Pegasus Yayınları Efsane Serisi Kutulu Set (3 Kitap Ciltli) - Marie Lu

873,81 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları Efsane Serisi Kutulu Set (3 Kitap Ciltli) - Marie Lu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Efsane Serisi Kutulu Set (3 Kitap Ciltli) - Marie Lu

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Marie Lu
  • Roman Türü Bilim Kurgu & Fantastik
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 1000+
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Pegasus Yayınları 102082 Efsane Serisi Kutulu 3 Kitap Ciltli Set Marie Lu

Kitap okumak hem zihinsel fonksiyonları geliştirmek hem de vaktinizi doğru kullanmak için oldukça faydalıdır. Okuma zevkinize göre seçeceğiniz kitaplar ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Birçok farklı tür kitap arasından kendiniz için en doğru türü seçerek okumaya başlayabilirsiniz. Pegasus Yayınları Marie Lu Efsane Serisi Kutulu Ciltli 3’lü set gerilim ve bilim kurgu türünden romanlar okumayı sevenler için oldukça keyifli bir settir. Üç farklı kitap ile seriyi bitirebilir ve kendinizi romanın akışına kaptırabilirsiniz. Gerilim, romantik ve bilim kurgu ögeleri ile yazılmış bu kitap ile kitap okuma saatlerinizi keyifli hale getirebilirsiniz. Sizi maceralardan maceralara sürükleyecek bu kitap seti ile okuma alışkanlığınızı güçlendirebilirsiniz.

  • Ciltli parlak kapak
  • Özel kutulu tasarım
  • 3 kitap, toplamda 1.040 sayfa

Pegasus Yayınları Efsane Serisi Kutulu Setin İçeriğinde Neler Vardır?

Pegasus Yayınları Efsane Serisi Kutulu Setin İçeriğinde Neler Vardır?

3 farklı kitaptan oluşan seri özel kutulu ve ciltli basımdır. Kutu içerisinde Pegasus Yayınları Efsane Serisi Kutulu 3’lü set ciltli kitaplar vardır. Efsane, Deha ve Şampiyon adlı üç kitap bulunan setteki kitapları okurken kendinizi bambaşka dünyalarda hissedeceksiniz. Akıcı ve farklı konusu ile sizleri etkileyen Pegasus Yayınları Efsane Serisi kutulu 3’lü kitap çok satanlar listelerine girmiş ve uzun süre orada kalmıştır. Her yaştan geniş bir okuyucu kitlesi olan kitaplar ile siz de okuma saatlerinizi keyifli geçirebilirsiniz. Toplamda 1.040 sayfa olan üç kitap özel kapak tasarımları ve kutulu oluşları ile de dikkatleri çeker. Kitaplığınızda yer edinmesi gereken bu seri ile güzel saatler geçirebilirsiniz. Parlak kapak tasarımı ve kaliteli iç baskısı ile de okurların dikkatini çeker.

Pegasus Yayınları 3’lü Kutulu Set Efsane Serisi Kimlere Hitap Eder?

Genç ve yetişkin okurlar için uygun olan Pegasus Yayınları Marie Lu Efsane Serisi Kutulu Ciltli 3’lü set bilim kurgu, macera ve romantik konulu kitap severler için de uygundur. Farklı konusu ile oluşturulmuş üç kitap ile kendinizi kitabın geçtiği dünyada bir yolculuğa çıkarken bulabilirsiniz. Kimi yerde komik kimi yerde de acıklı anlatımlar ile de size keyifli zamanlar geçirir. Genç yaşta olan çocuklarınıza okumayı sevdirmek için tercih edebileceğiniz Pegasus Yayınları Efsane Serisi Kutulu 3’lü set ciltli kitaplar ile ona güzel bir hediye verebilirsiniz. Gerilim ve bilim kurgu ağırlıklı olan anlatımı bu türden kitap seven herkes için uygundur. Pegasus Yayınları Marie Lu Efsane Serisi Kutulu 3’lü set ciltli fiyatı uygundur ve bütçenizi sarsmaz. Böylece seriyi kolay bir şekilde satın alabilir ve keyifle okuyabilirsiniz.

Pegasus Yayınları Marie Lu Efsane Serisinin Konusu Nedir?

Pegasus Yayınları Efsane Serisi kutulu 3’lü kitap konusu oldukça sürükleyicidir. Distopik ve farklı bir dünyada geçen kitap karakterlerinin ismi June ve Day’dir. İki arkadaş olan bu karakterler, Cumhuriyet adı verilen bir ülkede suçludurlar ve aranmaktadırlar. Bu süreç içerisinde başlarına gelen olayları anlatan bu kitap size sürükleyici bir hikaye sunar. Beklenmedik detaylar ve heyecanlı bölümleri ile okuyucuyu içine alan ve sürükleyen Pegasus Yayınları Marie Lu Efsane Serisi Kutulu Ciltli 3’lü set size zamanın nasıl geçtiğini anlamadan kitapları bitirmenizi sağlar. Farklı kurgusu, karakterlerin yaklaşımları ve maceraları ile kendinizi kitabın dünyasında bir yolculuğa çıkartabilirsiniz. Pegasus Yayınları Marie Lu Efsane Serisi kutulu 3’lü set ciltli yorumlarına bakarak sizden önce kitabı okumuş kişilerin tavsiyelerini okuyabilirsiniz. Böylece sürükleyici ve size keyifli bir okuma deneyimi sunan bu seti kolayca satın alabilirsiniz. Distopik bir kurgu ile çok satan listelerine giren bu seri ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.