğinize hergün Pedigree Denta stix vererek mutlu ve sağlıklı kalmasını sağlayın. 10 kg ve üzeri vücut ağırlığına sahip köpekler için uygundur. Besleme Talimatları: Günde 1 paket verilebilir. İçindekiler (en fazla): Tahıllar %40, et ve et yan ürünleri (sığır eti) %9, bitkisel ürünler (soya ve çeşitli sebzeler) %36, mineraller %11, katkı maddeleri (antioksidanlar) %6.
Geri Bildirim Ver

Pedigree Dentastix Büyük Boy Köpek Ödülü 270gr 10 Adet

Bazı eğitimlerin tamamlanması için hayvanların beslenme sürecinde ödüller kullanılır. Eğitimlerin dışında da diş ve vücut sağlıklarının korunabilmesi için bu ödüllerden yararlanılır. Siz de vitamin destekli ve protein ağırlıklı Pedigree Dentastix büyük boy köpek ödülü 270 g 10 adet seçeneğini tercih edebilir, günde 1 kere bir paket şeklinde kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Dişler arasında çiğnemeye uygunluk gösteren ürün, plak oluşumunu önler. Bakterileri ve tartarları temizleyeceği için hem hayvanın hem de diğer aile üyelerinin sağlığı korunur. 10 kilogram ve üzeri köpekler için uygunluk gösterir. Kilo kontrolü yaparak kullanım sağlayabilirsiniz. Serin bir yerde 14 gün boyunca saklayarak belirli aralıklarla kullanılabilen ürün, pozitif davranışları pekiştirir ve besin takviyesi özelliği gösterir. Yasaklanan hareketleri yapmadığında ya da istenilen davranışları sergilediğinde fazla miktarda kullanılmamak şartıyla verilebilir.

  • E vitamini içerikli
  • Tatlandırıcı aromalı
  • Diş sağlığı koruyucu

Pedigree Dentastix Büyük Boy Köpek Ödülü İçeriği

Pedigree Dentastix Büyük Boy Köpek Ödülü İçeriği

Beslenme için temel gıda malzemeleri arasında yer almasa da hayvan dostunuzun birtakım görevleri yerine getirebilmesi için Pedigree Dentastix large köpek ödül maması 270 gr kullanımı önemlidir. Bazı yasakları kavrayabilmesi için belirli aralıklarla kullanılır. Tahıllar, sebzeler ve et ürünleri içerikte yer alır. Tahıllar vücudun enerjisini yerine getirirken tavuk aroması tatlandırıcı özelliğindedir. Sebze ağırlıklı beslenmekten hoşlanmayan hayvanlar için protein kaynaklarının ürün içerisinde yer alması bu anları zevkli hale dönüştürür. Besin değerini artırıcı etkisi bulunan soya, içerikte yer alan bir diğer üründür. Bitkisel içerikli ambalajı ile ideal bir kullanım süresine sahiptir. Antioksidanlar ve enerji artırıcı özellik gösteren 305 kcal değerindeki diğer besinler sağlık açısından önemlidir. Ürün E vitamini ile desteklenir. Çinko, sülfat gibi elementler de vardır. Selüloz ve inorganik madde değerleri düşüktür.

Dikkat Çekici Pedigree Dentastix Köpek Ödülü Özellikleri

Dikkat Çekici Pedigree Dentastix Köpek Ödülü Özellikleri

Davranışlara olan olumlu etkileri sebebiyle Pedigree Dentastix büyük ödül 270 g kullanımı önemlidir. Davranışları pekiştirmenin yanı sıra; oyunlara, ev ortamına köpeğin kolay bir şekilde adapte olması için kullanılan ödül mamaları, doğru tercih edildiğinde oldukça etkilidir. Hayvanların cinsi, büyüklüğü ve yaşı seçim esnasında göz önünde bulundurulması gereken unsurlardandır. Günde bir çubuk pek çok hayvan için yeterli miktardadır. Sağlıklı ve eğitimli bir büyüme süreci geçirilmesine katkı sağlar. Adapte olmayı sağladığı gibi plak oluşumlarını da önler. Günlük Pedigree Dentastix büyük köpek 270 gr kullanımında tartar riski ortadan kalkar. %40 tahıl, %9 hayvansal gıda içerir. %11 oranında içerdiği mineral ile sağlığı korumaya yardımcı olur. Sebzelerin oranı %36'dır ve beslenme aşamasında karın doyurucu etkiye sahiptir. Pedigree Dentastix büyük boy köpek ödülü 270 g 10 adet yorum bölümü sizler için aydınlatıcı fikirler sunar.

Bütçe Dostu Pedigree Dentastix Köpek Ödülü Fiyatları

Bütçe Dostu Pedigree Dentastix Köpek Ödülü Fiyatları

Evcil hayvanınızı besleyebilmeniz ve sağlık açısından vücuduna katkı sağlayabilmeniz için birtakım mamaları kullanmanız gerekir. Özellikle ev içi yaşamda aile üyeleri ile beraber uyum içinde olabilmesi için bazı davranış kabiliyetlerini ona kazandırmanız zorunlu hale gelir. Bu esnada küçük ödüllerle evcil hayvanınızın keyfini yerine getirebilirsiniz. Hayvanların cinslerine ve kilo oranlarına göre seçim yapabilirsiniz. Farklı seçenekler nedeniyle ürün çeşitli fiyatlarla karşınıza çıkabilir. İndirim dönemlerinde çoklu alımlar gerçekleştirmeniz farklı fiyat seçeneklerinin ortaya çıkmasında etkilidir. Seçim esnasında kalori miktarı ve tahılların oranına dikkat ederek fiyatları değerlendirmeniz gerekir. Evcil hayvanınızın yaşına göre doğru bir protein ve kalori seçimi yapmanız önemlidir. Büyük boy köpek ödülü, büyük ırklar ve erişkin canlılar için uygundur. Pedigree Dentastix büyük boy köpek ödülü 270 g 10 adet fiyatları için Trendyol üzerinden incelemeler yaparak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.