Pedigree Biftekli Yetişkin Köpek Konserve Yaş Maması 24x400 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
200 TL Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.551,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.590 TL
1.000 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.732,50 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pedigree Biftekli Yetişkin Köpek Konserve Yaş Maması 24x400 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Balım Pet Shop Satıcı Ünvanı: YBE MAĞAZACILIK EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0946046238500001 Vergi Kimlik Numarası: 9460462385
    Bu ürün Balım Pet Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pedigree Sığır Etli Biftekli Konserve Yetişkin Köpek Maması 24 x 400 G Mükemmel Biftek Lezzeti Yetişkinlere özel formülü sayesinde en mükemmel biftek lezzeti ile onlara tam bir ziyafet yaşatabilir ve yetişkin köpek mamasıyla sizde köpeklerinizin en sağlıklı şekilde beslenmesine yardımcı olabilirsiniz. Vitamin ve Mineral Desteği İçerisinde bulunan vitamin ve mineraller sayesinde oldukça ayrıcalıklı bir deneyim sahibi yapacak köpek mamasının ekonomik paketleri ile birlikte hem bütçe dostu bir deneyim yaşar hem de evcil hayvanlarınıza ayrıcalıklı bir öğün sunabilirsiniz. Koruyucu İçermez İçerisinde hiçbir kimyasal ya da diğer koruyucu maddeler içermeden son derece özenle hazırlanan bu yenilikçi formülle sizde güven içerisinde ister evcil hayvanlarınız için isterseniz sokak köpekleri için yetişkin köpek mamasını kullanabilirsiniz. Enerji Verir Sürekli hareketli kalmak isteyen ve keşfetme duygusunu istediği gibi kullanan evcil hayvanlarınıza özel olarak geliştirilmiş bu yenilikçi formülü ile birlikte sizde onların daha hareketli bir yaşama adapte olabilmelerine yardımcı olarak keyifli vakit geçirmelerini izleyebilirsiniz. Bağışıklığı Güçlendirir Düzenli kullanımlar sonucunda bağışıklık sistemini düzenleyen ve arttıran özel köpek mamasıyla birlikte hastalıklarla baş etmelerinde yardımcı olarak daha sağlıklı bir vücut yapısına ulaşmasına destek sunabilirsiniz. Sindirimi Kolay İçerisindeki bitkisel formülü ile birlikte sindirimi son derece kolay olan köpek maması güvenle tüketilebilir ve evcil hayvanlar tarafından afiyetle yenerek gün içerisinde daha mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmelerine yardımcı olabilirsiniz. Mamanın İçeriği:Et ve et yan ürünleri %4 sığıreti,%4 taze et,Bitkisel ve Hayvansal yağlar,sebze kaynaklı ürünler,mineraller.Mamanın Analizi:Ham protein %8,ham yağ %5.50,ham selüloz %0,30,ham kül %3,nem %80,E vitamini 50 mg,d3 vitamini 150 IU,kalsiyum 0,40mg,bakır sül

Ürün Özellikleri

  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • Boyut Küçük Boy
Geri Bildirim Ver

Konserve Biftekli 24x400 gr ile Sağlıklı Mamalar

Taze ve doğal malzemeler kullanılarak hazırlanan Pedigree biftekli jöleli konserve köpek maması 400 gr, köpeklerin lezzetli bir şekilde beslenmesini sağlar. Etler dondurulmadan ve işlenmeden sunulan etler sayesinde köpekler, doğal beslenebilir. İçeriğinde bulunan besin değerleri ile köpeklerin günlük besin ihtiyacını karşılama konusunda yeterlidir. Yetişkin köpeklere uygundur; yani 1 yaş ve üzeri köpeklere verebilirsiniz. Jöleli kıvama sahip olduğundan köpekler tarafından oldukça rahat bir şekilde öğütülebilir. Tüm ırktan köpekler güvenle tüketebilir; böylece ortak kullanım yapabilirsiniz. Mineral açısından zengin olduğu için köpeklerin sağlıklı bir şekilde beslenmesinde önemli bir rol oynar. Konserve biftekli 24x400 gr özellikleri hem karın doyurma hem de sağlıklı beslenme açısından önemlidir. Biftekten gelen lezzet, bu mamayı köpeklerin severek tüketmesini sağlar. Hem besleyici hem de lezzetli içeriği ile köpekleri memnun eder.

