Pedigree Tavuklu Ve Sebzeli Yetişkin Köpek Kuru Maması 2600 gr

134,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pedigree Tavuklu Ve Sebzeli Yetişkin Köpek Kuru Maması 2600 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZEYCESHOP Satıcı Ünvanı: ZEYNEP CESUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2060376761
    Bu ürün ZEYCESHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pedigree tavuklu ve sebzeli yetişkin köpek kuru maması 2600 gr yetişkin köpekler için kuru tam mamaürün bilgisiher köpek yaşamı boyunca sağlık ve mutluluk veren bir beslenmeyi hak eder.köpek uzmanları, dünyanın her yerinde sağlıklı bir köpeğin 4 temel ihtiyacı olduğunu onaylıyor: Iyi sindirim, sağlıklı deri ve tüyler, güçlü bir bağışıklık sistemi ve ağız bakımı.pedigree® vital protectiontm, köpeğinizin 4 temel ihtiyacına yönelik tasarlanmıştır.* ağız sağlığını korumaya yardımcı yeni pedigree® kuru mama köpeğinizin diş ve diş etlerini korumaya yardımcı özel kıtır parçacıklar içerir.* sindirimi kolay yeni pedigree® kuru mama, sağlıklı sindirim sistemi ve optimal besin emilimine destek olan, geliştirilmiş suda çözünebilen ve çözünemeyen lifler içerir.* sağlıklı deri ve tüylerin oluşmasına yardımcı yeni pedigree® kuru mama, köpeğinizin deri ve tüylerinin daha iyigörünmesini sağlayacak ayçiçek yağı ve çinko içerir.* bağışıklık sitemini güçlendirmeye yardımcı yeni pedigree® e vitamini içerir – e vitamini antioksidandır ve içerdiği mineraller bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur. içindekilertahıllar, et ve et türevleri (kahverengi parçalar % 4 sığır eti içerir, bej renkli parçalar %4 kümes hayvanı içerir), bitkisel ve hayvansal yağlar (% 0.5 ayçiçek yağı), mineraller, sebze kaynaklı ürünler (%0.5 şeker pancarı posası, %0.2 hindiba karışımı) kg başına katkı maddeleri : Antioksidanlar besin: Katkı maddeleri: A vitamini: 8500 ıu/kg, d3 vitamini: 940 ıu/kg, e vitamini: 270 mg/kg, bakır sülfat pentahidrat 11 mg/kg, mangan sülfat monohidrat 100 mg/kg, potasyum iyodür 1 mg/kg, çinko sülfat monohidrat 450 mg/kg analitik tabosu(%)ham protein 23, ham yağ 13, ham kül 8, ham selüloz 2.*besin önerisi, mama paketinin üzerinde yazmaktadır.genel bilgilerilk kez bu üründen veriyorsanız, başlangıçta 2 hafta boyunca alışık olduğu besinlerle karıştırarak veriniz* kuru, serin, böcek ve haşereden uzak bir yerde ve paketin ağzı kapalı olarak saklayınız.* genel kural olarak, kuru mama ile birlikte taze içme suyu verilmelidir.*ucuz fiyat , yüksek kalite

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Çok Küçük (1 - 4 kg)
  • Aroma Tavuk
  • Özellik Indoor (Evde beslenen)
Geri Bildirim Ver