Pegasus Yayınları After 2 Paramparça Anna Todd

269,25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
338,75 TL

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları After 2 Paramparça Anna Todd

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pegasus Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Anna Todd
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 601-650
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pegasus Yayınları After 2 Paramparça Anna Todd

Pegasus Yayınları After 2 Paramparça Anna Todd vazgeçilmez aşkların ve çalkantılı ilişkilerin yer aldığı heyecan ve adrenalin dolu baskı kalitesi yüksek bir kitaptır. Aşk, gerilim, heyecan ve tutkunun yer aldığı bu eser soluksuz okuyabileceğiniz bir başyapıttır. Ülkelerin dışına çıkarak geniş alana yayılan, romantik, heyecan dolu içeriğiyle okuyuculardan yüksek not alan özel bir kitaptır.

 
  • Heyecan ve adrenalin dolu
  • Yüksek baskı kalitesi
  • Akıcı anlatım

Pegasus Yayınları After 2 Paramparça Özellikleri

Pegasus Yayınları After 2 Paramparça Özellikleri

Hemen hemen her okurun ilgi ve odağına hitap eden, aşk duygusunun önemli yansımasını ön plana çıkaran heyecan, aşk ve adrenalinin üst seviyede olduğu sanatsal değeri yüksek bir eserdir. Her yaştan okuyucunun beğenisini toplayarak ihtiyaç ve beklentilere cevap verebilir. Betimleme gücü yüksek olup güçlü kurgu yeteneği ve akıcı anlatımı ile okurlarından yüksek not alır. After 2 Paramparça Anna Todd konusu özel içerik teması, akıcı üslubu, yüksek baskı kalitesi ve kapak tasarımıyla ön plana çıkar. Zihninizi dinlendirebileceğiniz, kendinizi karakterler içerisinde bulabileceğiniz insan ruhuna en iyi gelen gerçekçi eserler arasında yer alır. Okuma zevkini doruklara çıkararak merak duygunuzu artırır. Kısa sürede bitirebileceğiniz kültür seviyesini geliştiren ve keyifli anlar yaşamanıza olanak sağlayan elinizden hiç bırakmayacağınız eserler arasında yer alır. Hayata bambaşka perspektiften bakmanızı sağlayarak okurken sahneleri zihninizde canlandırmanıza imkân tanır. Kelime dağarcığınızı geliştirebilen zengin kelime yelpazesi, aşk teması ve sosyolojik yapısıyla ön plana çıkan eşsiz eserler arasında yer alır.

 

Pegasus Yayınları After 2 Paramparça Kullanımı

Pegasus Yayınları After 2 Paramparça Kullanımı

Her dönem zirvede kalmayı başaran klasik eserler arasında yer almayı başaran bu kitap ile gün içerisinde keyifli vakitler geçirebilirsiniz. After 2 Paramparça Anna Todd yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek başucu niteliği taşıyan bu kitabı bilinçli ve rahat şekilde alabilirsiniz. Okuma zevkinizi tatmin ederek farklı olay sosyolojik çevrelere tanıklık etmenizi sağlar. Faydalı ve keyifli deneyimler yaşamınıza imkân tanır. Pegasus Yayınları Anna Todd okurken karakterleri zihninizde canlandırarak kendinizi olayların içerisinde bulabilirsiniz. Keyifli okuma deneyimi yaşayabileceğiniz, gittikçe popülerleşen ve dünyanın dört bir yanında ilgi gören özel eserler arasında yer alır. Günümüzün öne çıkan kitaplarından olup muhteşem kurgu yeteneği, akıcı dili ve özel aşk temasıyla ilgi odağı haline gelir. Her zaman eşsiz deneyimlere sahip olabileceğiniz kişiler üzerinde olumlu etkileri barındıran yeni tecrübeler edinmenizi sağlayan geliştirici ve özel bir kaynaktır. Yeni diyarlar keşfederek sürükleyici serüveniyle zaman makinesinde gezinmenize olanak sağlar.

 

Pegasus Yayınları After 2 Paramparça Fiyatı

Pegasus Yayınları After 2 Paramparça Fiyatı

Pegasus Yayınları After 2 Paramparça Anna Todd fiyatı çıkış yılı ve baskı kalitesine göre değişkenlik gösterebilir. Aşkın en naif halini anlatan aşk klasiklerinden olup duygudan duyguya geçen muhteşem kurgusuyla özel, farklı ve heyecanlı bir evrene adım atmanıza yardım eder. Her dönem odak noktası haline gelen, günlük hayatın bunaltıcı ve zorlu dönemlerinden kolaylıkla çıkmanıza olanak sağlayan insanlığa hediye edilen bir eserdir. Hayat stresini en az seviyeye indirerek farklı aktivitelere yönelmeniz konusunda ilham verir. Aşk ve duygunun yoğun şekilde anlatıldığı ve profesyonel kurgulama başarısıyla yüksek beğeni toplayan insanların tecrübelerinin aktarıldığı bir kitaptır. Hayatınızda karşılaştığınız zorlukları kolaylıkla atlatabilmenize olanak sağlar. Sizi yalnız olmaktan kurtaran, tecrübe kazandıran ve kendi hayat felsefenizi şekillendirmenize olanak sağlayan geliştirici bir eserdir. Diksiyonunuzun gelişmesine ve konuşma esnasında kelimeleri titizlikle seçmenize olanak sağlayan bu kitabı Trendyol'dan analiz ederek zahmetsiz ve pratik şekilde sipariş edebilirsiniz.