Pegasus Yayınları Baştan Çıkarılmış - Gece Evi Serisi 6. Kitap

224,25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
290,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları Baştan Çıkarılmış - Gece Evi Serisi 6. Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baştan Çıkarılmış - Gece Evi Serisi 6. Kitap

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar P. C. Cast
  • Roman Türü Bilim Kurgu & Fantastik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pegasus Yayınları Baştan Çıkarılmış - P. C. Cast.

Heyecanlı roman arayanlar için Pegasus Yayınları Baştan Çıkarılmış Gece Evi Serisi alternatif seçeneklerdendir. Kitap ile birlikte kurgusal dünyanın içerisine girerek yazarın düşlerine dahil olabilirsiniz. Buram buram aksiyon ile tasarlanmış eserin kurmaca dünyası sizi etkisi altına alarak hayran bırakır. Elinizin altındaki sayfaları çevirirken romanın akıcılığına eşlik edebilirsiniz. Romanın benzersiz kurgusuyla kendinizi sayfalar içerisinde kaybolurken bulabilirsiniz. İçeriğiyle okuma kültürünüze renk katar. Ayrıca standart kağıt ebatlarına sahip olan roman okuma deneyiminizi iyileştirir. Bunların yanı sıra karton kapaklıdır. Dikkat çekici kapak tasarımı hayranlık uyandırır.

 
  • Kitap, 400 sayfasının yanı sıra sürükleyici olay örgüsüyle bir oturuşta bitirilebilir.
  • Kitap sayfaları karton kapak tasarımıyla darbe etkisine karşı korunur.
  • Seriye devam edebilmeniz adına Türkçe’ye özenle çevrilmiştir.

Pegasus Yayınları Baştan Çıkarılmış İçeriği

Pegasus Yayınları Baştan Çıkarılmış İçeriği

Pegasus Yayınları Baştan Çıkarılmış 6. kitap Gece Evi Serisi içerisinde yer alır. Serinin devamı niteliğinde olan Pegasus Yayınları Baştan Çıkarılmış içeriği okuyucuların dikkatini çeker. Kitabın ana karakteri Zoey’in hayatı birçok konuda sınanmaktadır. Zoey’in verdiği mücadelerin işlendiği bu seride, Zoey’in baştan çıkarılmasının tehlikeli olduğu vurgulanır. Zoey’in yaşadığı bu mücadelenin kaynağı olan şey, kitabın serisine adını veren Gece Evi’nde yaşanan tehlikelerdir. Bir dizi sır Gece Evi’ni riske atmaktadır. Bu sırların gizlenilmeye çalışıldığı fark edilir. Ayrıca sırların yanı sıra Zoey’in güvensizlikle sınandığı kişilerden birisi de erkek arkadaşıdır. Bu durumlar Zoey’i kendi kabuğuna iterek Zoey’in güvensizlik yaşamasına neden olur. Haliyle zorlayan bir mücadele bu seride Zoey’i bekler. Yakınlarınızla vereceğiniz sınavların zorlayıcı etkilerinin neler olabileceğini ve yaşamınızı nasıl bir yöne sürükleyeceğini Zoey’in yaşadığı serüvenle anlayabilirsiniz.

 

Pegasus Yayınları Baştan Çıkarılmış Kitap Yorumları

Pegasus Yayınları Baştan Çıkarılmış Kitap Yorumları

Gece Evi Serisi’ne devam ederken Pegasus Yayınları Baştan Çıkarılmış 6. kitap yorumları ile karşılaşabilirsiniz. Okuyanların kitap hakkındaki yorumları serinin nasıl devam edeceği hakkında size fikir verir. Okuyucularına heyecanlı bir serüven sunan eserde aksiyon ve fantastik ögeler ön plana çıkar. Genç kitlenin ilgisini çeken kitap sizi farklı maceralara sürükleyebilir. Kitap içerisinde her yönüyle sizi sarsabilecek, kurgu dünyasını kendi hayal dünyanız ile süsleyebileceğiniz çeşitli karakterler bulunur. Merak uyandıran olaylar, karışan Gece Evi ve Zoey’in verdiği zorlu mücadelelerle nefesinizi tutarak okuyabileceğiniz bir kitaba hazırlıklı olun. Serinin 6. kitabı olan Baştan Çıkarılmış ile okuma serüveninizi akıcı ve haz dolu bir hatıraya çevirebilirsiniz.

 

Pegasus Yayınları Baştan Çıkarılmış Fiyatları

Pegasus Yayınları Baştan Çıkarılmış Fiyatları

Türkçe dilinde, imla ve yazım kurallarına göre hazırlanan kitabı başucu kitabınız olarak kitaplığınıza ekleyebilirsiniz. Bir solukta okunan kitap sizi etkisi altına alır. Pegasus Yayınları Baştan Çıkarılmış 6. kitap fiyatı için yapacağınız incelemelerde kitabın sayfa sayısının etkisine rastlayabilirsiniz. Kitap fiyatındaki oynamaların nedenleri; kitabın sayfa sayısı, kitap boyutu, kitabın yabancı dilden çevrilmiş olması, kitap hamuru, kitap kapağı, kitabın ciltli olup olmaması ve kitabın özel tasarımı şeklinde sıralanabilir. Özel serilerde fiyat farklılıkları olabilir. Gece Evi Serisi’nin 6. kitabı olarak okuyucuya sunulan Baştan Çıkarılmış’ı seriden bağımsız olarak alabilirsiniz. Ürünü Trendyol’dan hemen sipariş edebilmeniz mümkündür.