  • 1 Yaş ve Üzeri Köpeklere Uygun
  • Doğal ve Taze Biftekli İçerik
  • Kolay Öğütülebilir Jöle Formu

Doğal Lifli İçeriğiyle Konserve Biftekli Köpek Maması

Pedigree biftekli konserve köpek maması 400 gr, kolay sindirim için içeriğinde doğal lifler bulunur. Bu sayede hassas sindirim sistemine sahip köpekler için de uygundur. Kolay bir şekilde vücutta sindirilir ve gereksiz yağ oluşumunu önler. Aynı zamanda köpeklerin bağışıklık sistemini desteklemek için E vitamini ve seçilmiş minerallere sahiptir. Bu sayede köpeğiniz bir yandan karnını doyururken bir yandan da sağlığı güçlenir. İçeriğinde dengeli bileşenler yer aldığı için köpeğinizin tam beslenmesini destekler. Aynı zamanda et ve et ürünleri dışında, %4 tavuk, tahıllar, sebze proteini ekstraktları, mineraller ve çeşitli şekerler içerir. Yani bu zengin içeriği ile Pedigree biftekli konserve yaş mama 400 g köpeğinizin damak tadına hitap eder ve birden fazla ihtiyacını karşılar. Doğal biftekten gelen lezzet ile tazelik bir araya gelir; böylece köpeğinizin kaliteli bir şekilde beslenmesini sağlar. Konserve biftekli 24x400 gr satın almak için siz de hemen sipariş verebilirsiniz.

Deri ve Tüy Sağlığına Destek Konserve Biftekli Mama Özellikleri

Konserve biftekli 24x400 gr yaş mama içinde bulunan çinko ve omega 3 yağ asitleri, köpeklerin deri ve tüy sağlığını destekler. Ayçiçek yağı ile özel olarak formüle edilmiştir. Özellikle tüylerin daha parlak ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Deri sağlığı için de kuruluk gibi problemleri önlemeye yardımcı olur. Bu sayede köpeklerin daha sağlıklı ve canlı görünmesine de katkı yapar. Yetişkin köpeklerin ihtiyacı olan temel besinler düşünülerek hazırlanmış içeriği ile 1 yaş ve üzeri köpekler için uygundur. Aynı zamanda antioksidatif özelliği ile de köpeklerin doğal savunmasına destek yapar. Tüm bu faydalarının yanı sıra lezzetiyle de köpeklerin damak tadına hitap eder. Biftek parçalı olduğundan köpekler severek tüketir. Aynı zamanda jöle formu da köpeklerin mamayı rahatça öğütebilmeleri için idealdir. Konserve biftekli 24x400 gr fiyatı ile avantajlı seçenekler sunar.

Pedigree Biftekli Konserve Köpek Maması Kullanımı

Tüm ırktan köpeklere uygun olarak hazırlanan içeriği sayesinde Pedigree biftekli konserve köpek maması 400 gr x 24 adet paketi alarak ortak kullanım yapabilirsiniz. Köpeklerinizi ödüllendirmek için bu yaş mamayı tercih edebilir ve kuru mamanın yanında az miktarda verebilirsiniz. Köpeğinizin kilosuna ve ırkına göre vermeniz gereken miktarı belirleyebilirsiniz. Paketlerin her birini açtıktan sonra 2 gün içinde tamamen bitmesini sağlamalısınız. 24 adet yaş mamadan oluşan bu paket, oldukça hesaplı ve ekonomiktir. Doğal ve taze etlerle hazırlandığı için son tüketim tarihine kadar muhafaza edebilirsiniz. Bu sayede birden fazla köpeğiniz için ortak olarak kullanabileceğiniz bu mama, uzun süre boyunca köpeğinizin yaş mama ihtiyacını karşılar. Biftek lezzeti ve aromasını uzun süre koruyan bu yaş mama ile köpeğinizin daha sağlıklı ve lezzetli beslenmesini sağlayabilirsiniz. Dilerseniz konserve biftekli 24x400 gr yorumlarına göz atarak ürünü kullanan kişilerin geri bildirimlerine ulaşabilirsiniz. Ardından Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.