Pegasus Yayınları After Serisi Özel Kutulu Set 5 Kitap

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399,55 TL

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları After Serisi Özel Kutulu Set 5 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 100/100 FİYAT GARANTİSİ

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Yazar Anna Todd
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 1000+
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Pegasus Yayınları After Serisi Özel Kutulu Set

Birçok farklı duyguyu bir arada harmanlayarak okuyucuya hissettiren After serisi bir Wattpad yolculuğu olarak başlasa da 5 kitaptan oluşan sürükleyici ve büyüleyici bir kitaptır. 1 milyardan fazla okuyucu kitlesine sahip ve milyonlarca beğenisi bulunan bu serinin özel karton kutulu seti kitaplığın en özel parçalarından biri haline gelmiştir. Son yıllarda yazılan bir kitap serisi olmasına rağmen dönemin edebiyatı olarak ifade edilen bu seri, okuyucusuna aktardığı duygular ile özel bir yere sahiptir. İyi kurgulanmış olaylar, karakter tasvirleri ve beklenmedik gerilim kurguları etrafında örülmüş olan bu kitabı tek solukta okuyacaksınız. Anna Todd tarafından yazılan After serisi, Pegasus yayınevi aracılığı ile okuyucusuyla buluşmuştur.

 
  • Kapak tasarımına sahip özel karton kutusu vardır.
  • Akıcı, okunaklı bir dile sahiptir.
  • Duygu yüklü her bir sayfası ile okuyucuya hitap eder.

Pegasus Yayınları After Serisi Özel Kutulu Set İçeriği

Pegasus Yayınları After Serisi Özel Kutulu Set İçeriği

Okuyucunun elinden bırakmak istemediği bir olay kurgusuna sahip olan Pegasus Yayınları After serisi özel kutulu set 5 kitaptan oluşmaktadır. Sırasıyla; Karşılaşma, Paramparça, Ayrılık, Mutluluk ve Başlangıç adlı 5 kitap tehlikeli, asi ve sonsuz bir aşk hikayesini konu almaktadır. 18 yaşında hayatı düzen ve uyum içerisinde giden, eğitim hayatında başarılı idealleri olan bir genç kızın kendinin tam aksi karakter özelliklere sahip bir genç ile tanışması ile bütün hayatının değişmesini konu alıyor. After serisi okuyucunun yaşamayı hayal ettiği bir aşk hikayesine dönüşüyor. İki gencin tanışma sürecinden aşkı kabul edip mutlu olmaya başladıkları ana kadar yaşadıkları tüm olayları ve duyguları okuyucuya aktarırken sade ve anlaşılır bir dil kullanmıştır. Okuyucu olayları okumakla kalmıyor aynı zamanda kendini hikayenin içindeki bir unsur gibi görerek adeta duyguları hissedebilir. Aşkın tanışma, ayrılık, kavuşma ve sınanma gibi birçok farklı halini anlatmaktadır.

 

Pegasus After Serisi Özel Kutulu Set Kimler İçin Uygundur?

Pegasus Yayınları After Serisi Özel Kutulu Set Kimler İçin Uygundur?

Aşkın her evresini ayrı bir kitap olarak ele alan Anna Todd yalın ve açık anlatımı ile After serisi genç ve yetişkin okurlar için uygundur. Kurgu ile gerçeği ayırt edebilecek, okuduklarını özümseyebilecek ve bir filtreden geçirerek doğru ve yanlışı ayırt edebilecek her okur için idealdir. 15 yaşının üzerindeki genç bireyler için heyecan dolu ve sürükleyici bir romandır. Pegasus Yayınları After serisi 5 kitap son dönemlerin en çok okunan ve konuşulan kitabı olmanın yanı sıra internet edebiyatının da en iyi örneği olarak okuyucu karşısına çıkmaktadır. Hayal gücü yüksek, hayatları hakkında ufak kararları alabilen ve birtakım sorumluluklar eşliğinde yeni deneyim ve tecrübe kazanan gençlerin okuyabileceği bir settir. Arkadaşlık ilişkilerini yavaş yavaş çözümleyen ve yaşadıkları sıkıntılı süreçlerden bir kitap dostluğu ile uzaklaşmak isteyenlerin okuyabileceği harika bir kitap setidir.

 

Pegasus Yayınları After Serisi Özel Kutulu Set Fiyatı ve Yorumları

Pegasus Yayınları After Serisi Özel Kutulu Set Fiyatı ve Yorumları

Özel kalın karton kutu seti ve canlı renklere sahip baskısı ile After Serisi özel kutulu set fiyatı hakkında daha detaylı bilgi almak ve set içerisindeki her bir kitabın konusunu öğrenmek için Trendyol üzerinden ürünü inceleyebilirsiniz. Dilerseniz 480121 kodlu Pegasus Yayınları After serisi özel kutulu set fiyatı ve yorumlarını inceleyerek kullanıcıların ürün hakkındaki görüşlerini öğrenebilir. Toplam 2888 sayfadan oluşan bu seti uygun fiyat seçeneği ile hemen sipariş oluşturarak duygu yüklü After serisini okuyabilirsiniz. Kitap üzerine yapılan binlerce beğeni ve yorum After serisine olan ilgiyi gösterirken kaliteli baskı ve özel kutusu ile okuyucunun dikkatini çekmektedir. Siz de ürünü hemen Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.