Pegasus Yayınları Kış Bahçesi - Kristin Hannah

246,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
314,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
250 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359,79 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları Kış Bahçesi - Kristin Hannah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ateşböceği Yolu kitabının yazarından, bir anne ile kızları arasındaki karmaşık bağlara ve geçmiş ile gelecek arasındaki yıkılmaz bağa dair sürükleyici, yürek sızlatacak kadar etkileyici ve güzel bir roman. Bazen annenin geçmişine bir kapı araladığında, kendi geleceğini bulursun! Meredith ve Nina Whitson birbirine taban tabana zıt karakterlerdeki kız kardeşlerdir. Biri evde kalıp çocuklarına bakmış ve aile işinin başına geçmiş, diğeriyse hayallerinin peşinden gidip dünyayı gezmiş ve ünlü bir foto muhabir olmuştur. Ancak sevgili babaları hastalandığında bu birbirine yabancı iki kadın, kendilerini yine bir arada, şimdi bile kızlarına herhangi bir avuntu vermeyen, aşırı mesafeli anneleri Anyanın yanında bulacaktır. Anneleriyle aralarındaki tek bağ, onun, çocukluklarında bazı geceler kızlara anlattığı bir Rus masalıdır. Ölüm döşeğindeki babalarınınsa, hayatındaki kadınlardan son bir arzusu vardır. Anya kızlarına bir masal anlatacaktır
  • yıllar önce başladığı ama hiç bitirmediği o masalı. Hem de bu kez sonuna kadar. Bu masal daha önce duydukları hiçbir şeye benzememektedir
  • altmış yıldan uzun bir zamanı kapsayan, savaş mağduru Leningradda başlayıp günümüz Alaskasına kadar uzanan, sürükleyici, gizemli bir aşk hikâyesi. Ninanın gerçeği açığa çıkarma konusundaki saplantısı, onları annelerinin geçmişlerinde, ailelerini tümüyle sarsacak ve tamamen değiştirecek bir sır öğrenecekleri, beklenmedik bir yolculuğa sürükler. İlk sayfasından son sayfasına kadar büyüleyen Kış Bahçesi, hem epik bir aşk hikâyesi hem de yaşamları kesişen kadınların detaylı bir portresi olması bakımından nadir bulunur bir eser. İlham verici şiirsel yazımıyla, son sayfa okunduktan uzun süre sonra bile okuyucunun aklından çıkmayacak. Okuyucular, anne ve kızlar yakınlaştıkça hem gülmekten hem de ağlamaktan kendilerini alamayacaklar. -Publishers Weekl

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kristin Hannah
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 551-600
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pegasus Yayınları - Kış Bahçesi Kitabı | Kristin Hannah

Yurt dışında ve ülke genelinde çok satan bir kitap olan Ateşböceği Yolu kitabının yazarından eşsiz bir hikaye. Bu romanda ebeveynlerin çocuklarının hayatında iz bırakan noktalara nasıl sebep olabileceği tatlı ama dokunaklı bir hikaye şekliyle de görebilirsiniz. Dramı ve hayatın içinden ifade edilen öyküleri sevenlerin dikkatle okuyacağı bir kitaptır. Hayatın içinden bir kış bahçesi sunan kitap, bir aile hayatına yakından tanık olmanızı sağlayabilir. Öte yandan bu aile hayatı kendinizden ya da kendi aile hayatınızdan parçalar görmenizi sağlayabilir. Çeşitli açılar katabilecek olan Kış Bahçesi Kristin Hannah kitabını hayat yolculuğunuz için bir rehber niteliği gibi görebilirsiniz.

  • Hayatın İçinden Bir Hikaye
  • Bir Kış Bahçesi Hikayesi
  • Akıcı ve Etkileyici Dil

Kış Bahçesi Kitabı ile Hayata Tanık Olun

Kış Bahçesi Kitabı ile Hayata Tanık Olun

Kış Bahçesi Kristin Hannah içeriği açısından farklı bir hikaye olarak karşımıza çıkmaktadır. Hikayeye göre Meredith ve Nina Whitson birbirine karşı oldukça zıt karakterlerde olan iki kız kardeştir. Biri evde kalıp rutin bir hayatı seçerek, çocuklarına bakmış ve aile işlerinin başına geçmiş diğer kardeş ise hayallerinin peşinden giderek hem dünyayı gezen hem de farklı maceralara atılan bir foto muhabir olarak hayatına devam etmiştir. İçerik açısından özgün ama sade bir anlatıma sahip olan kitap hayatın içinden gerçekçi bir üslupla okuyucuya sunulduğundan çok okunanlar listesinde yer alan bir kitap olarak karşımıza çıkmaktadır.

Epik Hikayesine Kendinizi Kaptıracağınız Bir Kitap

Epik Hikayesine Kendinizi Kaptıracağınız Bir Kitap

Söz konusu kitabı kullanıcılar birbirlerine önermektedir. Kış Bahçesi Kristin Hannah özellikleri, tasarımı ve kendine özgü basımıyla kullanıcıların ilgisini çekmektedir. Kış bahçesi Kristin Hannah indirimleri okuyucu dostu fiyatlandırma sisteminin yanında farklı zaman dilimlerinde yapılmaktadır. Bu anlamda istenilen her an edinilebilecek olan kitap her anlamda uygun bir kullanıma olanak tanımaktadır. Kullanıcıların sıklıkla önerdiği bir kitap olarak, Kış Bahçesi Kristin Hannah önerileri yorum olarak karşınıza da çıkabilir. Winter Garden Kristin Hannah tarafından yazılmış etkileyici romanlar arasında diğer kitabını geride bırakarak ilk sırada yerini almaya hazırlanıyor. Hayatın içinden bir kış bahçesi sunan kitap, bir aile hayatına yakından tanık olmanızı sağlayabilir.

Kristin Hannah - Kış Bahçesi Fiyatları ve Yorumları

Kristin Hannah - Kış Bahçesi Fiyatları ve Yorumları

Winter Garden, Kristin Hannah tarafından yazılmış etkileyici romanlar arasında ilk sırada yerini almaya hazır. Okuyucular kitabın başladıkları andan itibaren sürükleyici bir hikayenin içinde ilerledikleri hissiyatına kapılırken diğer yandan henüz kitabı okumamış okuyucular, bu romanın özgün yapısını hissederek ilgi çekmeye devam etmektedir. Öte yandan bu aile hayatı kendinizden ya da kendi aile hayatınızdan parçalar görmenizi sağlayabilir. Okuyucu dostu fiyatlandırma sistemi ve çeşitli indirimlerle sizleri bekliyor. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Kristin Hannah - Kış Bahçesi kullanıcı yorumları kısmından inceleyerek okuyucuların kitap hakkındaki fikirlerini öğrenebilirsiniz.