Pegasus Yayınları Çocuğun Duygusal Dünyası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
16 saat 55 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
305,41 TL
16 saat 55 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,85 TL

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları Çocuğun Duygusal Dünyası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocuğun Duygusal Dünyası

Ürün Özellikleri

  • Yazar Isabelle Filliozat
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pegasus Yayınları Çocuğun Duygusal Dünyası Isabelle Filliozat

Pegasus Yayınları tarafından baskısı yapılan Çocuğun Duygusal Dünyası kitabı, psikoterapist İsabelle Filliozat tarafından kaleme alınmıştır. Çocuk psikolojisi alanındaki kitap, ebeveynlik ve uyumlu bir aile ortamı ile ilgili konuları içerir. Kitabın değindiği başlıklar: aile olmak, ebeveyn olmak, çocuğu dinlemek ve anlamak gibi çocuk gelişimi açısından son derece önemlidir. Çocuğun Duygusal Dünyası, aklın egemen olduğu çağda duygulara dokunan bir kitap niteliğindedir. Kitap, okuyucularını çocukların iç dünyasına götürür. Ebeveyn ve eğitimcilerin; çocukların duygusal yönlerine dair doğru yaklaşımlar sergilenmesine yönelik rehber niteliğindedir. Kitabı okuyarak bebeklik döneminde doğru tutumları sergilemek için eserden faydalanabilirsiniz.

  • Çocuğun Duygusal Dünyası Pegasus Yayınları tarafından yayımlanmıştır.
  • İsabelle Filliozat Çocuğun Duygusal dünyası 288 sayfalık bir kitaptır.
  • Pegasus yayınları Çocuğun Duygusal Dünyası 13.5 cm x 21 cm ölçülerinde basılmıştır

Çocuğun Duygusal Dünyası Kitabının Genel Özellikleri nedir?

Çocuğun Duygusal Dünyası

Çocuğun Duygusal Dünyası, psikoterapist İsabelle Filliozat tarafından özellikle ebeveynlere hitap etmek amacı ile yazılan eğitsel nitelikte bir kitaptır. Çocuk yetiştirmede kullanılan basmakalıp yargılar, cinsiyetçi normlar, otoriter tavırlar ya da duygusuz emirler yazarın eleştirilerinin odağı olmuştur. Yazar ve psikoterapist Filliozat bu eserinde, bireyin kendi çocukluk deneyimlerinden ve travmalarından yola çıkarak çocuklara karşı tutumlarını değerlendirir. Eğitsel kitaplar arasında bulunan eser yalnızca ebeveynlerin değil eğitimcilerin de kendi davranışlarını doğru değerlendirecekleri bilgiler içerir. Kitap doğru ebeveyn olmanın yollarını açıklarken kişisel travmalara dair farkındalık geliştirilmesini sağlar. Çocuğunuza nasıl davranmanız gerektiğini öğrenirken içinizdeki çocuğa sarılma fırsatı bulabileceğiniz bu eser her yaştan bireyin hayatına dokunabilecek özellikler taşır. Çocuğun Duygusal Dünyası oku, değiş ve değiştir mottosuna uygun hem birey hem toplum faydasına yönelik bir eserdir.

Çocuğun Duygusal Dünyası Kitabının Yazarı Kimdir?

Çocuğun Duygusal Dünyası kitabının yazarı ünlü psikoterapist ve yazar; Isabelle Filliozat’tır. Filliozat 12 Aralık 1957’de Paris’te dünyaya gelmiştir. Isabelle Filliozat anne - baba kitaplığı, çocuk ve gençlik, başvuru kitapları gibi kategorilerde eserler kaleme almış bir yazardır. Isabelle Filliozat Çocuğun Duygusal Dünyası kitabının yanı sıra; Artık Hiç Anlaşamıyoruz, Sabrımı Zorluyorsun, Denemediğim Yol Kalmadı gibi kitapları ile tanınırlığını ve saygınlığını arttırmıştır.Yazar, diğer mesleği olan psikoterapistliğin de etkisi ile genellikle bireyin iç dünyasına odaklanan başarılı kitaplar yazmıştır. Eserlerinde sıklıkla çocukların duygu durumu, iç dünyası, travmatik tutum ve davranışlarına odaklanırken çözümü zor sorunlara karşı ebeveynlere yardımcı olacak bilgiler sunmuştur. Yazarın diğer eserleri gibi Çocuğun Duygusal Dünyası yorumları da Filliozat’ın uzmanlığına dair fikir edinebileceğiniz olumlu değerlendirmeler içerir.

Çocuğun Duygusal Dünyası Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Psikoterapist Isabelle Filliozat’ın kaleme aldığı Çocuğun Duygusal Dünyası kitabı özellikle çocuk sahibi yetişkinlere yönelik eğitsel bir kitaptır. Kitap çocuğun iç dünyasını, travmalarını, korkularını, endişelerini anlamak yönünde ebeveynlere bilgiler vermeyi amaçlamıştır. Yazarın temel amacı çocukları yine çocuk gözünden bir psikoterapistin diliyle anlatmaktır. Kitap yalnızca ebeveynler değil çocuklarla yaşayan yetişkinler için de önemlidir. Çocuğun Duygusal Dünyası çocuklarla iç içe çalışan öğretmenlerin, bakıcıların, eğitimcilerin ve çocuk gelişimi ile ilgilenen bireylerin okuması gereken önemli bir eserdir. Çocuğun Duygusal Dünyası yalnızca başka bir çocuğu anlamak değil kendi çocukluğunuzu anlamak ve hatırlamak için de önemli bir eser niteliği taşır. Kitapla kendi çocukluğunuzu anlayarak travmalarınızı farkedebilir, kişisel gelişiminiz için önemli adımlar atabilirsiniz.Kitapseverler için de son derece avantajlı bir platform olan Trendyol’dan dilediğiniz kitapları kolayca sipariş edebilirsiniz. Üstelik yüksek indirim oranları, avantajlı paketleri ve indirim kuponları ile ekonomik seçimler yapabilirsiniz. Memnun kalmadığınız ürünlerde ise değişim ve iade olanaklarından faydalanabilirsiniz.