Pegasus Yayınları Daha Zeki Bir Çocuk Yetiştirmek

224,25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları Daha Zeki Bir Çocuk Yetiştirmek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Artık en meşgul anneler bile daha zeki ve mutlu çocuklar yetiştirebilecek Çocuğunuzun IQ’sunu Anaokulu Dönemine Kadar 30 Puan YükseltebilirsinizDoğumundan beş yaşına kadar çocuğunuzun IQ’sunu yaklaşık otuz puan yükseltebilme şansı vardır. Bilim camiası insan beyninin doğumundan itibaren ilk birkaç yılda durmaksızın devam eden çok önemli değişimler geçirdiğini kanıtlamıştır. Bu gelişme döneminde her deneyim ve etkinlik bebeğinizin beyninde iyi ya da kötü çok önemli bir etki bırakır. Beyni doğru etkileşimler içine sokma ve doğru beslenmeyle çocuğunuzun zekâsını geliştirebilir ve IQ’sunu yükseltebilirsiniz. Yanlış etkinlikler ve zararlı yiyecekler ise entelektüel gelişimine zarar verebilir, beyin hücrelerini öldürebilir ve çocuğunuzun ilerleyen dönemlerde öğrenme ve davranış bozukluklarına maruz kalma riskini artırabilir. İyi haber şu ki daha zeki bir çocuk yetiştirmek düşündüğünüzden daha kolay. Bunun için pahalı aletlere ya da özel öğretmenlere ihtiyacınız yok. Bu, onunla doğru oyunları oynamak, ona doğru yemekleri yedirmek ve evinizi toksinlerden arındırarak ona zekâsını geliştirebileceği bir ortam sunmak kadar kolay. Dr. David Perlmutter size çocuğunuzun zekâsını artıracak ve onu gelişim dönemi sorunlarından koruyacak tüyolar veriyor.Dr. Perlmutter bu kitapta size çocuklar ve emziren anneler için bilimsel verilere dayanan bir yemek ve besin takviyesi planı ile birlikte çocuğunuzla yapabileceğiniz zekâ geliştiren etkinlikler sunuyor. Ayrıca oyuncaklarda ve ev eşyalarında bulunan beyin için zararlı toksinleri listeleyerek astım, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, besin alerjileri gibi çocuk gelişimine zarar verebilecek sorunları tespit edip onlarla başa çıkmanın yollarını gösteriyor.

Ürün Özellikleri

  • Yazar David Perlmutter
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 351-400
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver