Pegasus Yayınları Kader Kılıcı - The Witcher 2

337,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
411,55 TL

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları Kader Kılıcı - The Witcher 2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kader Kılıcı - The Witcher 2

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Andrzej Sapkowski
  • Roman Türü Bilim Kurgu & Fantastik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pegasus Yayınları Kader Kılıcı - The Witcher 2

Gün içerisinde farklı niteliklere sahip kitapları okuyabilirsiniz. Bu kitapların içeriği, konusu, türü ve fiyatı kişisel tercihlerinize bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Kitaplar gelişiminiz, zihninizin rahatlaması ve hobileriniz doğrultusunda size iyi gelebilir. Geniş yaş aralığına hitap eden, akıcı yazı diliyle okuyucuların kısa sürede bitirmesini sağlayan Pegasus Yayınları Kader Kılıcı - The Witcher 2 tarzı oldukça ilginçtir. Andrzej Sapkowski tarafından kaleme alınan bilim-kurgu, fantastik türde yer alan içeriği günün her anında okuyabilirsiniz. Esrarengiz ve aksiyon dolu hikayesiyle bir sonraki sayfaya geçmeye can atacağınız içerik sayesinde seyahatleriniz, tatilleriniz veya boş vakitleriniz değerlenebilir. Ülkesini ve kendi türlerini korumaya çalışan Ravyalı Grealt’ın başrolünde yer aldığı baskıda fantastik karakterlerle karşılaşabilirsiniz. İçerikte hem aşk hem sevgi hem de savaş konularını bulabilirsiniz.

  • Bilim kurgu fantastik roman
  • Akıcı dil
  • Sürükleyici hikaye

Pegasus Yayınları The Witcher 2 Özellikleri

Pegasus Yayınları The Witcher 2 Özellikleri

The Witcher Kader Kılıcı 2017 yılında Andrzej Sapkowski gibi ünlü ve yazı dili çok beğenilen bir yazar tarafından kaleme alınır. 440 sayfadan oluşan baskının merak uyandıran konusu kısa sürede kitabı bitirmenize imkan sunabilir. Ciltsiz bir şekilde baskıdan çıkan ürün, ortalama 14 cm’e 21 cm boyutlarına sahiptir. Kader Kılıcı kitap konusu ve çeşitli eleştirmenler tarafından gerçekleştirilen beğeni dolum yorumlar oldukça büyük bir dikkat çeker. Kendi türü ve insanların kurtarılmasına yönelik çeşitli ikilemler yaşayan Rivyalı Grealt’ın tüm ırkı etkileyecek kararlar vermesi gerekir. Bu kararları verirken yoğun bir aşk duygusu ile karşı karşıya kalan ana kahraman için karar vermek o kadar da kolay olmayabilir. Bu aksiyon ve macera dolu 2017 yılına ait baskıyı okurken zihninizde olayları betimleyebilir, adeta kendinizi o ilginç atmosferde hissedebilirsiniz.

Pegasus Yayınları Kader Kılıcı - The Witcher 2 Fiyatları

Pegasus Yayınları Kader Kılıcı - The Witcher 2 Fiyatları

Gün içerisinde kişisel gelişiminiz veya eğitiminiz için faydalanabileceğiniz kaynakların nitelikleri değişkenlik gösterebilir. İçeriğin basım kalitesi, yayınevi, yazar ve kitlelerin ilgisi fiyatların belirlenmesinde etkin bir rol oynayabilir. Günün her diliminde faydalanabileceğiniz Pegasus Yayınları Kader Kılıcı - The Witcher 2 fiyatı oldukça makul düzeylerde tutularak, geniş kitlelere hitap etmeyi hedefler. Bütçenizi aşmadan ulaşabileceğiniz kitaplar sayesinde gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz. Cazip fiyatlardan sahip olabileceğiniz içerik 7’den 70’e birçok kişiye hitap edebilir. Sabah güne başlarken, gün içerisinde zihninizi rahatlatmak için, yolda geçen boş vakitlerinizi değerlendirirken veya akşam uyku öncesinde kitaplardan destek alabilirsiniz. Ünlü yazar tarafından ele alınan kitabın akıcı ve sade yazı dili konuya hakim olmanızı destekleyebilir. 2017 yılında basılmış olsa da son dönemler de oldukça büyük kitlelerin ilgisini çeken Kader Kılıcı baskısına ekonomik fiyatlardan ulaşabilirsiniz.

Pegasus Yayınları Kader Kılıcı - The Witcher 2 Yorumları

Pegasus Yayınları Kader Kılıcı - The Witcher 2 Yorumları

Gününüzü anlamlı bir şekilde geçirmek için destek alacağınız kitapların konusu farklılık gösterebilir. Bu nedenle seçim yapmadan önce konuları ve yazarları araştırmanız gerekebilir. Araştırmalarınızı Pegasus Yayınları Kader Kılıcı - The Witcher 2 yorumları üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Bütçenizi zorlamadan sahip olabileceğiniz içerik sayesinde çocuklarınıza örnek olabilir, birlikte okuma saatleri yapabilirsiniz. İdeal boyutlara, hafif tasarıma ve kalınlığa sahip baskıyı gittiğiniz her yerde yanınızda taşıyabilirsiniz. Pegasus Yayınları Kader Kılıcı - The Witcher 2 kullananlar içeriğin konusundan, fantastik karakterlerinden ve geniş kitlelere hitap etmesinden çok memnun kalabilir. Kaliteli bir şekilde baskı işlemlerinden geçen içerikte nitelikli mürekkepler kullanılır. Bu da yazıları rahat bir şekilde okumanıza imkan sunabilir. Avantajlı fiyatlardan sahip olabileceğiniz içeriği yaz tatillerinde veya iş arasında okuyabilirsiniz. Trendyol’dan alacağınız bu tarz bilim-kurgu kitaplarla zihninizi rahatlatarak hayal gücünüzü genişletebilirsiniz.